• Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Nema instagram već sigurno pola godine
  • Hrc-Vg
    997
    Onda je to-to
  • IvanS
    364
    Ako je zdrav sada protiv Varaždina treba dobiti priliku od početka. Dolazi nam jak ritam uskoro, treba dozirati igrače i držati u natjecateljskom ritmu što više njih.

A inače, Moris je top trenutno tako da RPG treba zasukati rukave i prionuti poslu. To bi inače trebala biti motivirajuća situacija za igrače.
  • Pesca90
    81
    Bude se strpio do Senja da započne,ako su fit očekujem za njega i Zajca 15-20 min,zavisno od rezultata.
    Dvojba možda opet Goda-Vinlof,mislim da bi Jovanov mogao biti target za nešto napraviti,on mi je nekako najslabija karika u toj Vz obrani,ukoliko Maglica još nije spreman.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Ako je zdrav sada protiv Varaždina treba dobiti priliku od početka.IvanS

Nije igrao od priprema i ti bi ga stavio od početka u ovako jakoj utakmici umjesto igrača koji je do sad bio odličan? Nema šanse da to ijedan normalan trener napravi.
  • IvanS
    364
    Ako je zdrav sada protiv Varaždina treba dobiti priliku od početka.
    — IvanS

Nije igrao od priprema i ti bi ga stavio od početka u ovako jakoj utakmici umjesto igrača koji je do sad bio odličan? Nema šanse da to ijedan normalan trener napravi.
    Mr Anderson

Napisao sam ako je zdrav da tada treba. A drugo, ako se kojim slučajem (ne daj Bože) Moris ozlijedi, onda vjerojatno neće biti bitno da li je do tada RPG igrao išta ili ništa.

Tako smo prošle sezone imali situaciju da je protiv Borussije morao igrati Branko Pavić jer eto nitko nije bio zdrav na toj poziciji, a sam Pavić nije baš bio u ritmu utakmica.

Vidi, nisam ni ja toliko čvrstog stava da RPG baš MORA igrati u Varaždinu. Vidiš da mi je sljedeća rečenica bila o doziranju igrača, to bi značilo da treba gledati prema naprijed i pripremati igrače minutažom.
    Upravo da se ne dogodi da igrač ne igra 3 mjeseca i onda zbog xy razloga mora u vatru.
  • Goncalo Santos
    645
    Germanijak pise da RPG i dalje trenira individualno i da nije to jos punim intenzitetom te da ce propustit i Varazdin, iako cijeli clanak je napisan u stilu mozda da mozda ne, sve nesto neodredeno, tipcno novinarski, tako da mozda i bude u konkurenciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet