• rokikaciga
    4.5k
    Fabio je ocajan trener. Perkovic je bolji trener od Fabija ali opet los. I to je cijela filozofija
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    ne bi bilo fer da se ne spomene najgoriIzet Hajrović

Pa cikla je vec spomenut.

Ali inace ne znam zakaj se ne bi moglo "sprdat" sa losim Perkovicem, koji bi mozda stvarno i osvojio taj jedan bod vise koji je bio potreban, da se najvecu prevaru zadnjih nekoliko godina prije maknulo, bez da se bas spominje ta najveca prevara zadnjih nekoliko godina.

Samo zato kaj je FC najgori ikad (narod odlucio), ne znaci da ga se u svakom kontekstu mora spominjat. A Biscan nemre u istu recenicu ni sa Perkovicem ni sa FCom. A kamoli Jovicevic? (wtf?), koji je ak se ne varam iz privatnih razloga odstupio.
  • Crusades
    17.8k
    Lijepo je da si nakon 5 godina na Zoni naucio koristit opciju quote.emilperska

Unaprijed isprike na malom OT, ali legendo, ovo je quote, ja sam tebi replayao (prošli odg) :rofl:

Već kad se praviš pametan.
  • emilperska
    11.3k
    Unaprijed isprike na malom OT, ali legendo, ovo je quote, ja sam tebi replayao :rofl:

Već kad se praviš pametan.
    Crusades

Isprike kolega na lapsusu,

Ali lijepo je da napreduješ u primjeni tehnologije..

Dapače!
  • Mudri
    19
    Treneri Dinama koji su pobjeđivali na Poljudu u zadnjih 5 godina:

Sandro Perković
    Sergej Jakirović x2
    Zoran Mamić

giphy.gif

Sandro je zaslužio poštovanje navijača Dinama. Uvijek je pošteno odrađivao svoj posao.
  • Paggini
    64.8k
    Uvijek je pošteno odrađivao svoj posao.Mudri

Pošteno i dobro su dvije različite riječi.

I ja bih kao trener Dinama svoj posao odrađivao pošteno, ali i kao Sandro, ne bih ga odrađivao dobro. Jel u tom slučaju i ja trebam dobiti poštovanje?
  • Eduardo
    25.6k
    Uvijek je pošteno odrađivao svoj posao.Mudri

Svi su oni pošteno odrađivali svoj posao samo više ili manje uspješno, a to je ono po čemu ih navijači pamte i kategoriziraju... pretpostavljam da i ti svoj posao odrađuješ pošteno, ali ako nisi produktivan sumnjam da će netko sa sjetom govoriti o tebi kad dobiješ nogu.
  • Mudri
    19
    Sandro je prvenstveno bio pomoćni trener koji je dvaput upadao u ulogu caretakera gasiti požar i kroz tu prizmu ga treba promatrati. U drugom stintu je imao 2.38 ppg. Mnogima će ispadati bonboni iz usta ako Kovačević ponovi takav učinak u prvom krugu HNLa ove sezone.
  • Krizy
    60.2k
    Nije isto imati 2.38 na osnovu 8 i 48 utakmica.
    A Perković je imao lošiji učinak u prošloj sezoni ako brojimo sve utakmice koje je vodio.
  • Crni86
    14.1k
    pomoćni trenerMudri

Ovime si sve reko. Bio je u stozeru dva trenera koji su bili kriminalni. Nemijte od lika radit mourinha ili guardiolu. Ovo sta je on napravio s dinamom bi napravio svatko sa zone, ali bi dobili i goricu i loksu jer bi mi da zone polomili svlacionu i porazbijali par glava u svlacioni nakon onog pristupa.

Isto tako usporedivanje s kovacevicem koji ima 22 nova igraca i koji nebu imal 5 utakmica vec 36. Ajde brate ohladi i ti perkovic. Perkovic nije i nikad nece bit trener za dinamo, supotpisnik je prosle kriminalne sezone gdje je bio pomocni trener, nije gledo sa tva ili tribine vec je bio unutra.
  • Paggini
    64.8k

Brat je imao 9 utakmica koje je vodio, a u njima je sramotan poraz od Belupa, osobno jos sramotniji poraz od Gorice i sramotna utakmica protiv Lokomotive kad se lomi naslov. Trećina utakmica, znaci, potpune sramote.

Necu ulaziti u to sta je on bio, koja je njegova funkcija, tko mu je tata i u kojoj je stranci, ja ga gledam preko uloge glavnog trenera koju je jako lose odradio.
  • austrijanac
    7.6k
    Uvik kontra emilperska je jedan od glavnih razloga zašto kvalitetniji forumaši sve manje i manje pišu.

Bilo i bit će.

Od hoffenheim ekipe, do pljuvanja po igorima (iz tko zna kojeg razloga), do pohvalama kvazi trenerima.

A i te pohvale su više pljuvanje po drugima, nego uzdizanje njih samih.

Jal.
  • Noel
    14.9k
    odusevljenjiemilperska

Kaže se oduševljeni.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Ja mislim da Fabio nije toliko loš trener koliko je jednodimenzinalan. Kao i Garcija recimo. Ili će bit super ili će krahirat. Mislim da nema treće. A nama realno NIMALO nije odgovarao za momčad sa senatorima...
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Iako sam daleko od nekog stovatelja Perkoviceva dijela, smatram da je to pre grub sud. Ja bih rekao da je onak nit smrdi nit mirise ali daleko od kvalitetnog trenera koji bi bio za Dinamo.

Sramotu u Koprivnici je, ali ublazena je sigurno kroz uvjete u kojima se odvila.
    Gorica i Loksa stoje takoder. Ali opet treba rec da je oba puta ubacen kao vatrogasac. Da od njega realno nigdje nitko nije ocekivao. Dapace. Ovo na kraju je bilo neka odradi pa kaj bude. Ak nis uspio je donit sva tri derbija, sto se s obzirom na proslu sezonu cinilo cudom.

Meni je glavna stvar za ocijenit trenera, jel je upaokao vatrogasac ili je dobio pripreme, te jel mu je ozledeno pola ekipe il su vecinom svi zdravi.

Ovome jesu bili svi zdravi ali nikad necu gledat nekog tko je bacen u vatru da vadi iz govana toliko kriticno kao netkog tko dobije vrijeme i mir (kolko je to u nogometu moguce) pa zasere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.