• NORTE
    18.6k
    Navijači Rijeke komentiraju da su izgubili od najlošijeg Dinama zadnjih 20g., od ekipe sklepane zbrda zdola,ekipe sastavljene od igrača Istre,njihove rezerve i trenera Belupa….
    Jako ih peče…
    Dadox

Kako ih peče. :rofl:

A najviše Goda.

7poLAT8.jpeg

:heart:
  • vjeko1701
    17.7k
    Al općenito mi je zanimljiv narativ da smo potrošili pare i sklepali ekipu od otpadaka Rijeke i igrača Istre. U ovom roku je došlo 15 igrača (ako izostavimo povratke s posudbi). Od tih 15, 1 je free agent bivši igrač Rijeke, 2 su igrača iz Istre.

"otpadci iz Rijeke" - 6,67%
    Igrači Istre - 13,3%
    ukupno igrači iz HNL-a - 6/15 - 40%

Igrači iz lige 5 ili jačih liga od HNL-a - 8/15 - 53,3%

Al ajde, nek smo mi potrošili 100 meleona za otpatke Rijeke i igrače Istre.
  • Jurki
    19k
    Aha do jucer standardni igrac Rijeke je otpadak.. bi kurac Devetak igral da je Goda produzil ugovor.
    Goda nije welt klasse nogometas, ali je za omjer ulozeno/dobiveno odlican igrac. I jos kad uzmemo u obzir da nam je prvi LB bil RPG prosle sezone. Upgrade je od lani.
    Vinlofa nebum ni ubacival u tu jednadzbu.
    Ne kuzim te ljude.. pa nemremo kupiti Gvardiola kad vrijedi 100 milijuna.
    Tom logikom svi nogometasi svijeta su neciji "otpatci" ili igraci "slabijih" klubova.. nogometno trziste upravo zivi na takvim temeljima.
  • NORTE
    18.6k
    Navijači Rijeke komentiraju da su izgubili od najlošijeg Dinama zadnjih 20g., od ekipe sklepane zbrda zdola,ekipe sastavljene od igrača Istre,njihove rezerve i trenera Belupa….
    Jako ih peče…
    Dadox

Istre koja ih je u njihovoj borbi za titulu razvalila 3:0, ovi centra nisu prešli.
  • Crni86
    14.2k
    Ja bi istaknuo jednu stvar sa jucerasnje tekme. Nismo se dali je…t jucer. Do sad kad bi usli u derbije ugl bi bili oni koji smo primali udarce.

Jucer smo bili od prve minute oni koji smo dijelili. Usli smo bas muski i agresivno. Beljo ih je sve razbacivao, stojketu se isto vidlo da bas ide i trazi kontakt i da se ne boji, kapetan miske isto tako. Muski, sampionski, gladiatorski.

Uz to nismo se bojali rec sucu i rijecanima kaj ih ide (odgovor mudarzije na kraju tekme radeljicu, par puta je i stojke reko smradovima kaj ih ide kao i misic). I takve stvari isto malo po malo rade razliku u psihi protivnika i sudaca.
  • tp1997
    1.9k
    Najviše me veseli što treće kolo zaredom dajemo gol iz školske akcije - prolaz po krilu, niska lopta i sredinu, lagana završnica. Toga je bolno falilo prošle dvije sezone, a pogotovo je tako bilo teško igrati s Petkovićem na terenu.

Veseli i da je obrana skupa s Nevistićem odlično reagirala pod pritiskom Rijeke, Sergi i Scott su beton iza. Da mi je netko rekao da tri utaknoce zaredom nećemo primiti gol, rekao bih mu da je lud.

Najviše pak brine što već treću utakmicu zaredom baš osciliramo kroz utakmicu, kao recimo drugo poluvrijeme jučer, no to ću pripisati tome da je ekipa i dalje nova. Čini se da i Kova to prepoznaje i da će se na tome raditi. Zamjene isto nisu imali baš smisla, Villar i Vinlof bi bili odlične opcije za stabilizirati posjed i unijeti energiju, no to je manja zamjerka.

Sve u svemu, 9/9, +5 od Rijeke, velik korak ka boljem međusobnom omjeru, još večeras kiks tovara i savršen vikend.
  • Paggini
    65.5k
    Najviše pak brine što već treću utakmicu zaredom baš osciliramo kroz utakmicu, kao recimo drugo poluvrijeme jučer, no to ću pripisati tome da je ekipa i dalje nova.tp1997

A rekao bih da je ovo normalno u periodima jer mi ne možemo igrati turbo presing i turbo pritisak 90 minuta, ne može ni City. Uvijek dodje tih 15 20 minuta kad mi moramo "odmoriti", odnosno prepustiti prevlast ekipi koja s druge strane krene u pritisak jer gube. To je normalno i tog će uvijek biti, ali ono što nije normalno je nemogućnost uspostavljanja bilo kakve funkcionalne igre 45 minuta.

Mislim, opet drvimo po tome, ali i treba drviti po tome i treba se pisati o tome da im to bude fokus. Sigurno su i oni to sami shvatili, naravno, ali ovakve napomene iz vanjskih izvora dobro dodju kao korektiv.

Ako vodimo na poluvremenu, uvijek ce druga ekipa, ma bio to Vukovar ili hajdug ući u presing na početku drugog poluvremena, to treba izdržati i onda oko 60e mijenjati one koji su najumorniji - recimo Misic, Vidovic i Beljo. Oko 75e ubaciti još jednog po potrebi i zadnju izmjenu cuvati za ne daj Boze ili kradju vremena. To mi je nekako školski primjer managementa izmjena, a hvala Bogu, imamo stvarno koga za ubaciti.
  • rokikaciga
    4.5k
    Aha do jucer standardni igrac Rijeke je otpadak.. bi kurac Devetak igral da je Goda produzil ugovor.Jurki

Da te ispravim...bi kurac Devetak igral da se Miskovic nije zainatio Godi i naredio Daletu da Bruno ne smije igrat proslu sezonz
  • Gospon Fulir
    6
    Treba biti agilniji s izmjenama, misic je po meni bio igrac manje iza 60.-e bez obzira na kvalitete i iskustvo, pogotovo uz ovakav roster. Je to rujevica kod prvaka, ali imas i 2:0 i sigurni bedem iza.

Također, u ovim periodima koji se moraju dogoditi gdje 15-20 minuta predahnes i pustis loptu, volio bih vidjeti ipak ne potpunu umrtvljenost. Tu smo trebali ganjati kontru i polukontru, bilo je prilika, ali vidi se da nismo dovoljno uigrani pa se prazni prostori ne ispune, a 2-3 igraca stoje u beskorisnim poligonima i smetaju si, djelomicno i zbog ovog prvog, ipak je vani bilo 40 stupnjeva to nitko nije spomenuo (kao ni tlak u loptama :rofl:)
  • NitkoBitan
    30.6k
    Je to rujevica kod prvakaGospon Fulir

Slucajnog prvaka*

Stvarno se najezim kad netko iz respecta pise prema njima. Jad od ekipe, a to su bili i prosle sezone i nikad vise u ovom stoljecu se nece osvojit prvenstvo sa 65 bodova.
  • Gospon Fulir
    6
    Ha cinjenica je da si na gostovanju u maltene prvom kolu kod prvaka drzave prosle sezone koliko god se nama to ne sviđalo. Ljudi su nas 4:0 razmontirali na prosloj ruji, zasluzuje to ipak malu dozu respekta koliko god su bili losi, mi smo uspjeli biti gori.

To ne znaci da ih na 2:0 nakon 15 minuta bunkera nismo trebali razbucati zamjenama, kontrama i sa 3:0 to ugasiti, ali ni da su neka kikiriki ekipa s kojom ces se prosetati 5:0.
  • Dadox
    712
    ali kada se sjetim te tekme na Ruji i 4-0 što je na kraju i odlučilo prvaka zbog gol razlike međusobne…Znači,kriterij ubitačan,suđenje strogo domaćinsko,svaki naš start žuti i Kanga prigovor i start crveni.Njima,prema kasnijoj analizi Skomine,Janković je trebao biti vani sa drugim žutim u 26.minuti…Raspali smo se,krivi smo,ali je taj kriterij odlučio prvaka.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Čitam i mahom svi o penalu govore da je smiješan i da je vidovic stao ispred i iznudio.

Sad pokušavam shvatiti što oni žele reći time. Vidovic se je postavio da stvori prednost pred igračem rijeke i ostane ispred njega i ovaj ga pokupi ko da nema sutra. U kojem svemiru to nije penal????
  • Dinamo-SB
    520
    Dobra tekma.Ljudi igrali smo protiv prošlogodišnjeg prvaka u gostima koji je izborio Europu. Ekipa s par reprezentativaca. S bilo kim u gostima ce biti zeznuto za igrati,a kamoli s Rijekom. Prvo poluvrijeme odlično, drugo nazalost nesto slabije,ali to je i Kova detektirao i ne stavlja probleme pod tepih. Sve u svemu,otvaranje sezone iz snova. Vidim ne bas previse pohvala za Nevistića i to ne samo za ovu utakmicu nego opcenito za ulazak u sezonu pa cu iskoristiti ovu priliku i ovu tekmu da uz Belju se istakne i Nevistic koji je jucer bio fenomenalan,ali i opcenito od pocetka sezone je maksimalno fokusiran. Bravo Neva!
    Bit cemo samo bolji i bolji. Idemo mirno i fokusirano dalje.
  • Paggini
    65.5k
    Čitam i mahom svi o penalu govore da je smiješan i da je vidovic stao ispred i iznudio.Ludovic IX

Svaki penal koji mi dobijemo je smijesan i cirkusantski i druga ekipa ga ne bi dobila. Svaki penal protiv nas je opravdan i tocan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet