Nije isto imati 2.38 na osnovu 8 i 48 utakmica. — Krizy
Bio je u stozeru dva trenera koji su bili kriminalni. — Crni86
Ovo sta je on napravio s dinamom bi napravio svatko sa zone — Crni86
ali bi dobili i goricu i loksu jer bi mi da zone polomili svlacionu i porazbijali par glava u svlacioni nakon onog pristupa. — Crni86
Isto tako usporedivanje s kovacevicem koji ima 22 nova igraca i koji nebu imal 5 utakmica vec 36. — Crni86
ja ga gledam preko uloge glavnog trenera koju je jako lose odradio. — Paggini
Ja pamtim jednog kriminalnog trenera. — Mudri
Zašto onda Boban nije uzeo nekog sa Zone za trenera, sigurno bi bili jeftiniji od Kovačevića? — Mudri
Kako da čovjek na ovo ozbiljno odgovori? — Mudri
Ovo ljeto je potrošeno preko 20 milijuna eura kad se uzmu u obzir odštete, bonusi za potpis ugovora McKenni i Ljubičiću i isplaćivanje raskida ugovora. Uopće me ne zanima koliko je tu novih igrača, pripreme su bile nikad duže i bit će sramota bilo što ispod 2.2 ppg u konkurenciji Rijeke i Hajduka koji se sramote protiv irskih i albanskih momčadi. — Mudri
Uvik kontra emilperska je jedan od glavnih razloga zašto kvalitetniji forumaši sve manje i manje pišu. — austrijanac
Reko sam ovo sta je perkovic napravii bi napravio svatko i sa zone pa cak i bolje. — Crni86
Kako da covjek ozbiljno odgovori na usporedbu kovacevica koji ima vise sezona kao trener nego perkovic utakmica? — Crni86
Nisi tako reko, nego si usporedivao perkovicev prosjek na 5 i pol utakmica zeljeci velicat njegov uspjeh i kako bi poklopio kovacevica kada gle cuda mozda ne dode na 8 puta vise utakmica do tog ppt-a i da mozes tvrdit perkovic je bolji trener. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.