• rokikaciga
    4.9k
    Pa Ronael je ozljeden, nije skroz spreman za igrat. Zato ni ne igra
  • scooniepenn
    5.5k
    Tko je kroz cijelu sezonu bio konstantniji? Sučić je predugo izbivao da bi se moglo govoriti o konstanti pa mu je trebalo nakon ozljede da se vrati u formu, a Batko je imao jako puno oscilacija. Ostali mislim da nisu niti blizu. Stojim pri tome da je je kroz cijelu sezonu držao konstantu pa su za mene MIške i ona on.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Ma mislim, sve je to subjektivno jer smo bili loši...ja bih čak rekao Mišić, Torrente, Stojke i Kule. Kažem, meni je RPG drag igrač, ali imao je isto upitnih karakternih držanja tijekom, utakmica
  • Crni86
    14.4k
    Bas su zadnje dvije sezone pokazatelj tko je igrac za dinamo ili ne. Bio je najbolji medu najlosjima nazalost nije referenca za dinamo i nije bas neki argument zasto bi neki igrac trebao biti u dinamu.

Onda kada je dosao rpg je bio brilijantan, ali isto tako prosle sezone je pokazao xy puta neku dozu ne koncentracije i ne motiviranosti. Da li je to razlog zasto svake dvije godije mjenja ekipu ili je to plod lose atmosfere u ekipi ili neceg treceg znaju u klubu.

Dobar igrac kada zeli, al ne radite od njega pelea. Radili su brojni to i od petka i pjace pa evo jedan nema klub, a drugi je na zacelju turske lige.
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Kao sto i brojni omalovazavaju Petkov ucinak u Dinamu i Pjacine brojke dok nam se krila muce skupit muda za uputit udarac u okvir. Istina je kao i uvijek negdje u sredini.
  • scooniepenn
    5.5k

Slažem se da je subjektivno. Torrente bi mogao biti tu negdje, to stoji. Što se tiče Stojka drugu polusezonu možda i najbolji, ali prvi dio je minimalno igrao pa je zato za mene ipak iza.
    Inače, kad je riječ o RPG-u se tek tako zaboravlja da je preko pola sezone krpa lijevog beka i to vrlo soilidno. Za neke je to valjda šala mala, ništa lakše, svi bekovi to bez problema odrade.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    nije, dapače, zato ga i cijenim. Bio mi je upitan voljni moment, ali imam razumijevanja ako je to posljedica tetošenja i ponašanja senatora
  • miro
    7.3k
    Na Torrenta sam već i zaboravio, kad on ulazi u trening, negdje oko Božića?
  • rokikaciga
    4.9k
    sa ekipom oko Bozica, ali lagano jos
    Proci ce zimske pripreme i ocekujem da odigra prve minute u ozujku, travnju

Po vlastitom iskustvu i iskustvu nekih drugih (malo profesionalnijih) nogometasa
  • badjibadara
    7.2k
    Gledam reakcije stopera Osijeka kod oba pogotka, pa ono je tragikomedija. Ne prate ni loptu ni igrača. Ne znam u kakvom je stanju Dino Perić, ali na štakama bi skinuo bar jednu od tih situacija.
  • Droljo
    20.6k

Onaj gol glavom je za momentalni otkaz obojici stopera.
  • Haza
    10.7k
    Radeljića se povezivalo s nama, pa da ovdje napišem, ima ponudu ruskog Sočija, koja financijski nije ništa posebno, i on u Rusiju ne želi ići. Na kraju, dana, on će iduće ljeto vjerojatno besplatno otići iz Rijeke, koja je eto, za njega ovo ljeto tražila čudesa.
    Krivak i Jagušić, nemaju ozbiljne ponude, samo upite, tako da ne postoje naznake njihovog odlaska ovo ljeto.
  • Haza
    10.7k
    Što se tiče Gabriela, koliko god o njemu imam visoko mišljenje za igru prema naprijed, slažem se s onima koji tvrde da je njegova uloga u Dinamu precijenjena, posebice defanzivna rola. Ove sezone imamo baš top ekipu, svi imaju povratnu trku, agresivnost, energiju, i nećemo se lagati, ali Gabriel već neko vrijeme nije na tom nivou. Nemam info dal' je nezadovoljan, ali nije ga slučajno zbog toga jednom Bjelica kaznio.
    Ja bi ga prodao ako bude netko nudio 2-3 milijuna eura, i usmjerio tu lovu u desno krilo. Što se tiče desnog beka, zlu ne trebalo to može pokriti i Lisica, jer njegove kretnje su takve da mi se čini da je njemu desni bek ili wingback idealna pozicija.
    U ove četiri tekme nitko nije osjetio izostanak Gabriela, i to dovoljno govori o tome koliko nam je on "neophodan".
  • Facke
    6.5k
    Am ove vise nemre biti slucajne da se male male spominje Soci ko opcija za igrace iz HNLa. Jos se dobre secam kak je Lapic zvredal svojuga igraca Perkovica na sve moguce nacine zate kaj je Mauro odbil Soci. Kao bil bi tam jednu sezonu i onda isel u St. Petersburg. I da je Mauro idiot kaj je to odbil. Mene stvarne nekad sokera kak ti neki agenti govoriju lose o njihovim igracima tere zastupaju.
  • Fatos Beqiraj
    37
    Ima li ikakvih naznaka da ce se ici po krilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.