• GOAT
    3k
    Let Zvone cook :fire:

Dobrodošao natrag
  • cibona
    5.5k
    Još ćeš nas ti uveseljavati, siguran sam!cibona

Godinu dana kasnije, želja mi se ostvarila!

Dobrodošao nazad i sretno!
  • Ero
    1k
    Sretno! Stvara se moćan i silan Dinamo.
  • wolfgang14
    2.4k
    Iako sam pizdio što te nismo kupili za 3.5M ali neka, sada smo bolju cifru dobili. Od dana kad si otišao sam te zazivao natrag i evo te! Ajmo sad!!!
  • Twisted1
    795
    Sretno nova desetko!
  • Odani Zgd
    583
    Sretno Gabi,nadam se da ćeš opravdati desetku na leđima!!
  • Sajla
    9.5k
    Desetku je nosio i naš Predsjednik Uprave. Očekivanja su velika, a Gabriel mlad. Bit će i loših dana i igara, pa se onda sjetite današnje večeri, podrške i dobrodošlice, nemojte da vas pokoleba koje krivo dodavanje ili promašeni zicer.
    Sretno, Gabi! Odabirom broja stavio si veliki teret na svoja leđa, samo daj sve od sebe i tribine će ti ga pomoći nositi!
  • Paggini
    54k
    Gabriel-Vidovic-i-Aboubacar-Camara-2u.jpg

Da se po ko zna koji put stavi ova legendarna fotka
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Dobro dosao nazad doma Gabi
  • hardek
    4.8k
    Šmeker. Nisu 1/1 isti igrači, ali jedini igrač na novom rosteru koji ima onaj Baturinin vic u igri. Kovačević uvijek govori kako voli individualnost u igračima i zato očekujem odličnu sezonu Gabija
  • Krizy
    58k
    Evo kako je to izgledalo prvi put.

Tada je u 2051 minuti upisao 9 golova i 3 asistencije za Dinamo. Uz dosta manju minutažu od mnogih igrača uspio je biti treći najkorisniji igrač Dinama u toj sezoni.

Kadzior i Oršić 2018./19. su jedina krila koja su u debitanskoj sezoni za Dinamo imala bolji učinak u posljednjih sedam sezona.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Mislim da ce Vidovic uz Stojkovica biti nas iduci reprezentativac.
  • Dino
    3.8k
    Ovi igraci koji nose rincice nemreju bit losi, nani, neymar, gabriel...
  • Probirštift
    931
    Dobrodošao doma Gajbek učini nas ponosnim :fire:
  • gaTeDZG
    1.6k
    Što više utakmica kao onih protiv Varaždina i Osijeka kad je najviše izvlačio, budi prava 10ka purgerska, Gabigol!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.