• Liks90
    3.5k
    dobro je, tek je krenulo rano ujutro :grin:
  • Liks90
    3.5k
    Stanje u 11h

SD 925, ZD 1325, ZG 2076
  • Olmić7
    121
    Stanje u 11:00

SD 926 , ZD 1326 , ZG 2077

U posljednjih sat vremena prodano je 26 ulaznica.

(Neka se mjesta oslobode pa se ponovno prodaju, tako da je stvarni broj prodanih ulaznica nešto veći od onoga koji je naveden.)
  • Liks90
    3.5k
    ovo šta ti piše koliko je ostalo, jedna ti je manje uvijek. Cisto da znaš… pogledaj moj izvještaj da ne pišemo duplo :wink:
  • Olmić7
    121
    Stanje u 12:00

SD 932 , ZD 1250, ZG 2039

Otvaranjem karatane tempo se jako ubrzao.
  • Liks90
    3.5k
    SD ne računaj ustupljene nego SD5 i 6 onda je to 903
  • Dubbbrava
    1k
    Hvala Bogu stala je kiša pa možda karatana proradi kak spada
  • Olmić7
    121
    Mislim da ne treba forsirati prodaju, nego iznositi stvarno stanje preostalih slobodnih ulaznica. U jednom od prijašnjih izvještaja napisao sam da se neka mjesta ustupaju te da je time broj prodanih ulaznica veći od onoga što je navedeno.
  • Liks90
    3.5k
    dobro ali “ustupljene” spadaju pod godišnjake pa ih ne računam jer se zbunjuje ako ti je u prvotnoj objavi bilo manje nego u sljedećoj, zato kazem…ok okej kako hoces, ja sam prvi dedin učenik ipak :rofl:
  • deda
    40.2k
    Izniveliraće se to krz sat-dva tako da nije ni jedno netočno.
  • Doktor Kunić
    5.3k
    Ovdje bi isto mogao eksces izbiti ko u transferima između insajdera :sweat:
  • crophantom
    1.7k
    Mislio sam vam dodati analitiku po IDju svakog mjesta, al to nema smisla, jer se dogada da neko ima u košarici mjesta pa ih vrati, onda bi se po toj analitici ta mjesta 2 puta računala kao prodana.
    Tako da jedino sto mi ima smisla sto sam dodao na razini sektora, a mogu dodati na razini stolice je broj stolica koje su ijednom bile aktivne, pa to oduzeti od ukupnog, onda bi dobili točno i za godišnjake koji vraćaju mjesta i za dodatna mjesta u sektoru koja se oslobode i za ovaj slučaj kad se nesto vrati iz košarice, jer bi se bilježio samo prvi put kad je stolica bila slobodna.
    Taj dio cu vam dodati za Goricu i to refreshati malo češće da ih se štoviše uhvati i onda na puni sat spajati s ovim reportom da se vidi kolko je mjesta bilo uopće slobodno do tog trenutka u sektoru, a kolko je trenutno slobodnih.

Preciznije od toga nejde s podacima koje mozemo uzeti s ticketinga.

Stavim vam to za sljedeću domaću zajedno s usporedbom eventa i filterima koje cete si samo birati, ak me obaveze ne spriječe.
  • Big Daddy
    1.6k
    Klub je upravo objavio da je vec sad preko 10 000 ulaznica za subotu izdano!
  • NVKOD
    6.9k
    preko 10 000 ulaznica za subotu izdano!Big Daddy

Znači to je cca 6-7k ljudi. Potrebno je postrožiti ulaznu kontrolu, a ne da se puštaju ljudi sa strane jer tako sami sebi pucamo u noge. Nije isto kad vidiš da je na utakmici bilo 9999 i 10 001 osoba...

Veći broj ljudi = veća navala za ostale utakmice. Ako idu svi, ide i mali Mujo.
  • criticus
    4.7k
    Treba prvenstveno potaknuti godišnjake da dolaze ili prepuštaju mjesta. Ako imamo cca 5000 godišnjaka, a prosjek na manjim utakmicama nek je 50% (a vjerojatno i manje), to je 2500 praznih mjesta. Nikakvo postrožavanje kontrole nemože nadoknaditi tu brojku. Plus na to sponnzorske, njihova dolaznost je vjerojatno isto oko 50%...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.