• Sajla
    12.3k
    pogotovo jer im nije sudio čisti penalFan

penal se ne sudi ako lopta nije u igri. ako je potrebo, može se igraču dati karton, koje god boje, ali ne i penal ako lopta još stoji na korneru kad se prekršaj dogodio.
  • Fan
    1.3k
    e jbg, nisam to ni skužio, ajd onda ok, penal nije, al svejedno su nas baš uništili drugo pol i imali nekoliko zicera. Neka Omake provjeri ako mu se da, al dao bih ruku u vatru da im je xG (iako to nekima ništa pretjerano ne znači) preko 2, čak možda i 3, samo za drugo pol.
  • Paggini
    65.5k
    imali nekoliko ziceraFan

Imali su dvije situacije, prva iz koje su bile dvije precke, a koja je nastala cistim faulom nad stojkovicem, a druga precka copa je bila zaledje, pa ne bi ni vrijedilo.

Druga situacija je onaj 1 na 1 koji je nevistic skinuo.

I to je to. Nije bas nesto dramatično toliko što se tiče zicera.

Imali su potpunu dominacijunu drugom pol, al nije da su nesto iz toga konkretno stvorili
  • Jurki
    19k
    Mislim da nam se nešto vraća sad u odnosu na prošlu sezonu gdje smo sve i svašta primali, od eurogolova i prvih udaraca u okvir i eto, ovo je jedna od tekmi gdje smo uzeli puni plijen na kraju.Fan

Nist ti se "ne vraca" to je nogomet.
    Odigrali smo perverzno dobro prvo poluvrijeme.
    Nemre ni bas njih sve posrati.
    Nova ekipa odradila 2 grda gostovanja.. sto posto.. nema smisla da se drvi po necemu.

Sve vise imam dojam "jebat cemo im mater svima".
  • Ludovic IX
    9.5k
    Majke mi , tu neki zbog te dvije precke I jedne situacije di je neva obranio ali treba reći ds igrac rijeke i nije bio u nekoj bujnoj poziciji, rade dramu.

Kovacevic je očito nakon 2:0 htio uvesti neke igrace koje inače nebi ds je bilo recimo 0:0. Igrali smo koliko je trebalo i dali bi gas ds smo slučajno primili ali nismo.

Ja nemam niti jednu zamjerku. Rijeka je kao imala inicijativu ali nisu stvorili ništa osim te dvije situacije. Nisu oni sad nas razbili drugo poluvrijeme kak neki ti pišu.

Oni su igrali doma i dali su 150% onog sto su dali protiv iraca recimo jer očito mogu kad imaju motiv (dinamo je svima motiv)
  • Paggini
    65.5k
    (dinamo je svima motiv)Ludovic IX

I neka je, time se trebamo ponositi.

Kao što Milan, Chelsea, Tottenham, Atalanta nama predatavljaju golijate koje trebamo skinuti i s čijim skalpovima će se i naši unuci ponositi, tako i mi ostalim klubovima u HNLu predstavljamo to isto - moćnog behemota, monolitnu instituciju moći koja svakom igraču predstavlja najvećih 90 minuta te sezone.

Jer veliki smo, ne samo nama navijačima, nego svima u HNLu.
  • Marc
    525
    to i je problem nasih svih ekipa jer imaju kompleks Dinama pa idu protiv njih nabrijani 1000% a u Europi nula bodova.. i Rijek i Osijek i Hajduk pa i svi ostali.. jer njima je pobjeda protiv Dinama uspijeh i trofej, a u Europi kako bude… ionako se igra jednom godisnje..
  • Dudu9
    1.9k
    prvo poluvrijeme savršeno točno kako se treba igrati, drugo loše, ajde što smo se povukli, ali mislim da se se smije dogodit one dvije lopte iza cijele obrane, prvi takvu akciju nije ispratio Sergi, dok drugu je Goda ispao, trebat će vremena uigrati obranu da se smanje takve situacije
  • Droljo
    20.3k
    Rijeka poništena sa hendikepom. Idemo dalje..
    Ne bi ja tu puno filozifrao..
  • Nemrem igra Dinamo
    3.9k
    Dajte najte ljudi! Pa imamo 9 bodova i clean sheet, nakon dva jebeno nezgodna gostovanja, koja smo riješili hendikepom, ej!
    Ono kaj je još bitnije je da je Kova svjestan lošijeg drugog poluvremena i nema problema to glasno i jasno reći, a sigurno bu to dobro proanaliziral i radio na tome da se isprave te neke dječje bolesti.
    On isto kao ekipa raste iz tekme u tekmu i neka mu ovakvih školica.
    Sve bu to dobro, dajte malo pozitive!
    DZIS
  • Ludovic IX
    9.5k
    Sad tek skuzio ovo sto paggini kaze..čop bio u zaleđu kad je fruku neva obranio. Sto pravila kažu? Jel ono druga akcija nakon obrane i kad čop glavom puca u precku jer tad vise nije bio u zaleđu..

Ako je zaleđe, jedino je bitno da je neva obranio prvu.
  • Infinity
    19.4k
    Bilo je uzitak gledati prvo poluvrijeme, bas smo ih nagazili i zasluzeno smo vodili 2-0. Drugo nije bilo dobro, ali je bitno iskustvo. Prezivjeli smo sve napade i odnijeli bodove.

Par stvari bih izdvojio. Iako je Beljo pustio krv, mislim da je Stojkovic cijelu noc razmisljao hoce li igrati nogomet vise, ubili su ga, dugo nisam vidio da je netko dobio takve batine.

Valincic me odusevljava iz utakmice u utakmicu. Sinoc i kolega na drugoj strani odlican, barem defanzivno, a ovaj gazi i prema naprijed. Ne bih Lisicu i Ljubicica podcjenjivao, ali bih volio vidjeti kako bi to izgledalo da Valincic na toj strani ima jednog Soudanija iz najboljih dana. To bi bio lom.

Stoperski par odlican, ali me zanima da li je netko primijetio da Dominguez izgleda nesretno? Igra decko, daje sve od sebe, ali neki govor tijela i izraz na faci mi se ne svidjaju. Nadam se da je jednostavno takav i da to nista ne znaci.

Za kraj spic. Mozda i jesam vise zelio Miereza, ali Beljo se vec lagano uklapa i najavljuje da ce Dinamo imati najboljeg strijelca lige jos od 2018.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Dio onoga nece nam bit lako, puno je novih igraca je u i prepoznavanju kadra i njihovih mogucnosti. Po nekoj logici kad pogledas golove Mudrog u Loksi on je trebao uzet/dobit neku loptu, povuc i pucat, ali je umjesto toga izasla na vidjelo njegova tehnicka manjkavost i manjak kompatibilnosti s ostatkom ekipe u tom trenutku i uloge na terenu.
    Nadalje, Hoxha lagano postaje slucaj Spikic. Dribling mu se zalomi tu i tamo i na osnovu tog kolektivnog sjecanja on jase par utakmica do novog "zaloma".
    To su vec neke naznake koga cemo rjesavat u narednim rokovima..
    No, ima igraca koji jos nisu ni posteno zaigrali - Soldo, Zajc, Bakrar, RPG od kojih se ocekuje konkretan doprinos. Do EL to sve treba izrotirat i zadat uloge i ocekivanja. Pomalo, 3 pobjede su tu, trebalo bi bit sve mirnije, a ne suprotno.
  • Jurki
    19k
    Pogledal sazetak i stvarno prvo poluvrijeme Dinama bas po mom guštu. Nagazili ajkule zestoko kaj nam je falilo lani.
    Drugi dio utakmice pali igracki, ali isto tak defenzivno odrađeno na razini. Nekaj zaustavili stoperi, nekaj golman, nekaj okvir gola.
    Sve u svemu mislim da nismo mogli pozeljeti bolji start. Jebiga nemre se nakon 3 kola imati vise od 9 bodova.
    Nema razloga za nezadovoljstvo i treba samo nastaviti dalje raditi.
    Slijedi nam Istra koja nam je lani radila velike probleme, ali isto tak ocekujem agresivnu igru i 3 boda.

Mi smo u izgradnji i trebalo bu vremena da sve sjedne na svoje mjesto.
    Bit ce sve to dobro.
  • pjetlić
    119
    Čitam komentare i ne vjerujem, pomislio sam da je 4:2 završilo, sam sebe provjeravam da nije nastavljena utakmica nakon kraja i 0:2.

Kad smo zadnji put imali tri bez primljenog gola?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet