• Crni86
    14.9k
    ovako slicno i ja to vidim. Na pripremama smo hvalili najvise troku vvv. Vinlof i vidovic ne mogu sami, od villara ne dobivaju prijeko potreban support.

Hoxha bi izgledao kao vidovic prvo poluvrijeme da nije imao na toj strani kad je uso stojketa.
  • Sajla
    12.8k
    Vinlof i vidovic ne mogu sami, od villara ne dobivaju prijeko potreban support.Crni86

i protivnici su gledali naše pripremne utakmice, nije slučajno Vrbančić u Osijeku skidao Villaru dres dok se MPV još nije pošteno ni pripremio za izvesti aut. sad sijeva s desne strane, pa ako se npr. u Rijeci okrenu zatvoriti njih, opet će VVV trojka zakuhati sa svoje strane. nismo mi još ni svjesni za kaj je ovaj Dinamo sposoban. nazabijat će se Vidović ove sezone, uopće ne sumnjam.
  • Crni86
    14.9k
    slazem se. To i je poanta pa si onds i protivnicima nepredvidiv.

Samo da se i villar sto brze prilagodi da ce ga se udarat i da se foksuira vise na igru nego na suca. Ja sam uvjeren da moze bit brutalan makar ga udaraju, e onda su ga svi nadrljali. Kada villar krene pokazivat ono sta je pokazivao na pripremama….

Vida ce kao lutalica sa lijevog krila biti u top 3 najkorisnijh igraca u sezoni.
  • hardek
    6k
    Treba i njega pohvalit. Vidi se da mu najviše odgovara kad igra sa Stojkovićem na strani jer se jako dobro razumiju. Također za Hohxu je defenzivno Carvajal koliko god ekipa sa Zone potencira da je obrambeno loš. Vjerujem da bi duže ostao na terenu da nije imao teret žutog kartona
  • skener
    6.1k
    Vidović: “Moramo ritam držati i u drugom poluvremenu. Desetka? Velika je čast nositi taj broj u velikom klubu“

Mislim da smo dobro krenuli, igramo jako dobro i uzeli smo dosta bodova. Nažalost, kiks s Varaždinom, opet prvo poluvrijeme dobro, drugo trebamo izanalizirati, ali bit će to sve dobro. Dobro smo krenuli i ja mislim da sad može biti još bolje“, u uvodu je rekao Vidović.

Dinamu se nekoliko puta ove sezone dogodio pad u drugom poluvremenu, a Vidović ne zna što je tomu razlog.

„Pa ne znam, iskreno ne znam. Stvarno dobro krenemo u prvo poluvrijeme, tako da nam treba biti cilj zadržati taj ritam i kontrolu i u drugom poluvremenu. Poradit ćemo na tome i nadam se da će to biti dobro.“

U Maksimiru je složena kompletno nova momčad. Osim Mišića i Nevistića, ostalih devet igrača na terenu u pravilu su novi. Naravno, još je uigravanja potrebno, ali Dinamova desetka smatra kako za sada sve to izgleda sjajno i da će u budućnosti biti još bolje.

„Mislim da smo se dosta dobro uigrali i da će sve biti još bolje s vremenom, tako da stvarno sam sretan i veselim se onome što nosi budućnost.“

Vidović je pružio pristojna izdanja do sada na terenu, ali i on sam smatra kako će ga trud i rad nagraditi pogocima i asistencijama te da će tek pokazati zašto je doveden.

„Iskreno, dobro igram za sada, može još uvijek bolje, trebaju još golovi, asistencije, ali mislim da će to doći s vremenom, radim stvarno jako intenzivno i u potpunosti sam spreman.“

Dinamova desetka nosi poseban teret na leđima.

„To je normalno, to sam znao i kad sam dobio taj broj, ali ja ne gledam na to, gledam ljude u klubu koji mi kažu što da trebam bolje raditi ili te stvari. Tako da je to normalno, toga ima svugdje, ali stvarno sam zahvalan i velika je čast nositi taj broj u velikom klubu. Stvarno želim svim ljudima koji vole Dinamo vratiti ukazano povjerenje na terenu“, iskreno kaže mladić.

Iako je na leđima 10-ka, pozicija koju je okupirao ipak je ona na lijevom krilu.

„Volim desetku igrati najviše, ali moram reći da po lijevom krilu imam dosta slobode i imam slobodu ulaska unutra, tako da malo je to drugačije nego zadnji put.“

Komentar na ždrijeb u Europskoj ligi?

„Zadovoljan sam i mislim da su i svi ostali. Europa će biti zahtjevna, spremni smo, dobre su to momčadi, ali mislim da smo i mi dobri, tako da se uopće ne bojim“, zaključio je Vidović.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet