• Dadox
    676
    Ja mislim da Jagušić nakon sezone/dvije ide van.Iz Belupa!
  • FazeN
    858
    Ja mislim da Jagušić nakon sezone/dvije ide van.Iz Belupa!Dadox

Jagušić sezonu 26/27 neće biti igrač Belupa provjereno ti tvrdim. Nadam se da ide nama.
  • Dadox
    676
    u ovom slučaju sumnjam da imaš bliži izvor od mene.Bumo vidli!
  • FazeN
    858
    u ovom slučaju sumnjam da imaš bliži izvor od mene.Bumo vidli!Dadox

U slučaju Jagušića ne vjerujem da može biti bliži izvor :) i to ne da neće odigrati 2 sezone, već ako na zimu ne ode budem iznenađen. A ako ne, najkasnije iduće ljeto 100%.
  • Dadox
    676
    postoji konkretan dogovor i i uvjet da ostane na ljeto koji onda znaš koji je!?
  • Zagi
    11.1k
    Predobar je mali da bi bio dvije seniorske sezone u Slavenu. Zašto bi si sam zakočio karijeru?
  • FazeN
    858
    javim ti se da ne spamamo ovdje
  • rokikaciga
    4.1k
    Ne spamate :eyes:
  • FazeN
    858
    voliš drame ha :lol:
  • IvanS
    351
    Predobar je mali da bi bio dvije seniorske sezone u Slavenu. Zašto bi si sam zakočio karijeru?Zagi

Kako će si zakočiti karijeru ako igra non-stop? Valjda je najbitnije za mladog igrača da ima kontinuitet nastupa i da se tako razvija.

Kovačević ga je trenirao prošlu sezonu pa nekako mislim da bi bilo minuta za njega da je već sada kod nas, ali ajd znaj.
    Nemam ništa protiv da na zimu preseli kod nas.

E sad, ako on baš ne želi, ili ako će ići van onda se tu ne može puno utjecati...
  • rokikaciga
    4.1k
    Kako će si zakočiti karijeru ako igra non-stop? Valjda je najbitnije za mladog igrača da ima kontinuitet nastupa i da se tako razvija.IvanS

Slazem se ali igraci stagnira ako im podrazaj utakmica postane preslab. Zamisli da je Modric ostao cijelu karijeru u Dinamu..sigurno ne bi dosegnuo visinu Zlatne lopte ili da dominira terenom duboko u 30ima.
  • IvanS
    351
    Kako će si zakočiti karijeru ako igra non-stop? Valjda je najbitnije za mladog igrača da ima kontinuitet nastupa i da se tako razvija.
    — IvanS

Slazem se ali igraci stagnira ako im podrazaj utakmica postane preslab. Zamisli da je Modric ostao cijelu karijeru u Dinamu..sigurno ne bi dosegnuo visinu Zlatne lopte ili da dominira terenom duboko u 30ima.
    rokikaciga

Pa nisam ni mislio da cijelu karijeru igra u Belupu.
    Uostalom, njemu sigurno podražaj utakmica još uvijek nije preslab. Nije on još ta razina da je prerastao ligu.
    Igra u Belupu, apsolutno ima prostora za razvoj, utakmice protiv više od pola lige su mu itekako izazov.

A Modrić? Pa on je i u Interu pokazivao da ima nešto što drugi nemaju, zatim prelaskom u Dinamo dodatno oplemenio igru i baš dominirao ligom, a tek nakon toga je otišao van. I to ne mlad, nego je već imao solidnih godina.

Samo treba igrati i skupljati iskutstvo i minute i biti marljiv, a ako je stvarno talent onda uz ovo navedeno nema razloga da ne uspije!
  • FazeN
    858
    Opet ponavljam Jagusic 26/27 neće biti u Belupu.
  • Zagi
    11.1k
    Uostalom, njemu sigurno podražaj utakmica još uvijek nije preslab. Nije on još ta razina da je prerastao ligu.IvanS
    Nije i dobro mu je sada u Slavenu. Taman.

Rasprava je ako se ne varam o ostanku poslije zime , a i o ostanku iduće sezone.
    Prostora za izboriti se kod nas na desnoj osmici ima. To bi mu lansiralo karijeru.
    Ne odlučiti se za taj korak/izazov bi bilo kočenje karijere.
  • Dadox
    676
    s obzirom da to još ne zna niti on niti njegova obitelj ne možeš to tako eksplicitno tvrditi nego samo nagađati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.