• Ludovic IX
    9.6k
    da sam ja boban, nazvo bi pjacu i tarzana i stavio na stol ugovor od 250k + bonusi za nastupe više od 45min. znači mora vjerovati u sebe da može izborit prvi sastav..

ja vjerujem da bi on ponekad dobro došao. bolje od arbera, recimo..

ali defitinivno bi ponudio manje od sarajeva , recimo pa da vidimo.. htio bi ga ali pod uvjetom da i on želi nas po tim uvjetima
  • Paggini
    66k
    Pjaca ne donosi nista sto Vidovic na krilu vec ne donosi. Arber donosi neki drugi stil, ne ulazeci u kvalitetu, a Stojković lijevo opet neki treci stil.

Nepotreban je pjaca u ovom trenutku. Ako on nije mogao odabrati emocije prije interesa, ne moramo ni mi.
  • Jaro
    10.6k
    Kakav Pjaca, nije bio kvaliteta ni kad ga se prosle sezone dovelo - nista vise nego populstickog poteza jer ekipa romanticno brije na Pjacu koji je otisao u Juve.
    Stovise, Pjaca je dobio finu lovu za odlazak iz Dinama tako da - hvala i sretno u buducnosti.
  • The Undertaker
    8.6k
    Jedno je logika koja vodi Dinamo a drugo je logika koja vodi igrača. Logiku razmišljanja Bobana smo prošli, jasno je što je bio problem itd...Da li se to moglo riješiti bolje znaju samo Boban i Pjaca. Stojim pri tomu da mi na krilima trenutno nemamo bolje igrače od Pjace ali i to nije tema.
    Moje je pitanje gdje je logika Pjace da odbije sigurnih milijun eura ovu sezonu a dogodine šta bude a da pri tomu nije imao sigurnu ponudu nekog drugog kluba gdje bi, sa otpremninom Dinama, bio u financijskom plusu. Ako je to bio savjet managera onda ga je dobro savjetovao.
  • FelceAzzurro
    606

Jedini koji treba staviti pare na stol kako bi igrao za Dinamo je sam Piazza. Nek donese lovu i ako bude doprinosio klubu može mu se refundirati. Alternativa mu je nižerazredni Vratnik koji se zanima za njega.
  • Jurki
    19k
    I tak su apsolutno svi senetari napravili transfer u slabiji klub od dinama i to za 2 ranga slabijibbb medimurje

Upravo to. Ali bitno da su svi fejs ratnici, pa i pojedinci na Zoni tupili i tvrdili kako je greska pustiti Pjacu.
    Ako su ljudi nostalgicni, pa i slijepi nogometno trziste nije i pokazuje realno u kojem rangu nogmeta i kluba pojedini igrac moze igrati.
    Pjaca nije ni sjena onoga igraca kojega smo prodali u Juventus.
    Znanje ima, ali jbg kad koljena pjevaju svoju pjesmu.
    Da se razmemo imal je on prosle sezone poneki bljesak, ali za tu placu puno premalo.
  • MarK
    995
    Senatorima je presudio hnl. Sramotnih 60 i nešto bodova se ne oprašta. Kao što je napisano vidimo koliko vrijede kamo su se raspršili. Ako smo na momente i mislili da su klase sad je sve jasno. Boban je očito to dobro skenirao i riješio i svaka mu čast na tome.
  • NB86
    17.1k

Ocito se nije razmisljalo o financijama nego je ego bio u pitanju, mnogi smo ovdje i najavljivali ovakav rasplet, to jest da ce senatori zavrsit po turskoj i arabiji jer je kvaliteta ocito pala, meni je pjaca od njih najbolji i zadrzo bi ga al pod onim uvjetima (preko 2 mil za 2 sezone) ocito nema smisla jer to nigdje ne moze dobit
  • Jos-Optimus
    7.2k
    nema tu više povratka, odabrao je i gotovo je sada, pokupio i lovu za raskid. Momčadska kemija se mijenja, ne, ne i ne. To je gotova prič
  • ElDorado
    5.4k
    Kod Bobana nema auzmeša. Tko je jednom rekao da neće nema ispravka.
  • jakov1
    811
    Meni nije baš jasno na temelju čega Pjaca ili njegov manager misle da će dobiti veću plaću nego u DinamuThe Undertaker

Pjaca je nogometas, ne vjerujem da misli o tim stvarima, a managera placa ni ne zanima ako je provizija dobra. Ali lako za njih, mene vise cude npr. Orsic i Livi koji su otisli, po meni, na gore od Dinama, kao da je lako u bogatim ligama probiti se i doci na 5 milijuna.

Dinamo je u svijetu mozda i unikat, jedini klub s prepunom blagajnom (redovito Europa, ogromni transferi) u kojeg nijedno veliko ime ne zeli doci. Zato su svakakvi padobranci dobivali velike ugovore i bacalo se stotine tisuca eura na bilo kakve tragove klase, jednostavno nemas alternativu i zelis zadrzati sve sto vrijedi.

Onda ni ne cudi da i u jacim i boljim klubovima place ispadnu iste kao u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.