• Rex Ramae
    3.8k
    Kako je itko sa zrnom pameti, ma kurac zrnom, i bez pameti, samo da postoji a da pri tome nema interese mogao stati na stranu ZM-a!?
  • OBIGB
    1k

Točno tako. Završili bi na pas mater. No s naknadnom pameću dobivenom protokom vremena i neposrednim uvidom u razvoj situacije, mogu zaključit da su navijači bili u pravu. Nikada mi neznanje nije bilo opravdanje, iako sam pokušao, nije mi baš prolazilo kod druge strane. Pogotovo na sudu. Nema šanse da igrači nisu znali što se radi i o čemu se radi. Drugi je par rukava kako su oni sami sebi to tumačili. Neke je nolio k, i ok, njihovo pravo. Al to da su oni neupućeni, to su priče za malu djecu. Ima ih ekstremno glupih, ima ih neinformiranih, i tadašnja uprava je provodila jaku indoktrinaciju, ali Zagreb je mali grad, i domaći su orije ili kasnije znali okvirno što, zašto, kako.
  • rioda
    9.9k
    "Bio je jedan moj novinarski intervju, ne znam je li bio režiran, ali sigurno je bio loše interpretiran. Imao sam probleme s frakcijom Boysa, vrijeđali smo se po nacionalnoj osnovi. To je bilo smiješno, pa ja ne mogu biti veći Hrvat", rekao je Badelj

Ovo je izjavio prije pet godina na tu temu
  • The Undertaker
    8.6k
    Postoji jedan dobar film Akire Kurosawe Rašomon o tomu kako jedan te isti događaj vide različiti promatrači. Preporučam pogledati sa razumijevanjem.
  • Klenx
    8.5k
    Možda sam se i zajebo, sad vidim da su Domžale bile i 2008. Možda je to bilo tad.crophantom

Nije tema, ali evo da ti pomognem malo.
    Domžale su bile dvije godine zaredom, 2007. i 2008.
    Ove Domžale s tenzijama na koje misliš su bile 2008. godine.
    Nešto dana prije toga je Hrgović potpisao za Dinamo. Na toj Maksimirskoj utakmici je bilo i skandiranje "1:1" nakon što je isti zabio gol iz slobodnjaka za 2:1.
  • Mr Anderson
    13.6k
    Tko god je pratio klub, vrlo rano je mogao vidjeti kakva vrsta čovjeka je Zdravko Mamić, samo ako je htio gledati.
    Što reći kada i dan danas još uvijek ima velik broj štovatelja njegovog lika i djela. Takav smo narod i tu nema pomoći.
    Trebamo ići naprijed i gledati da budemo što bolji i kao klub i kao navijači s novim generacijama.
  • rokikaciga
    4.7k
    Ja cu samo reci da ako je osoba intervjuirana i citirana ne znaci da je ona to rekla od rijeci do rijeci. Iz prve ruke da tu ima jako puno editiranja da te izjave imaju smisla.
  • Chempers
    801
    I Badelj dakle isto narodni neprijatelj prema nekima. Velike moralne vertikale s kauča bi i svetom Petru našli neku "izjavu" da mogu srati i hejtati. Oni sami dakako sveci i imaju pravo na moralni sud svakoga.
  • NKDZ86
    5.5k
    ajde nemoj molim te da ne kažem kaj...
    tebi je to neka izjava u najgore vrijeme za bbb dok ih se gazilo ko nikad? tebi je ništa kad kapetan dinama odlučuje da se neće nepozdravljat bbb ma gdje god došli i navijali za dinamo samo zato kaj su nekoliko puta vikali parole protiv uprave koja gazi navijače??

ko govori da smo mi svi sveci i kauč borci? malo si se zeznuo.
    ovdje se radi o MB i njegovom dolasku u dinamo. po meni nije legenda, nit ima karakter za bilo kaj radit u klubu, al dobro, vrijeme će pokazat
  • OBIGB
    1k

Nema tog filma koji može opravdat igrače iz tog vremena, ako kažu nismo znali. Sve 5, mi smo znali i ponašali smo se kako smo se ponašali. Problem su bila naša očekivanja tada, ako ih je bilo. Nisu igrači problem, oni su takvi kakvi jesu.
  • rokikaciga
    4.7k
    pitam jer se ne sjecam...jesu li BBB psovali majku srpsku nasem kapetanu prije ili poslije tih nepozdravljanja? I zasto se to ne spominje u tvom komentaru?
  • shameless86
    731
    ničota opet jedne govna na germanijaku..kao RPG nije ozlijeđen nego uvrijeđen što ne igra..
  • OBIGB
    1k

Nitko od Badelja ovdje ne radi prevelikog narodnog neprijatelja, bar ne koliko vidim po upisima. Neko mu zamjera, neko mu ne zamjera, neko mu pamti, nekog boli k. Malo si raspizdio NKDZ86, ali ništa pretjerano. A ovo što pričaš o svecima i kaučima, to su gluposti. Niti smo sveci, a ako netko nije bio za kaučem ona su to oni koji su gonili priču do kraja. Ja bi prije rekao da je kauč brigada bila najaktivnija za vrijeme dok se netko trudio promjenit neke stvari.
  • NKDZ86
    5.5k
    koliko znam, poslije. zašto bi bilo prije? nikog se nije vrijeđalo bez nekog kontriranja bbb ili sl.
  • rokikaciga
    4.7k
    Samo pitam jer znam da se psovala srpska majka sinu braniteljuni invalidunu Domovinskom ratu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.