• plavizg
    1
    Stimca su na presici jucer pitali za Topica. Rekao je da se cuo s Bobanom i da mu je Boban rekao da ce Topic u ovoj polusezoni dobit odredjenu minutazu u Dinamu, a onda na polusezoni je eventualno otvorena opet opcija odlaska u Zrinjski.
  • Gringo
    468
    Kaj se lokomotive tiće , nebih volio da izgubimo taj rudnik talenata.Zagi

Neće to više biti nikakav rudnik talenata. Zvone je napravio reda u Dinamovoj školi. Zahvalio se većini "trenera" i došli su novi ljudi.

Svi ti talentirani klinci, a i treneri će prije doći u našu nego u Loksinu školu. Sada kada je sve postavljeno na zdrave noge i vrhunski se radi sa jasnim planom i ciljem.
  • Jurki
    19k
    Vezano na Loksin inkubator, da izbacuju igrace rano, ali isto tak treba uzeti u obzir da se ti igraci krivo doziraju i zato imaju toliko lomova kriznih ligamenata.
    Ne znam jel to zbog nacina treniranja ili cega al to je postal Loksin lajtmotiv.. da svaki i malo talentiran igrac potrga ligamente.
    Ocito da se nekaj krivo radi.

Uz Dinamo II nam ne trebaju Lokse ni Rijeke.. naci eventualno klub/partner u Sloveniji.. i to je to.
  • Fan
    1.3k
    Bit će to još rudnik talenata dok god su u prvoj ligi. Škola je nebitna u ovoj priči, bitno je da su zagrebački klub gdje igrači mogu igrati prvoligaški nogomet i skupljati ogromno iskustvo koje u Dinamu ne bi mogli skupljati jer je Dinamo ipak prevelik klub da svakoga čeka (čast vanserijskim talentima za koje ponekad ima mjesta, ali većini bi svakako bolje odgovaralo imati kontinuirane minute negdje drugdje).
    Bobana podržavam da se izbjegnu kontakti sa kriminalcima, ali ipak se nadam nekom čišćenju u lokosima i uspostavljanju dobrih odnosa u budućnosti.
  • Paggini
    65.5k
    Ne znam jel to zbog nacina treniranja ili cega al to je postal Loksin lajtmotiv.. da svaki i malo talentiran igrac potrga ligamente.
    Ocito da se nekaj krivo radi.
    Jurki

Loksa ima politiku preranog izbacivanja igrača u seniorski nogomet i njihov trening program je potpuno prilagođen tome. Zato jedan Soticek, Stojkovic, Kacavenda, Krivak izgledaju tako bolesno dobro sa 18 godina, ali cijena je da će se kad tad unakaziti.

Šikiću je glavna mantra što brža i što skuplja prodaja jer svi sline za klincem od 18 godina, jebe se njemu za stvaranje ekipe, smislenog razvoju i ostalim stvarima koje svaki normalan klub ima.

Isprži te klince, prodaj za 2, 3, 4 milje i idemo na iduceg klinca. Ako se.izlomi, jbg, imamo jos klinaca.
  • Jurki
    19k
    ha mozda.. dizu kvalitetu svi klubovi i nebudu ni oni mogli tirati stalno djecji vrtic.
    Evo ove sezone imaju stariju ekipu.. i bas to nejde kak si neki misle.
    Osim Krivaka ne vidim bas nikoga tko bi mogel odskociti.

Isprži te klince, prodaj za 2, 3, 4 milje i idemo na iduceg klinca. Ako se.izlomi, jbg, imamo jos klinacaPaggini

Upravo ovo bi nam mogel biti glavni razlog zbog kojeg bi neki Pero Peric izabral prije Dinamo nego Loksu.
    Jbg samo je problem u tome kaj danas klinci sa 16 godina zele milijone i kamione, a takvi nam igraci ne trebaju u klubu.
    Ako si klasa.. doci ce sve.. i pare i slava i pickice.. nist mu ne pobeglo.
  • Zagi
    11.3k
    Ono što se trenutno događa jest revizija cijele akademije, da se upravo ne dogodi ono što se događalo zadnjih 6, 7 godina, da nam Šikić pred nosom krade ne samo klince, nego još bitnije - trenere.Paggini

Kaj se desi kada u jednoj generaciji imas tri podjenako dobra lijeva krila u pioniria? Ne budu svi igrali u dinamu.
    Mi odaberemo ali onaj treći ispadne najbolji igrač. Nemreš tu mogućnost anulirati kako god ti dobar bio skauting i trenažni proces.

Klinci će i dalje trenirati po okolnim klubovima , neki od njih će postati jako dobri seniori.

To je sve naše i mora ostati naše. Plus još kaj si izaberemo okolo.
  • Gringo
    468
    Bit će to još rudnik talenata dok god su u prvoj ligi. Škola je nebitna u ovoj priči, bitno je da su zagrebački klub gdje igrači mogu igrati prvoligaški nogometFan

Ok ne mogu svi završiti kod nas to stoji. Ali vjerujem da 8 od 10 talenata bude sigurno i škola je najbitnija u toj priči. Seniorsko iskustvo i skupljanje minuta je već nešto drugo. Dinamo 2 ili klub partner i doći će iskustvo.

Što se tiče korekcije odnosa ako je i 30% onih priča istina o ljudima iz sjene vezanima za Loksu (što se i na Zoni pisalo) onda bi digao jebeni kineski zid između nas
  • Paggini
    65.5k
    Kaj se desi kada u jednoj generaciji imas tri podjenako dobra lijeva krila u pioniria? Ne budu svi igrali u dinamu.Zagi

Pa jbg, ne mozemo ovo znati, kao sto nijedan klub ne moze znati. Struka ce sjebati, ali neke klince kao Stojkovic se ne smije dopustiti ni u kojem slucaju da idu u Loksu jer on je u svim kategorijama bio izvanredan potencijal.
  • FazeN
    1.3k
    Ovo Boban-Šikić bi je rekla-kazala sferaZagi

Nije, ja mislim da Boban mrzi Šikića msm teška je riječ mrzi, ali mislim da nije daleko.
    Šikić je kad je Boban preuzeo Dinamo i krenuo s promjenama pričao pričice po Zg u smislu "kakav Boban, amater, uspoređuju ga s Mamićem, taj će samo raz*eat Dinamo"
  • Crusades
    17.9k
    Šikić je kad je Boban preuzeo Dinamo i krenuo s promjenama pričao pričice po Zg u smislu "kakav Boban, amater, uspoređuju ga s Mamićem, taj će samo raz*eat Dinamo"FazeN

Klasičan narativ Mamićevaca.
  • criticus
    4.6k
    Šikić je kad je Boban preuzeo Dinamo i krenuo s promjenama pričao pričice po Zg u smislu "kakav Boban, amater, uspoređuju ga s Mamićem, taj će samo raz*eat Dinamo"FazeN

Ovako govore ljudi koje je strah.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Od svih sad pojačanja, potencijalnih igrača itd najviše me zapravo veseli vidjeti što će novog u školi biti. Nema ništa bolje nego ono kad od "nikud" nam izroni novi igrač za prvih 11 i reprezentaciju. Baš nam fali toga zadnjih sezona, osim Sučić
  • ElDorado
    5.4k
    Prije svega Boban ima neke svoje moralne, etičke i stručne kriterije i standarde. Tko se u to ne uklapa s njim tesko da ce raditi ili suradjivati. Znaci ekipa i mngri povezani s kriminalnim miljeom, ljudi koji ne drze do rijeci, novinari koji pisu gluposti, klubovi čiji ljudi seru po Dinamu itd itd. Nema tu nista osobno.
    I to treba posebno cijeniti.
  • Jurki
    19k
    ajmo hipotetski postaviti stvari.
    Da Boban nije Boban vec Ivan Ivic i da je napravil identicne stvari kao i Boban.
    I da se pogleda cisto nogometno, da nismo navijaci Dinama, vec obicni nogometni pratitelji.
    Mislim da bi o potezima tog Ivana Ivica bila identicna misljenja kak imamo o potezima ZB.
    Znaci napravljen je remont, dovedeni mladi, gladni igraci uz par iskusnjara, doveden covjek u akademiju sa iskustvom vođenja La Masije (dal mozemo dovesti boljeg i kvalitetnijeg strucnjaka - tesko). Nekim rangiranjem bi se dovođenje takvog strucnjaka moglo okarakterizirati ko da smo dopeljali Leaa iz Milana.

Ne znam, al sam ja glup, pa ne vidim kaj Šikić vidi ili je nekaj drugo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.