• Mudri
    20
    Nije isto imati 2.38 na osnovu 8 i 48 utakmica.Krizy

Zato sam i naveo prvi krug prvenstva jer je Perković vodio 8 utakmica u drugom stintu.

Bio je u stozeru dva trenera koji su bili kriminalni.Crni86

Ja pamtim jednog kriminalnog trenera.

Ovo sta je on napravio s dinamom bi napravio svatko sa zoneCrni86

Zašto onda Boban nije uzeo nekog sa Zone za trenera, sigurno bi bili jeftiniji od Kovačevića?

ali bi dobili i goricu i loksu jer bi mi da zone polomili svlacionu i porazbijali par glava u svlacioni nakon onog pristupa.Crni86

Kako da čovjek na ovo ozbiljno odgovori?

Isto tako usporedivanje s kovacevicem koji ima 22 nova igraca i koji nebu imal 5 utakmica vec 36.Crni86

Ovo ljeto je potrošeno preko 20 milijuna eura kad se uzmu u obzir odštete, bonusi za potpis ugovora McKenni i Ljubičiću i isplaćivanje raskida ugovora. Uopće me ne zanima koliko je tu novih igrača, pripreme su bile nikad duže i bit će sramota bilo što ispod 2.2 ppg u konkurenciji Rijeke i Hajduka koji se sramote protiv irskih i albanskih momčadi.

ja ga gledam preko uloge glavnog trenera koju je jako lose odradio.Paggini

O ovome upravo i govorim. On nikad nije bio zamišljen kao glavni trener. Krznar je govorio kolika je razlika u poimanju tebe kao trenera i caretakera u očima igrača. Dvaput je postavljan za trenera jer je jedini imao licencu za obavljanje tog posla. Dio navijača ga tretira kao da se radi o Cvitanoviću, a ne treneru koji ipak ima rezultate iza sebe i koji je prvenstveno pomoćni trener Dinama.
  • Crni86
    14.1k
    Ja pamtim jednog kriminalnog trenera.Mudri

Ja pamtim dva i njihovog vjernog pomocnika kojeg zastupas.

Zašto onda Boban nije uzeo nekog sa Zone za trenera, sigurno bi bili jeftiniji od Kovačevića?Mudri

Isto zasto nije ostavio perkovica majstore. Citaj malo. Reko sam ovo sta je perkovic napravii bi napravio svatko i sa zone pa cak i bolje.

Kako da čovjek na ovo ozbiljno odgovori?Mudri

Kako da covjek ozbiljno odgovori na usporedbu kovacevica koji ima vise sezona kao trener nego perkovic utakmica?

Ovo ljeto je potrošeno preko 20 milijuna eura kad se uzmu u obzir odštete, bonusi za potpis ugovora McKenni i Ljubičiću i isplaćivanje raskida ugovora. Uopće me ne zanima koliko je tu novih igrača, pripreme su bile nikad duže i bit će sramota bilo što ispod 2.2 ppg u konkurenciji Rijeke i Hajduka koji se sramote protiv irskih i albanskih momčadi.Mudri

Nisi tako reko, nego si usporedivao perkovicev prosjek na 5 i pol utakmica zeljeci velicat njegov uspjeh i kako bi poklopio kovacevica kada gle cuda mozda ne dode na 8 puta vise utakmica do tog ppt-a i da mozes tvrdit perkovic je bolji trener.
  • emilperska
    11.3k
    Uvik kontra emilperska je jedan od glavnih razloga zašto kvalitetniji forumaši sve manje i manje pišu.austrijanac

Ma nemoj mili moj..
    Smanjio sam upise na Zoni sigurno za 2 do 3 puta u odnosu na lani. Ako nekog od tvojih suboraca nema, nije radi mene sigurno.
    Ja nemam duple profile kao neki ili najavljujem odlazak pa se vracam ili da trazim da me se banira itd.
  • Mudri
    20
    Reko sam ovo sta je perkovic napravii bi napravio svatko i sa zone pa cak i bolje.Crni86

Bolje bi bio jedan osvojen bod više s kojim bi uzeli naslov, kaj ne? Čemu plaćati trenera ako bi članovi foruma bolje radili posao, a glavni zadatak Dinama je osvajanje naslova u domaćem prvenstvu?

Kako da covjek ozbiljno odgovori na usporedbu kovacevica koji ima vise sezona kao trener nego perkovic utakmica?Crni86

Perković je za tvoju informaciju 9 godina mlađi od Kovačevića, a iza sebe već ima angažmane u inozemstvu što nije slučaj kod Kovačevića. U Latviji je preuzeo Rigu na četvrtom mjestu na polovici sezone i borio se za naslov do samog kraja.

Nisi tako reko, nego si usporedivao perkovicev prosjek na 5 i pol utakmica zeljeci velicat njegov uspjeh i kako bi poklopio kovacevica kada gle cuda mozda ne dode na 8 puta vise utakmica do tog ppt-a i da mozes tvrdit perkovic je bolji trener.Crni86

Vidim da imaš problema s čitanjem s razumijevanjem pa ću ti opet ostaviti komentar i čitaj ga koliko god ti treba da shvatiš da sam naglasio prvi krug prvenstva u Kovinom slučaju.

U drugom stintu je imao 2.38 ppg. Mnogima će ispadati bonboni iz usta ako Kovačević ponovi takav učinak u prvom krugu HNLa ove sezone.
  • Crni86
    14.1k
    Dobro je sandro , shvatili smo da za sebe mislis da si mourinho.

Fokusiraj se rade na svoju novu ekipu da te ne samaraju liliputanci. Velicino trenerska!
  • Jurki
    18.9k
    Perkovic nije dobar trener za Dinamo, ali opcenito isto tak nije dobar trener za niti jedan ozbiljniji klub.
    Da pogledamo zadnjih 8 utakmica.. derbiji: Rijeka - losa igra kod kuce, pobjeda iskljucivo na inspiraciju Pjace taj dan. Visili smo ko luster i Rijeka je mogla lako neku od svojih sansi pretvoriti u pogodak i tu bi bil kraj nase trke za prvenstvo.
    Tovari - krenuli jako sramezljivo.. poveli zbog brainfarta Lucica.. dobili gol za izjednacenje preko Rileta koji je cijele sezone ispadal ko ratkapa.. trener to mora vidjeti.
    Isto tak kod 1:1 ciscenje Galesica s crte i druga bi se pjesma pjevala.
    Gorica i Loksa.. trener limaca si ne smije dozvoliti da mu ekipa ima takav bolikurcinski pristup i za to je kriv iskljucivo samo trener. U Gorici uvodi Ademija, a imas Kacavendu na klupi koji bi kurcem preoral teren u Gorici.. Ademi izlazi nakon 5 minuta igre.
    Utakmice protiv Lokse se ne sjecam jer sam se srecom napil po putu do stadiona. Al znam da smo bili uzasno spori i nezainteresirani.

Ako trener nemre narajcati ekipu zadnju cetvrtinu prvenstva u trci za naslov.. onda jebiga.
  • Nousername
    804
    Prosle sezone da smo Klopa doveli vjerovatno nebi uspio dici onu momcad koja je ocito bila toliko ispuhana,neuigrana i lose slagana
  • Jurki
    18.9k
    svaki normalni trener bi za tu bolikurcinu nekome razbio glavu.
    Imas 5000 ljudi u Gorici u 3 popodne radnim danom i tak pripremis ekipu.
    Nakon 20.te minute bi napravil 3 zamjene.. i nekog napljuskal.. kaj je on napravil od toga? Apsolutno nista.
    Jedan Sopic bi u poluvremenu nekoga gađal kopačkom.. pa bi se druga pjesmica pjevala.
  • Omake
    11.2k
    Dario Špikić od danas pripada u ovu kategoriju!
  • Jurki
    18.9k
    rekli bi zlobnici .. hvala Bogu.
    Špika nije lijenčina, ali je nogometno potkapacitiran igrač.
    Odigral neke vrlo dobre utakmice, a bome jako puno i losih tekmi.
    Odlicna stvar je i u tome kaj smo se rijesili njegove ne bas tak male place... a i nekaj zaradili.

Odlaskom Špikića je i sluzbeno zavrsila jedna era..
  • skener
    5.6k
    Dario Špikić od danas pripada u ovu kategoriju!Omake

Nije bio igrački kapacitet za Dinamo, ali je pošteno i profesionalno odrađivao sve od prvog do zadnjeg dana. Nikada nije radio nikakve probleme i zato Špika hvala za sve i sretno u nastavku karijere
  • Borovljanin
    281
    Kraj jedne ere
  • Krizy
    60.2k
    Jan Oliveras potpisao za Celta Vigo B.
    Treća španjolska liga :strong:
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Ne znam, meni mali ima ono nešto. Trebao je dobiti još jednu šansu zbog godina.

Krivi su Jakir, Bjelica, Cannavaro i Perković koji su dečka škartirali…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.