• Crni86
    14k
    ovako slicno i ja to vidim. Na pripremama smo hvalili najvise troku vvv. Vinlof i vidovic ne mogu sami, od villara ne dobivaju prijeko potreban support.

Hoxha bi izgledao kao vidovic prvo poluvrijeme da nije imao na toj strani kad je uso stojketa.
  • Sajla
    12k
    Vinlof i vidovic ne mogu sami, od villara ne dobivaju prijeko potreban support.Crni86

i protivnici su gledali naše pripremne utakmice, nije slučajno Vrbančić u Osijeku skidao Villaru dres dok se MPV još nije pošteno ni pripremio za izvesti aut. sad sijeva s desne strane, pa ako se npr. u Rijeci okrenu zatvoriti njih, opet će VVV trojka zakuhati sa svoje strane. nismo mi još ni svjesni za kaj je ovaj Dinamo sposoban. nazabijat će se Vidović ove sezone, uopće ne sumnjam.
  • Crni86
    14k
    slazem se. To i je poanta pa si onds i protivnicima nepredvidiv.

Samo da se i villar sto brze prilagodi da ce ga se udarat i da se foksuira vise na igru nego na suca. Ja sam uvjeren da moze bit brutalan makar ga udaraju, e onda su ga svi nadrljali. Kada villar krene pokazivat ono sta je pokazivao na pripremama….

Vida ce kao lutalica sa lijevog krila biti u top 3 najkorisnijh igraca u sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.