• Liks90
    3.5k
    Stanje u 13h

SD 902( 891 bez ustupljenih), ZD 1308, ZG 1993
  • jakov1
    811
    Treba prvenstveno potaknuti godišnjake da dolaze ili prepuštaju mjesta.criticus

Volio bih vidjeti statistiku za proslu sezonu ili cak za Vukovar (@Papastrumf imas mozda info?) jer sam uvjeren da je stanje puno bolje. Tih 50% je bilo s 3000 ljudi na malim utakmica, a ne 13000 kao protiv Vukovara.
  • din
    943
    Kad smo kod toga, baš bi bilo interesantan podatak koliko je recimo godišnjaka s prošle godine bilo na barem 60-70% utakmica. Tj koliko bi ih imalo pravo na kupnju ove sezone da su normalni radili ulazi. Naravno da po evidenciji sigurno nije 100% točan podatak, baš zbog ne skeniranja na ulazu. Ali bi bilo zanimljivo vidjeti da li su se godišnjaci malo uozbiljili.
  • Liks90
    3.5k
    Stanje u 14h

SD 886 ( 877 bez ustupljenih) ZD 1178, ZG 1968
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Kapa to polako, otići će sjever dolje do utakmice.

Hoće li biti koreografija na sjeveru za 39.rođendan grupe?
  • Papastrumf
    18.5k
    Volio bih vidjeti statistiku za proslu sezonu ili cak za Vukovar (@Papastrumf imas mozda info?) jer sam uvjeren da je stanje puno bolje. Tih 50% je bilo s 3000 ljudi na malim utakmica, a ne 13000 kao protiv Vukovara.jakov1

Na Vukovaru zapad dolje 30%, sjever dolje 36%.
    Tako je većinom zadnjih sezona prvo kolo ili dva iz razumljivih razloga. Ostatak sezone nešto preko 50% na "malim" utakmicama u prosjeku.
  • jakov1
    811

Znaci da su svi godisnjaci koji nisu dosli prepustili mjesto s obzirom na to da je bilo skoro rasprodano?
  • crophantom
    1.7k
    kolko ih prepušta mjesta? Mislim na Maksu to nije problem, na Kranjči će biti.
  • Papastrumf
    18.5k
    Znaci da su svi godisnjaci koji nisu dosli prepustili mjesto s obzirom na to da je bilo skoro rasprodano?jakov1

Kako si došao do tog zaključka? :smile:
    Bilo je prodano ono što se prepustilo, ali to nije veliki broj. Ostatak je ostalo prazno. Tako da je ona brojka od 12.700 itekako realna.

kolko ih prepušta mjesta? Mislim na Maksu to nije problem, na Kranjči će biti.crophantom

Nešto više na sjeveru nego na zapadu, ali i dalje jako malo. To će sigurno biti problem na Kranjči, koji će se morati rješavati na drugačiji način.
  • deda
    40.2k
    Morat će se podignuti razina motivacije za ta mjesta jednostavno.
  • Derby
    494
    Morat će se podignuti razina motivacije za ta mjesta jednostavno.deda

shut-up-and-take-my-money-fry-meme-template-full-182f79b6.webp
  • deda
    40.2k
    Zašto ne u krajnjoj liniji? 25% vlasniku, 75% klubu. Bubam sad.
  • skener
    6k
    Ovi podaci su zapravo dosta loši. 50% godišnjaka je realno malo.

Očito se kod dobrog dijela ljudi godišnja kupuje samo zbog europe i eventualno derbija.

Na Kranjči potencijalno praznih 2500 mjesta je jako puno
  • Derby
    494
    ↪Derby Zašto ne u krajnjoj liniji? 25% vlasniku, 75% klubu. Bubam sad.deda

Pa nisam se šalio :)

Ovaj način dnosi višestruke benefite:
    • Po meni klubu bi trebalo biti najbitnije da stadio ne bude poluprazan
    • Poticanje godišnjaka da ustupe svoje mjesto novčano donosi dodatnu zaradu klubu.
    • Godišnjak dobije nešto novaca (ne moraju biti pravi novci, mogu biti bodovi neki za nešto...)
    • Veća šansa negodišnjacima da gledaju utakmicu. Klub opet ima benefit jer lakše širi bazu članova i navijača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.