• Dzoni
    1.2k
    Potpisat novi ugovor na Macoli
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Kakva teams ,neopisivo
  • gledatelj
    844
    Mašina, najbolja riječ koja ga opisuje
  • NVKOD
    4.7k
    I kad nije njegov dan i kad odigra loše, i dalje je bolji od svih bekova u ligi. A danas? FE-NO-ME-NA-LAN!

Bilo je dosta skeptika koji su govorili da nije čudno zakaj stalno mijenja klubove, ali imam osjećaj da će nam biti u Dinamu još dugo dugo!

Majstor u karijeri u 204 utakmice ima 6 golova i 8 asistencija, od toga u Dinamu u 50 tekmi 4 G + 4 A. Bude brat bio krilo sljedeće godine hehe
  • scooniepenn
    4.2k

Je li sada zasluzio mjesto u 1. momcadi? Mislim cisto pitam s obzirom da po nekima nije razina Dinama pa da budem na cisto. Za sve koji su tu svasta natrabunjali jako se dobro vidjelo i danas da je RPG igrac s kojim Dinamo napada prolazak u Ligi prvaka, a za HNL je science fiction. To je igrac koji zasluzuje biti ugovorno u 1. razredu plateznom, jer je jednostavno klasa. Ne sumnjam da Boban sve vidi.
  • dinamo u srcu
    2k
    Uprava treba Gabrielu samo pokazat i prevest ovih zadnjih dvije stranice sa ove teme i lik će ostat besplatno i sljedećih godinu dana kad vidi koliko ga volimo i koliko ga cijenimo. Lik me podsjeća na Etto sa svojim ubacivanjima prema naprijed.

Takva mirnoća u odigravanju brzina u prolasku sa ili bez lopte pokraj igrača, ubacivanja prema naprijed i u prazan prostor. Ne znam di su ga našli i tko ga je našao ali lik igra fenomenalno. Nadopunjuje se sa Pjacom po strani. Pa na njemu možemo zaradit 10+milja eura. Svaka čast Pierreu.
  • Pacho
    776
    Nadam se da prestaje i sranje o strancima koji se ne trude.
  • M94
    1.7k
    Kako mi je drago zbog njega... al glavno da je bio na klupi kod nekih "trenera".
    Od prvog dana govorim da je bekcina samo takva.
  • Omake
    7.8k
    Dogodine cijelu sezonu desno i Double double!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet