• Nogo
    7.3k

Dobrodošao natrag! :fire:
  • Orc123
    12k
    Dobrodosao :clap:
  • Dzoni
    1.4k
    Dobrodošao natrag
  • San Lorenzo
    19.6k
    Dobrodošao nazad, igrač oko kojeg sam najnabrijaniji zbog ideje da igra na svojoj poziciji za razliku od prvog mandata.
  • Paggini
    54.1k
    Jedva čekam govoriti kako sam bio krivu i da ga nisam htio nazad kad bude bio spektakl i proda se za dvije godine za 18 milijuna eura
  • chago13
    206
    Stigal nam novi špilmaher, plavi 10!
  • mosad
    1.5k
    Kako nam sportski direktor čita forum isto
    Prva slika s osmijehom
  • Blueshadow86
    3.6k
    Došao u plavoj majici potpisati ugovor i slikati se :love:
    Sretno!
  • skener
    3.5k
    “Ne mogu opisati koliko sam sretan. Ponovno sam u najdražem dresu i ne mogu sakriti oduševljenje. Svi znaju koliko Dinamo znači za mene i za moju obitelj. Jednostavno sam presretan i zahvalan klubu na povjerenju. Svjestan sam očekivanja i jedva čekam da sezona krene. Veselim se što ću ponovno igrati na Maksimiru pred našim navijačima, a najviše želim da se što bolje pripremimo i da vratimo naslov prvaka u Zagreb“ - izjavio je Gabriel Vidović prilikom potpisa ugovora.
  • Krizy
    58k
    Hvala Martinu, nova plava desetka je Gabriel

Martin Baturina 2022./23. (20 godina)
    3075', 6 golova, 13 asistencija

Martin Baturina 2023./24. (21 godina)
    3900', 8 golova, 9 asistencija

Martin Baturina 2024./25. (22 godine)
    3268', 6 golova, 12 asistencija

Gabriel Vidović 2023./24. (20 godina)
    2051', 9 golova, 3 asistencije

Gabriel Vidović 2025./26.
    :cool:
  • Dinamosaur
    2.2k
    Cener, drago mi je. Vjerujem da je svjestan ocekivanja pod tim brojem i nadam se njegovoj eksploziji
  • ElDorado
    4.3k
    To je dinamovac!!!
  • Jurki
    17.8k
    Gabrek dobrodosao nazad i ocekujemo nastavak tvojih dalekometnih pogodaka..ima nekaj Orsicevskog u njemu.
    I konacno ga bumo vidli na pravoj poziciji - ofenzivnog veznjaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.