• din
    971
    Zaplavimo Varaždin!

30. kolovoza u 21 sat
    Stadion Varteks

Dinamo je na raspolaganje dobio 1000 ulaznica za gostujuću tribinu

️ Cijena ulaznice iznosi 15€

❗️Ulaznice se prodaju isključivo na Ticket pointu❗️

➡️ Prodaja za vlasnike važećih godišnjih ulaznica bit će u utorak, 26. kolovoza, od 9 do 19 sati

➡️ Prodaja za vlasnike važećih članskih iskaznica bit će u srijedu, 27. kolovoza, od 11 do 19 sati

➡️ Prodaja za sve ostale navijače bit će u četvrtak, 28. kolovoza, i petak, 29. kolovoza, od 11 do 19 sati

*Na dan utakmice neće biti prodaje ulaznica
  • NORTE
    18.8k
    Samo Varaždin i Drosinu još uvijek nikad nismo rasprodali. Vrijeme je i za to, pogotovo ako sve bude ok i pošto su uveli online prodaju pa ljudi neće odustajati jer imaju osjećaj da će ostati bez karataHnlovac

Sigurno će bit rasprodano u Varaždinu.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Pozdrav, može info tko ima - ulaznice za VŽ za gostujući se prodaju samo na TP i to 1.000 komada?
    Imam neku neprovjerenu info da je 500 kom za gostujući dostupno i u VŽ na njihovom prodajnom mjestu, da li je to točno?
    Oni su objavili da ide isključivo preko Dinama...
  • deda
    40.4k
    Ide i u Vž
  • Jurki
    19.2k
    Mislil sam da nebu reda danas ujutro na karatani al sam se zajebal.
    Nebitno kaj je ponedjeljak vjutro, radni dan...ljudi su vec prije 10 sati cekali u redu za karte.
    Moze se kupiti karti kolko hoces i za koju tribinu hoces.
    Naravno nema numeracije karata.. znaci prodaje se karti za kolko ima papira.
  • Tom Hanks
    4k
    Ovo vec postaje bolesno kakve cijene određuju nakon Belupa sada i Varaždinci
  • deda
    40.4k
    Onda nisi bio u Osijeku.
  • Tom Hanks
    4k
    Jesam,i bilo je 10 šta je isto povećanje sa 5 kako je prije bilo
    Ovo je prvi puta varaždin da je 15
  • badjibadara
    7.2k
    Deda vjerojatno aludira na cijenu tribine do kaveza.
  • deda
    40.4k
    Tak je. Hanks ako nisi znao mi smo metar od tebe desno plaćali 30 eura.
  • Jurki
    19.2k
    Na proljece je za istok bilo isto 15, a za jug 10.
  • deda
    40.4k
    Mala računica. 7.000*15eura=105.000 eura. Četiri puta mi i tovari to je pola milje ili više od 10% njihovog proračuna.
  • Tom Hanks
    4k
    Ja ni ne pričam o drugim tribinama već za gostujući sektor.15e u Varaždinu nije normalno oprosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.