• NitkoBitan
    30.7k
    Isplatit ce se otvaranje SG za svih 200 ljudi koji ce uzet kartu za tu tribinu, a donedavno su ljudi bliski klubu govorili da se isplati otvorit ZG ako je barem polovica kapaciteta prodana :joke:
  • bbb medimurje
    4.3k
    ne kuzim sad ovo
    kakav sjever gore?
    i zakaj su maknuli zapad gore 1?
  • don
    15.3k
    nemoj tako, već 6 ulaznica je planuloDinamo iznad svih

baš to, zamisli postoji 6 ljudi koji su svjesno kupili kartu za sjever gore pored zapada i sjevera dolje, i to u par minuta.

više bi volio popričat s njima 2 minute nego sa Bobanom 10
  • skener
    6k
    Nema više SG u ponudi. Rekao bih da je bila neka greška

Realno nije bilo logike za otvaranje
  • criticus
    4.7k
    Nema više SG u ponudi. Rekao bih da je bila neka greškaskener

SG6, ZG1 neš ti sad jedno slovo il broj gore dole
  • Dubbbrava
    1.1k
    Odsad na dalje očekujem po 200 karata u satu i taman do tekme bumo rasprodali cijeli stadion
  • crophantom
    1.7k
    Al pustili su ZG3 :D jebe lud zbunjenoga :D
  • Božo
    25
    a kaj s ovima kaj su kupili karte? Ili je i to bila greska?
  • criticus
    4.7k
    Greška na grešku - JR

Edit: iskreno meni je najveći šok ova loža. Kad sam tek vidio mislim se šta su ovo puštali neće se jedna karta prodat samo će bruka past kad ono skoro sve će otić. Samo na toj jednoj loži je već prihod preko 2000 eura.
  • KtcGoat
    982
    Ti ljudi koji kupuju za SG pored otvorenih ostalih tribina, znaju nesto sto mi obicni smrtnici ne znamo
  • skener
    6k
    Al pustili su ZG3 :Dcrophantom

Ovo su već par puta napravili. Kada dođu pred kraj zatvore ZG1 i/ili ZG6 i puste ZG 3
  • NitkoBitan
    30.7k
    Upravo pustena najbolja mjesta na zapadu, pola sektora zapad dolje 4 :rofl:

Tko kriv ostalima kaj kupuju cim krene prodaja...
  • bbb medimurje
    4.3k
    pa nije bilo od pocetka zapad gore 3? ili je bilo zapad gore 4?
  • crophantom
    1.7k
    u klubu su vidjeli da mi tu neke stranice i brojače radimo pa su odlučili maksimalno otežati život :D
  • criticus
    4.7k
    Tko kriv ostalima kaj kupuju cim krene prodaja...NitkoBitan

Ja tebe ne kužim. Pa nisi ti ovdje novi. I svaki put isto se iskomentira na svakoj utakmici.

Znaš da su to ulaznice rezervirane za sponzore i obitelji igrača. Alternativa je sačekat da vide koliko mogu pustit u prodaju ovisno o interesu istih ili ne pustit nikako.

Znaš to sve i opet komentiraš ovako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.