• Gemišt86
    88

Čak mozda i mozes za neke vjerovat u sve napisano, dokle god to napisano citas s razumjevanjem i dokle god je to doslovce onako kako je napisano. Znaci karikiram, "livakovic zeli u dinamo i dinamo ce ga kontaktirati i probat dovest" i to znaci da ce bit vjerojatno:
    -Dobar dan
    -Dobar dan
    -Mi bi Livija nazad
    -Moze, al za 428 kebaba sa blagim i 3 od teletine sa sirom
    -Jel moze danas 160 komada, ostatak sutra i preksutra
    -Nemre, sve danas sad odma ili nista
    -A dobro nista hvala dovidenja

I meni je to okej da idu takve informacije i da se pustaju informacije do te razine. Zivili
  • Chempers
    787
    Nerealno je po čemu? Jer se kao pijan plota moramo držati neke točno definirane granice za plaće? Ne vjerujem da je to istina, to bi bila teška glupost.

A za odštetu ni 5 mil nije previše za golmana te kvalitete s kojim ćemo se osigurati za narednih 5+ godina.
  • don
    15.2k
    .
  • hardek
    5.6k
    Trebali bi svi ischillat malo. Racionalnim razmišljanjem može svatko zaključiti da je nerealno da u ovom trenutku Livaković dođe u Dinamo zbog xy razloga. Ako se kojim slučajem desi da dođe, super, ali realno nebi se ljudi trebali previše nadati pa neće biti razočaranja i poziv na linč ljudi koji ovdje djele neke informacije.
  • CastAway1986
    3.8k
    pa ajmo svi izmisljati gluposti i pisati ovdje pa da vidimo kako ce forum izgledati za par dana , protiv lika osobno nemam ništa čak.ga kao sto je većina ovdje nisam ismijavao dok je švrljao po fejsu i nazivao fejk news i slicno...Da rekao sam da nije pogodio nijedan transfer štoviše pisao je nebuloze o Jelenicu , Maresicu , da tovari idu po Brekala i sl..Nebitno nek piše šta hoce samo vidim da se s nekim upisom koji je daleko od istine zapali na desetke stranica..
    istina je ono sto pišu vodeći turski portali da Fener želi prodati Livija i kupiti novog a to da Dinamo kreće po njega je nebuloza..
    S ovim završavam nek svatko vjeruje u bajke ili ono sto želi..
  • Dudu9
    1.9k
    Zašto dinamo ne bi pokušao dovesti Livakovića za neke novce koje bi dinamu bile prihvatljive, po meni veća bi bila nebuloza kad ništa ne bi pokusali a on završi u nekom klubu ranga dinama za nama prihvatljive novce
  • FazeN
    1.2k
    jedina laž je ovdje to što ti pišeš, nikad nisam napisao da idu po Brekala.
    Jelenica sam napisao tako je i ako te zanima dobio sam tu informaciju evo javno ću reći od njegovog menadžera(slobodno se javi u inbox ako ne vjerujes)
    Maresica sam pisao dobio sam od njegove obitelji potvrdu(slobodno se javi ako ne vjeruješ i za to)
    I ja završavam ovdje temu već sam dobio opomenu haha Ali morao sam odgovotit
    Ugodan dan.
  • tp1997
    1.9k
    Ja nikakav insajder nisam, ali mislim da Kovačević ne bi odgovorio na presici ovako kako je odgovorio da se tu ne kuha bar neki, minimalni kontakt.

Da nema ničega vjerojatno bi rekao da nema ničega. Ovako je prebacio lopticu na Bobana ("to je posao direktora" ili kako je već rekao) i okrenuo priču na to kako je zadovoljan našim vratarima.

Vjerujem da se bar nekakav kontakt uspostavio.
  • rokikaciga
    4.3k
    Ako je istina da bi se Livi mogao uklopiti u financijski okvir koji je Zvone postavio...i ajmo rec da se Zvone isprsi i da mu da tih famoznih 750 tisuca eura godisnje + neki bonusi kao sto je Petkovicu htio dati.

Nama transfer Livija na godisnjoj razini ne bi stvarao veliki financijski pritisak cak i da ga platimo koliko smo dobili za njega (6.6m eura po medijima).

Jer Zvone moze Livija kupiti na verziju posudbe s obvezom kupnje sto odgada prvu ratu na sljedece ljeto. A nijedan transfer (osim klauzula) se ne placa odjednom. Tako da bi u neke 3 rate Livija platili 2026, 27 i 2028e godine.

Nije to neka znanstvena fantastika ako Livi zeli doci u Dinamo i ako ga Zvone zeli (a vjerujem da zeli jer nemozes usporedivat Nevu i Livija).
  • Ludovic IX
    9.5k
    pa da je livi pred vratima doslovno, mora reći da je zadovoljan sa našim golmanima. sumnjam da je psihološki dobro da kažeš da se nadaš da će boban napraviti sve da livi dođe i zauzme mjesto jedinice i to dva dana prije derbija u rijeci
  • tp1997
    1.9k
    pa da je livi pred vratima doslovno, mora reći da je zadovoljan sa našim golmanimaLudovic IX

Taj dio je nebitan. Po meni je bitan ovaj gdje nije jasno rekao da nema ništa od priče s Livakovićem. Referiranje na Bobana mi govori da tu ima nečeg.
  • Mlađi referent
    13.8k
    nijedan transfer štoviše pisao je nebuloze o Jelenicu , Maresicu , da tovari idu po Brekala i sl.CastAway1986

Za Jelenića je 100% istina
  • Amigo86
    47
    Biti će posudba pa otkup na kraju ove sezone, to je jedina realna šansa a cifra bi mogla biti 4-6€mil
  • CastAway1986
    3.8k
    Legendo meni je Livakovic želja isto ali imamo dovoljan broj vratara i sumnjam da i Zvone i Kova zele tu praviti promjene kad je napokon ekipa posložena, Neva je prvi vratar Cavlina drugi sve je jasno iz kluba iskomunicirano
    evo ja sam kontaktirao Livijevu babu al je trenutno u Studencu kupuje spizu za sutrašnji blagdan Velike Gospe pa kad mi javi info odmah cu ti reći.. Ti koliko kontaktiras ove one rekao bi da si klinjo koji nema pametnijeg posla u životu a vidim i stranica na Fejsu ti je legitimna čak dobiješ koji lajk vise nego ovdje..Ali ajmo ovako , kad napokon pogodis jedan transfer prije svih ja cu ti se ovdje javno na forumu ispričati..Pozdrav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.