• dis
    87
    Svaka čast po onakvom vremenu rekord oboren.
    STADION VARTEKS, VARAŽDIN, 30.08.2025. 21:00
    Gledatelja: 10.477
  • Danijel1990
    10
    A prima 9200 tako je rekao predsjednik Varaždina.
  • M94
    1.9k
    Postali smo ko tovari,kmečenje na suđenje,trebali smo im uvalit 3 komada već u prvom poluvremenu,onda ove sitiacije kod zaleđa nitko nebi spominjao.Bili smo loši i to je to.Odani Zgd

Poništen je regularan gol, nije da ne treba komentirati.
    Nema pretjerivanja, koliko vidim nemamo stranicu ko crne kmese i slicno... Cisto komentiranje u granicama normale.
    Ne mogu ljude bas pravit budalama.
  • tp1997
    2k
    Nažalost ova utakmica daje za pravo svima nama koji smo bili skeptični oko Kovačevića. Nema ni znanja ni iskustva za voditi ovakvu ekipu
  • shameless86
    741
    mi moramo lomiti utakmice u prvom poluvremenu vec..sa onakvom dominacijom jednostavno moramo riješiti tekmu vec u prvih 45 min..odmah ce biti lakse i bez grca odigrat 2 pol
  • Noel
    15.4k
    Jučer pokisnut i lud vruće glave nisam htio ni otvarat Zonu, ni čitat, kamoli pisat.

Atmosfera top, istok ludilo, uživanje bez obzira na kišu.

Utakmica...
    Prvo poluvrijeme iz snova. Obrana stabilna, kontrola utakmice skoro pa savršena, igra raznovrsna, brze promjene strana, odlična gajba Lisice.

Drugo poluvrijeme kaos. Počelo je padat ko blesavo i naša igra je pala ko blesava. Ne mogu shvatit da je Nevistić još uvijek prvi golman Dinama. Pisao sam i na ljeto kada je bio remont, badava nam 100 novih igrača ako se neće dovest nova jedinica. Stup momčadi. Ako ovo nije zadnji alarm da se pokuša dovest golman do kraja roka neznam kaj je..

Ostatak momčadi ok, nebi išao prema pljuvanju Hoxhe recimo koji nam je ulazio par tekmi sa klupe i donosio preokret. Smeta me malo nošalancija kod prvog gola svih igrača i trenera na tome se mora opasno radit koštat će nas Kovačevićeva poniznost i dobrota na terenu. Tu je Kovačević morao uletit sa klupe ispičkarat sudca da ovaj mora zaustaviti igru i dat mu žuti. Taktički nebi Kovačevića pljuvao ovdje kao neki,koji ga odma guraju pod vlak. Jadno. Pogotovo nakon savršenog ulaska u sezonu, ovu utakmicu je rješilo nešto drugo.

Sudac Erceg.
    Ovu utakmicu je odlučio sudac. Ili sudci. Suđenje katastrofalno, var soba ne postoji, kriterij ne postoji, kao da je bio doslovno 12 igrač na terenu za Varaždin tako je izgledalo sa tribine. Na kraju poništen čisti gol Dinama i neregularan gol Varaždina odnosno izvođenje faula 5 metara od dosuđenog. Pisao sam nakon prvog kola i guranja Hajduka sa penalima i našim ne sviranim rukama u Osijeku da se Dinamo morao očitovat. Većina me ovdje popljuvala i napala ali vidjelo se nakon prvog kola kaj nas čeka ove sezone kakva pljačka i nisam bezveze to rekao.. Ovo je tek početak sezone, mašinerija je odvratno i all in ušla u svoj projekt.

Za kraj, Dinamo izgleda dobro, 13 bodova u 5 kola. Tri jako teška gostovanja smo imali (to će isto netko reć da je slučajno) Osijek, Rijeka, Varaždin. Dok je konkurencija ima 4 od 5 doma. (Isto slučajno). Mašinerija je all in krenula. Uglavnom Dinamo izgleda dobro, igra ima smisla, igrački kadar bi bio savršen da imamo golmana i krilo. Kolko je Dinamo dobar na početku sezone govori i činjenica da jučer osim evidentnog sudačkog pokradanja je trebala i greška našeg golmana da bi nam uzeli dva boda. Znam ovo nije ništa s čim će se sve Dinamo ove sezone borit, ovo je režimsko guranje Hajduka, ali ako Dinamo bude pravi kao ovih prvih 5 utakmica, takvu ćemo prednost imat da nam ni suci ni HNS ni režim neće moć ništa. Glavu gore!
  • Harapaldo
    13
    Bio s klincem na istoku...Kaj reći...o igri ste napisali 47 stranica, neki realno neki prekritično...s tribine se vidjelo kako Erceg sudi kontra nas, zato je i bio gađan pivama...a i posvećeno mu je bilo ubij tovara...pohvala za zaštitare na istoku jer smo bez problema bili na ogradi i usudio bi se reći gurnuli naše dečke prema izjednačenju, a da je bilo još par minuta produžetka mislim da bi se i 3.gol zabio na mišiće...u životu nisam bio tak mokar, a da mi je bilo svejedno...sin koji je do sad uvijek gledao tekme s poluzanimanjem sinoć je navijao, skakao i pjevao cijelu godinu i dinamo je dobio novog boysa...hvala ekipi na savjetima za parkiranje...ostavio auto kod Crkva i izašli iz Vž začas...izbjegli gužvu i sretno stigli kućama...svaka čast svima koji su bili na jugu i istoku....bit će to sve dobro do kraja
  • Miro Vugrinec
    9.6k
    Da nas je netko pitao nakon prvih 5 kola gdje gostujes u Rijeci, Osijeku, Varaždinu jel ok 13 bodova mislim da bi svi prihvatili kao ok. Ali, jedno veliko ali.

Mislim da je bodovni učinak puno bolji od same kvalitete igre, ne mogu se oteti dojmu da je Osijek do 75 min bio Al pari s nama i da je mogla tekma bez problema otići i na njihovu stranu. Tada se pisalo kako je ovo neki novi Osijek(iako im je u toj tekmi falio oko 3 stožerna igrača). Kasnije taj Osijek ne zabije gola u preostala 3 kola, izgube od tovara, onda odjednom pričamo da su krš.

Prvo kolo Loksa igra s Vukovarom 99 posgo komentara ovo su dvije najlošije ekipe u hnl daleko, pogotovo Vukovar, bit će gori od Rudesa. Onda nama dođe taj isti Vukovar i pogodi nam prečku, namjesti 2-3 šanse i srećom zabijemo mi prvi nakon njihove dvije šanse iz odbijanca iz kornera u 44oj minuti.

Treće kolo na noge nam dolazi Rijeka, momčad za koju se svi slažu da je najgori prvak ikad u hnl, uz 4 utakmice vise od nas u tom dijelu sezone, uz svega 3 dana odmora nakon tekme protiv Iraca gdje su svi Rijeku prozvali amaterskom momčadi. Povedeš 2:0 prvo pol i sta se dogodi. Umjesto da ih zgazis 5:0 i ubiješ im volju za životom, Rijeka te ubije drugo poluvrijeme, fula 2-3 mrtve šanse i samo pukom srećom dolaziš do 3 boda.

Četvrto kolo, konačno i jedna dobra tekma u dva poluvremena gdje dobivaš Istru i tu nemam nekih kritika.

Peto kolo dolazimo u Varaždin, nadigramo ih u prvom poluvremenu, razbijemo. Na poluvremenu Safaric očito daje prave info svojim igračima kako stati protiv nas, Varaždin izlazi kao potpuno nova momčad i oni izgledaju kao Dinamo, a mi kao Varaždin. Mora se priznati i sretno nam zabijaju za 2:1, nama se gol poništava za koji nitko ne može rec sa sigurnošću da ga je trebalo poništit. Ali realno nismo ni zasluzili pobjedu, kao možda ni u Rijeci ili Osijeku, ali sad sreća u ključnim momentima nije otisla na našu stranu.

Uglavnom, bodovni učinak je odličan, ali ova ekipa je prakticki cijele pripreme odradila skupa i to nikad duže, 2 mjeseca prakticki, 5 kola je prošlo, a naša igra ne napreduje i to sve dok ihramo subota-subota i imamo puni tjedan za pripremu tekmi, a ne četvrtak-nedjelja gdje prakticki nećeš ni imati mjesta ua pripremati tekmu. Koristimo 14-15 igrača, a imamo kao ogromnu širinu. S jedne strane naša je sreća, a i nesreća sto je hnl dosta pao ove godine i sto Belupo, Istra, Lokomotiva, Vukovar u odnosu na Šibenik su dosta slabije ekipe nego prošle godine i ne bi trebali kiksati kao prošle godine iz tih razloga, ali s druge strane neće niti Hajduk toliko kiksati jer imaju i boljeg trenera i par igrača novih, a i zbog pada nabrojanih ekipa. Tako da neka pitanja se trebaju postaviti, ne treba dramatizirati, ali vrijeme je da krenemo napredovati, da krenemo biti ono sto smo nekada bili u HNL, a to je stroj koji rutinski rjesava hnl protivnike
  • sport
    5.1k
    "Postali smo ko tovari,kmečenje na suđenje,trebali smo im uvalit 3 komada već u prvom poluvremenu,onda ove sitiacije kod zaleđa nitko nebi spominjao.Bili smo loši i to je to."
    To kakvi smo mi bili,dobri ili loši po tebi je naš problem ali i kao takvi bi dobili utakmicu da se kojim čudom priznao gol Mckenne.Prvi gol VŽ je ono što se ozbiljnoj ekipi ne smije događati ni na nižoj razini,izveli su prekršaj 10 m od mjesta na kojem je bio ali to nije razlog da naši igrači stoje i prosvjeduju umjesto da trče u fazu obrane,za drugi gol je sve jasno pa se nema što komenitirati.
    Ali kao što je napisao M94 ne smijemo dozvoliti da nas prave budalama iako ne radimo kao neki kompilacije suđenja.
  • FredyJones
    9
    Izgubljena dva boda u Varazdinu,jer smo dominantni 65 min utakmice bili.
    Prvo poluvrijeme fantasticno i tu se vidi da nismo jos skroz uigrani jer uz takvu dominaciju moramo zabit jos gol dva. Jasno da Varazdin doma nece bit toliko los svih devedeset minuta, no oba njihova gola dosla su iz naseg spavanja. Prvi gol Beljo i Misic, mada treba rec i losa reakcija Ercega kod gola pusta da se izvede faul 5 metara dalje od mjesta prekrsaja. Drugi gol Varela dopusta prelagano centarsut i Nevistic zaspao na crti, po meni tu golman treba izac i pokupit loptu.
    Nekoliko evidentnih gresaka suca na stetu Dinama, VAR nije radio kad se provjeravao nas gol. Ne treba se na suce vadit, sami smo ovo trebali bolje rijesit.

Moram rec da meni vec od prosle sezone smeta kolicina gresaka koje Stojkovic radi, prvo kod 1 0 u prvom poluvremenu onu povratnu Valincica moras zabit ,na penalu solo i jako lose puca. U drugom je pao skroz, par bez veze pokusaja driblinga gdje gubi loptu, krivo stopanje lopte, stajanje kad izgubimo loptu na centru. U par pokusaja tranzicije kriva odluka na koju stranu treba odigrat loptu, imam osjecaj da tolko voli igrat nogomet da se ponasa nekad kao da je na skolskom. Stojkovic ako zeli bit top igrac za Dinamo i repku mora smanjit kolicinu gresaka koje radi na tekmi.

Stoperi i Goda jako dobri, Bakrar me pozitivno iznenadio, Hoxxa nista, i tu dolazimo do kljucnog problema da nemamo lijevo krilo i to ce nam se obijat o glavu.

Zivio Gradjanski Zivio Dinamo idemo dalje hrabro.
  • Crusades
    18.5k
    Onda nama dođe taj isti Vukovar i pogodi nam prečku, namjesti 2-3 šanse i srećom zabijemo mi prvi nakon njihove dvije šanse iz odbijanca iz kornera u 44oj minuti.Miro Vugrinec

Prečku su pogodili nakon slobodnjaka, a onu šansu kaj su imali je nakon greške Domingueza. Ostalih "šansi" se ne sjećam. Na postavljenu obranu ništa.

Mi smo s druge strane imali Lisičin udarac nakon kontre i Vidovićevo 1 na 1 iskosa.

I kaj sad treba reć da nas je Vukovar izdominirao?
  • Odani Zgd
    806
    Da smo im uvaljali 3 komada do poluvremena,ovu situaciju nitko ne bi ni spominjao.Jučer nisi imao sreće i to je to,al zato si je imao protiv Rijeke,Osijeka,pa čak i Vukovara....
  • Crni86
    14.8k
    Ali kao što je napisao M94 ne smijemo dozvoliti da nas prave budalamasport

Rade nas budalama od prvog kola pa smo tiho jer smo pobjedivali. Trebalo je bit glasan i tada, a ne sada jer nismo pobjedili na sva zvona se prica o sucu.

Samo budimo konzistentni i kada pobjedujemo i gubimo zalimo se na to kad nas se krade jer u suprotnom postajemo isto kmecavci koji se na suca okrecu samo kad izgube bodove.
  • Miro Vugrinec
    9.6k
    Prečku su pogodili nakon slobodnjaka, a onu šansu kaj su imali je nakon greške Domingueza. Ostalih "šansi" se ne sjećam. Na postavljenu obranu ništa.

Mi smo s druge strane imali Lisičin udarac nakon kontre i Vidovićevo 1 na 1 iskosa.

I kaj sad treba reć da nas je Vukovar izdominirao?
    Crusades

Ne, ali je riječ o momčadi za koju se govori da je lošija od Rudesa prije dvije godine, a ista ta momčad na Maksimiru je do 44 minute bila u najmanju ruku podjednak suparnik, ali mi srećom dolazimo prvi do gola i prelama se utakmica na našu stranu
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Jučer smo nažalost opet bili Dr. Jekyll and Mr. Hyde, prvo poluvrijeme vrlo dobri, na momente i odlični, a u drugom dva trenutka totalnog pomračenja, iz kojih su Varaždinci zabili golove.
    Nakon toga smo krenuli po sve ili ništa, lagani run 'n gun, pa smo barem bod uzeli. Šteta da nemamo mirnoće zabiti još taj jedan gol, da mirno privedemo tekmu kraju. Valjda će i to nadoći...
    Nadam se da je Kova nekaj naučil jučer i da bu napravio odmak od šablonskih zamjena. Hoxha je potrošio sve kredite, mislim da je vrijeme za grijanje klupe. Očito bu nam lijevo krilo hendikep ove sezone, jbg.
    Od pozitivnih stvari bi izdvojio pogodak Lisice, drago mi je da je probil led.
    Navijanje odlično, niti kiša nam nikaj nije mogla.
    Meni je cijela tekma stala u tih zadnjih 15-20 min, kad smo krenuli po gol, a mi mokri do kože pjevamo mi smo uz tebe, znaj da nema predaje.
    Pozdrav suborcima s tribine!

Idemo dalje, DZIS!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.