• din
    1.1k
    javio sam im se direktno. Vidi odgovor - https://prnt.sc/HngdxNEzGEYO
  • Liks90
    3.7k
    Stanje u 11h

SD 635, ZD 491, ZG 975

Ukupno 2101
  • VaxMerstappen
    30
    Čini mi se da je greška na stranici gdje pod Total i Taken stupcima za cijeli stadion i pojedinačne tribine uračunava samo sektore koji su trenutno u prodaji. Kad se neki sektor rasproda i više ne bude u ponudi totalni kapacitet cijele tribine i broj prodanih ulaznica se smanji.

Inače je top napravljeno
  • crophantom
    2.1k
    imas na pageu 2 cijelu povijest dostupnih.
    Ne broje se tu prodane (još) radi vraćanja iz košarice, godišnjaka koji ustupaju i dodatnih sektora koji se puštaju, za iduću ce biti po stolici pa ce onda biti i podatak o prodanima :)
  • Denis
    2
    Imam problem....Ne dolazi mi potvrda o kupljenoj ulaznici na mail.Ni sa kartice mi nisu skinute pare?
  • Ludovic IX
    10.1k
    Onda ti nije ni prošla kupnja..vjerojatno 2fa nije prošao kako spada
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Krenula je prodaja karata za Varaždin!
  • skener
    6.5k
    Ne dolazi mi potvrda o kupljenoj ulaznici na mail.Ni sa kartice mi nisu skinute pare?Denis

Sve upućuje na to da nije prošla kupnja. Pričekaj 15 min i onda pokušaj opet
  • Liks90
    3.7k
    Stanje u 12h

SD 615, ZD 452, ZG 916

Ukupno 1983
  • Dzoni
    2.3k
    Možda je offtopic, ali može li mi netko privatno objasnit kako funkcionira dolazak na stadion, procedura ulaska, izlaska itd kad dolazim u Varaždin, prvi mi je put da idem na malo "dalje" gostovanje
  • blue heart 72
    2.8k
    ak dolaziš iz smjera Zagreba sve buš videl, gdje parkirati, kuda idu ljudi itd. Ako pak dolaziš iz Međimurja ili Podravine isto tak :cool:

Uglavnom ne brini, kupi ulaznicu za jug ili istok i sve bu u redu. Tak i tak bu 80% ljudi navijalo za nas
  • deda
    41.8k
    Najbolje ti parkirat 500m od stadiona kod Lidla i Bauhausa. Ideš normalno na istok i navijačku s dinamovim obilježjima. Zapad ne daju.
  • Dzoni
    2.3k
    Ne bojim se radi karti, kupio sam, nego da znam gdje parkirat, kada doć itd
  • crophantom
    2.1k
    Jesu mjesta na Istoku u VŽ numerirana il sjednem di ocem?
    Vidim Pipsi su taj dan na Špancirfestu, baš su ih mogli staviti u 23 nakon tekme, a ne točno u pol tekme :D
  • bbb medimurje
    4.6k
    ovisi na koju tribinu ides? Dal u gostujuci sektor ili na zapad/istok?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.