• Ludovic IX
    9.6k
    da sam ja boban, nazvo bi pjacu i tarzana i stavio na stol ugovor od 250k + bonusi za nastupe više od 45min. znači mora vjerovati u sebe da može izborit prvi sastav..

ja vjerujem da bi on ponekad dobro došao. bolje od arbera, recimo..

ali defitinivno bi ponudio manje od sarajeva , recimo pa da vidimo.. htio bi ga ali pod uvjetom da i on želi nas po tim uvjetima
  • Paggini
    66.1k
    Pjaca ne donosi nista sto Vidovic na krilu vec ne donosi. Arber donosi neki drugi stil, ne ulazeci u kvalitetu, a Stojković lijevo opet neki treci stil.

Nepotreban je pjaca u ovom trenutku. Ako on nije mogao odabrati emocije prije interesa, ne moramo ni mi.
  • Jaro
    10.6k
    Kakav Pjaca, nije bio kvaliteta ni kad ga se prosle sezone dovelo - nista vise nego populstickog poteza jer ekipa romanticno brije na Pjacu koji je otisao u Juve.
    Stovise, Pjaca je dobio finu lovu za odlazak iz Dinama tako da - hvala i sretno u buducnosti.
  • The Undertaker
    8.6k
    Jedno je logika koja vodi Dinamo a drugo je logika koja vodi igrača. Logiku razmišljanja Bobana smo prošli, jasno je što je bio problem itd...Da li se to moglo riješiti bolje znaju samo Boban i Pjaca. Stojim pri tomu da mi na krilima trenutno nemamo bolje igrače od Pjace ali i to nije tema.
    Moje je pitanje gdje je logika Pjace da odbije sigurnih milijun eura ovu sezonu a dogodine šta bude a da pri tomu nije imao sigurnu ponudu nekog drugog kluba gdje bi, sa otpremninom Dinama, bio u financijskom plusu. Ako je to bio savjet managera onda ga je dobro savjetovao.
  • FelceAzzurro
    606

Jedini koji treba staviti pare na stol kako bi igrao za Dinamo je sam Piazza. Nek donese lovu i ako bude doprinosio klubu može mu se refundirati. Alternativa mu je nižerazredni Vratnik koji se zanima za njega.
  • Jurki
    19k
    I tak su apsolutno svi senetari napravili transfer u slabiji klub od dinama i to za 2 ranga slabijibbb medimurje

Upravo to. Ali bitno da su svi fejs ratnici, pa i pojedinci na Zoni tupili i tvrdili kako je greska pustiti Pjacu.
    Ako su ljudi nostalgicni, pa i slijepi nogometno trziste nije i pokazuje realno u kojem rangu nogmeta i kluba pojedini igrac moze igrati.
    Pjaca nije ni sjena onoga igraca kojega smo prodali u Juventus.
    Znanje ima, ali jbg kad koljena pjevaju svoju pjesmu.
    Da se razmemo imal je on prosle sezone poneki bljesak, ali za tu placu puno premalo.
  • MarK
    995
    Senatorima je presudio hnl. Sramotnih 60 i nešto bodova se ne oprašta. Kao što je napisano vidimo koliko vrijede kamo su se raspršili. Ako smo na momente i mislili da su klase sad je sve jasno. Boban je očito to dobro skenirao i riješio i svaka mu čast na tome.
  • NB86
    17.1k

Ocito se nije razmisljalo o financijama nego je ego bio u pitanju, mnogi smo ovdje i najavljivali ovakav rasplet, to jest da ce senatori zavrsit po turskoj i arabiji jer je kvaliteta ocito pala, meni je pjaca od njih najbolji i zadrzo bi ga al pod onim uvjetima (preko 2 mil za 2 sezone) ocito nema smisla jer to nigdje ne moze dobit
  • Jos-Optimus
    7.2k
    nema tu više povratka, odabrao je i gotovo je sada, pokupio i lovu za raskid. Momčadska kemija se mijenja, ne, ne i ne. To je gotova prič
  • ElDorado
    5.4k
    Kod Bobana nema auzmeša. Tko je jednom rekao da neće nema ispravka.
  • jakov1
    811
    Meni nije baš jasno na temelju čega Pjaca ili njegov manager misle da će dobiti veću plaću nego u DinamuThe Undertaker

Pjaca je nogometas, ne vjerujem da misli o tim stvarima, a managera placa ni ne zanima ako je provizija dobra. Ali lako za njih, mene vise cude npr. Orsic i Livi koji su otisli, po meni, na gore od Dinama, kao da je lako u bogatim ligama probiti se i doci na 5 milijuna.

Dinamo je u svijetu mozda i unikat, jedini klub s prepunom blagajnom (redovito Europa, ogromni transferi) u kojeg nijedno veliko ime ne zeli doci. Zato su svakakvi padobranci dobivali velike ugovore i bacalo se stotine tisuca eura na bilo kakve tragove klase, jednostavno nemas alternativu i zelis zadrzati sve sto vrijedi.

Onda ni ne cudi da i u jacim i boljim klubovima place ispadnu iste kao u Dinamu.
  • rokikaciga
    4.7k
    Mislim da Dinamo konstantno mora realno preplacivati zbog kvalitete lige, infrastrukture, sudaca, mafije (koja je fala Bogu izasla...barem iz Dinama) i sve slicno.

Pa jebote nama je plafon placa milju i sitno eura vec valjda 15+ godina, s tim da su te place vjerojatno imale rikverc prema glavama.

Jedan Cufre se zgrazao i cak odbio Dinamo kad je ugledao Maksimir pa je ipak potpisao ugovor..a ako se ne varam imao je milju eura placu.

Mislim da ce se polako to mjenjati kad preselimo na Kranjcu i onda jos vise kad dobijemo kamp i Maksimir.

Zamisli pricas s nekim kakav je Dinamo klub i svi hvale, pitas za stadion i netko veli "ma da, teren je za kurac, istocna tribina bi se svakog trena mogla urusiti"
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Neko je od igraca nedavno rekao da stadion iznutra uopce ne izgleda lose i da njima to sve i ne smeta toliko. Svlacionice, hotel, teren itd. Naravno da bi zeljeli da je stadion moderniji, ali eto sta je tu je.
  • rokikaciga
    4.7k
    Ma iznutra je to kolko tolko pristojno..i svlacionice i ambulanta i hotel i ostale prostorije, ali urezana mi je ta uspomena na Cufrea i nikad to necu zaboravit.
  • Mlađi referent
    13.9k
    ako se ne varam imao je milju eura placu.rokikaciga

600k na početku, i rezao ju na pola kasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.