• Jurki
    19k
    Jbg hnl klasika svake godine.. sad ce se poceti svi pojacavati.. dopeljali se budu igraci kojima su propali angazmani, bez kluba.. nebu to bas tak laganini protiv losih ekipa.
    Lani smo isto mislili za Goricu, Istru, Varazdin... pa su se skonsolidirali.
  • Georginho
    360
    23.600 ljudi na stadionu, odlična posjeta.Keyser Soze

Moj propust, sorry.

Ali mi se sviđa ovo bacanje baklji na igrače. Kreteni! Još malo dobre slike i reklame za njihov klub. Pa kad budu htjeli dovoditi pojačanja, to će im sigurno biti dodana vrijednost. Igrači obožavaju da ih navijači šamaraju, vrijeđaju, bacaju baklje na njih... :lol:
  • Paggini
    65.6k
    Kao i na pocetku svake sezone, hajduk nece izgledati bolje od ovoga, a ostali nece izgledati losije od ovog.

Svake sezone iste jebene paranoje imate, sad je to poslozeno, Leko je njih poslozio, imaju 6 pobjeda od 6 na pocetku, treniraju ka pasi, da da Gattuso ih je uozbiljio, svi su u formi, nema onog raspada, dobri su, trebamo se bojati.

I uvijek ista prica zavrsi na isti nacin.
  • Pacho
    3.9k
    I evo ga... sluzbeno je dosao dan svakoljetnom razdoblju od tri dana zalovanja i krece "bit cemo prvaci ako nak dozvole" faza.
  • Dani Olmić
    2k
    bez brige - sve ekipe su trule … imas samo dinamo, hajduk i rijeku - sve ostalo je picin dim
  • Niko1986
    2.8k
    Meni je veće iznenađenje što smo mi trenutačno na 9/9, nego Hajduk. Imali su tri lake utakmice kući teško je bilo očekivati kiks.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Imaju bodove za sad al soldi nemaju hehehe, dug i posljedicna rasprodaja klupskog blaga!

A slijedi i prizemljenje u Osijeku.
  • Zvonkec
    319
    Kakva je odron liga idemo ove godina na clean sheet:rofl: gol razlika 70:0:lol:
  • Dani Olmić
    2k
    A slijedi i prizemljenje u Osijeku.NitkoBitan

Nadam se - al trebamo pricekat - nije osijek nista pokazao
  • Noel
    15k
    Tu nekakve analize da Hajduk ove godine ide do 75 bodova su toliko glupe na razini njihovih euforičnih jazavih podcastera.

Klub Hajduk nije 21 godinu imao 75 bodova. Totalno smiješne glupe i neutemeljene mitomanske pretpostavke. Razočarao si me Miro.
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Osijek je danas bio kriminal. Ne bi se bas pouzdao u njih previse. Oni sam protiv nas igraju dobro
  • Haza
    10.5k
    Dobro Haza i kak sada. Evo gledam tekmu i mali igra desno krilo.Zagi

Gledao sam i ja, bio je koma na krilu. On nema fizičke predispozicije za tu poziciju. Jebiga, to što mali želi igrati desetku, ne znači da će mu trener uslišati želju. Vidović bi isto igrao desetku/osmicu i dobio je broj 10 pa igra krilo. Polako, uzorak mu je tri tekme, i ono što je sigurno, nije još za Dinamo. Isto tako, ako mu žele dobro, pomaknuti će ga više u sredinu.
  • hardek
    5.7k
    Moje mišljenje je da će oni s ovim kadrom imati velikih problema na gostovanjima zbog trenerskih zahtjeva. Oni će doma biti jako dominantni, ali na gostovanjima ovakav stil s ovim igračima neće prolaziti a Garcia je dosta tvrd oko toga da mijenja svoju filozofiju.
  • Boycie
    3.3k
    naravno kad rade ono suprotno od nas. Uvijek se malo zacini...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet