• Liks90
    3.7k
    Stanje u 17h

SD 677, ZD 797, ZG 1228

Ukupno 2702
  • NORTE
    20.6k
    Mislim da je većina nas ipak malo razočarana brojem izdanih ulaznica tj. očekivali smo otvaranje još koje tribine zbog veće potražnje.
  • Liks90
    3.7k
    onda ti nemoj ic :lol: :grin:
  • crophantom
    2.1k
    Došli smo u 2 godine od 2,3k na ovakvoj tekmi do toga da sko nezadovoljni s 4 ili 5 puta više, to je abnormalno velik skok za klub i grad koji se 15 godina sustavno udaljavao od navijaca.
    Ne volim se uspoređivati s njima, ali nisu ni ovi s juga prek noći došli na 25k protiv Istre.

Ako cijele sezone bude na ovoj razini ili blizu (u hladnijem danima) ja prezadovoljan, dapače, ja sam šokiran s posjetom protiv Vukovara, a i ovim kak za sad ide Istra.
  • Hnlovac
    3.6k
    U sezoni 22/23 ak se ne varam, sezoni gdje se posjeta počela ozbiljnije dizati, mi smo se divili broci od 11 tisuća ljudi protiv RIjeke kad se opraštao Ademi

Dakle Rijeka + oproštaj legende + Armada na jugu. Sada ćemo na "maloj" tekmi sa malim brojem gostiju imati barem toliko
  • Liks90
    3.7k
    Ovim putem vas obavještavam da je pao ZG2 :cool:

Stanje u 18h

ZD 774, ZG 1190, SD 677( 651 bez ustupljenih)

Ukupno 2641
  • fakin
    1.4k
    jedno pitanjce ako je netko isprobao u praksi. ako staviš da ustupiš mjesto i na kraju ipak stigneš otići na utakmicu hoće li ti godišnja prilikom očitavanja na ulazu prikazati crveni iksić i onemogućiti ti ulaz na tribinu?
  • Liks90
    3.7k
    naravno da će ti ju odbiti jer vise ne vrijedi od trenutka kada si ustupio
  • Dubbbrava
    1.2k
    Da danas padnemo ispod 2.000 ukupno siguran sam da bi se sutra rasprodali i sjever dolje i zapad dolje.
    Zasad samo imamo intenciju da bi uskoro zapad dolje mogao prestići sjever dolje...
  • Peškaman
    8k
    Zasad samo imamo intenciju da bi uskoro zapad dolje mogao prestići sjever dolje...Dubbbrava

Izvjesno je da će prije otići ZD nego SD. Za ZD ne moraš biti član i grabit' će se sutra prije utakmice što od potencijalnih turista što od ljudi koji i dalje nisu članovi.
  • Liks90
    3.7k
    Stanje u 19h

SD 666, ZD 669, ZG 1156

150 prodano u zadnjih sat vremena…

Ukupno 2491
  • deda
    41.8k
    Stvara se privid da sjever dolje ide jako sporo, ali to je zato što su tamo godišnjaci svjesniji bitnosti ustupanja ulaznica i mlađi u prosjeku te vičniji internetu stoga se puno više ustupaju ulaznice nego na zapadu gdje je populacija dokonija, starija, bogatija ili im se ne da.
  • crophantom
    2.1k
    70 komada na ZD10 je otišlo u paketu, skroz gore desno dio, to je valjda za nekoga zauzeto.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Prijatelji kluba Nk Istra, uvijek tako ustupamo ZD 10
  • Liks90
    3.7k
    to je sigurno ustupljeno za nekoga, ugl. Računa se kao prodane ulaznice… :grin:

Ugl, sad ide malo slabije, ali dosta ulaznica se ustupljuje i dalje…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.