• Dugi86
    29
    jel ima neko strim za ramljak
  • Haza
    10.4k
    Donose se zaključci nakon dva kola.

Valinčić je najbolji desni bek unazad 10 godina i već sad vrijedi 10 milijuna. Vidović nema pojma. Villar je najgori na terenu. Veza nije kompatibilna. Kule je zbog dva tap ina zvijer, a Stojke je žrtva zlobnih trenera i Bobana.

Polako ljudi sunce mu kalajisano.
    marcio amoroso

Nekad te prvi osjećaj ne vara. Vidovića svi dobro znamo što može, jer bio je kod nas i prije, na krilu najmanje može. Kule, njegov je posao upravo tap, biti tamo gdje treba biti. Nije Kule meni ništa bolji nego je prije bio, Kule svoj posao odradi uvijek korektno (za ulogu rezervnog napadača).
    Valinčić, moć ponavljanja kakvu on ima, ja se ne sjećam našeg beka koji je toliko dominantan fizički bio, a da je istovremeno dobar prema naprijed. Naravno bit će oscilacija, trebamo se uigrati, ali Valinčić je uvjeren sam top priča.
    Villar, bit će bolji kad se kondicijski digne, ali već sad se vidi njegov problem, a to je da fizički nije moćan, nema prvi korak i startno ubrzanje, previše carini loptu, takav igrač uz Mišića teško može igrati, jer su profilno previše slični. Villara je fizički masakrirao Luka Vrbančić, a Marin Pilj mu nije dozvolio ništa. Vjerujem da to i Boban vidi, te da smo zato i doveli Mihu Zajca. Meni osobno nije jasno zašto smo se odlučili za Villara iskrcati toliku lovu, jer niti ćemo na njemu nešto zaraditi, niti nam je on kao igrač bio neko prioritetno rješenje, rađe bi da smo tu lovu uložili u krilo. Znam da ćeš reći prerano je za takve zaključke, ali neće Villar preko noći imati bolju startnu brzinu, fizički postati moćan itd.
    Ali generalno mislim da smo svi sretni i zadovoljni. Iako nisam čitao sve komentare:)
    Već sad se mogu vidjeti obrisi sezone, koja će uvjeren sam biti dobra.
  • Thor
    452

Kolega, kaj se dogodilo s tvojom profilnom slikom? Mogu kuzit podjebavanje "uljarom" na racun kluba s juga ali mislim da tom znaku ovdje nije.mjesto u bilo kakvom obliku. :brow:
    Molim admin neka reakcija.
  • Kumerle
    1.1k
    Tri boda s Rujevice su IMPERATIV za dinamo i to igračima treba utuvit u glave.
    Dok smo bez Europe nemamo prava na kiks protiv ovakvih klubova u rangu Shelbournea!
    NORTE

Upravo ovo!
    Nadam se da neće bit stav kao prošle sezone kad je Ristovski izjavio "derbiji se ne igraju, derbiji se pobjeđuju" i onda nit igraju nit pobjede.

Priželjkujem igru i borbu te nikakvo kalkuliranje, bunker i vraćanje lopte golmanu svaki napad.

Ajmo plavi lavovi!
  • Dugi86
    29
    hahahahaha sori tata boli me penis
  • NORTE
    18.2k
    Na Rujevici ćemo imati i jaču klupu (Zajc i Bakrar).

Rijeku treba napasti odmah, sa Stojkovićem u prvih 11, siguran sam da oni neće moći pratiti naš ritam, kvalitetu, svježinu i širinu.

P.s. podrška za profilnu sliku @Dugi86
  • Thor
    452
    hvala za info.
  • NORTE
    18.2k
    Uz 3 milijuna eura Rijeci u transferu Galešića odrekli smo se i postotka prodaje Jankovića, njihovog igrača iz prvih 11 koji sada odlazi za 5+ milijuna eura.
  • duksy
    434
    Ima netko stream za Ramljak ili ga se može gledati samo preko aplikcije?
  • bbb medimurje
    4.3k
    Villar, bit će bolji kad se kondicijski digne, ali već sad se vidi njegov problem, a to je da fizički nije moćan, nema prvi korak i startno ubrzanje, previše carini loptu, takav igrač uz Mišića teško može igrati, jer su profilno previše slični. Villara je fizički masakrirao Luka Vrbančić, a Marin Pilj mu nije dozvolio ništa. Vjerujem da to i Boban vidi, te da smo zato i doveli Mihu Zajca. Meni osobno nije jasno zašto smo se odlučili za Villara iskrcati toliku lovu, jer niti ćemo na njemu nešto zaraditi, niti nam je on kao igrač bio neko prioritetno rješenje, rađe bi da smo tu lovu uložili u krilo. Znam da ćeš reći prerano je za takve zaključke, ali neće Villar preko noći imati bolju startnu brzinu, fizički postati moćan itd.Haza

ne slazem se ovo za startnu brzini i ubrzanje, na pripremama se moglo vidjeti kolko se lako rjesava pressinga, mislim da ni misic nije na toj razini, cak bih rekao da mu je to elitno, jako fali fizikalije i misicne mase i duel igre i vjerojatno zato i nije napravio vecu iskorak u karijeri i proslavio se u Romi, slazem se oko carinjenja lopte
    sva trojica veznjaka su previse slicni, zato nebi bilo lose na rujevici probati s profilom vidovic/stojkovic, villara na klupu a ljubicica i misica zajedno upariti
    rijeka bude sigurno isla agresivno i villar bude se tu tesko mogao nametnuti bez obzira na izostanak petrovica
  • Haza
    10.4k
    na pripremama se moglo vidjeti kolko se lako rjesava pressingabbb medimurje

Započeo si da se Villar lako rješava pressinga, završio si da će Rijeka ići agresivno i da se tu Villar bude teško nametnuo.
    Villara da nismo platili koliko smo platili, uvjeren sam da ne bi igrao, ovako će on imati više kredita nego neki drugi igrači, ali neće ni to trajati vječno. Meni se urezala situacija gdje mu se Vrbančić unosio u facu, baš ga je pojeo i mentalno, ili gdje carini loptu, umjesto da je proslijedi krilu, pa ga Pilj s leđa masakrirao (čak mi bilo drago da je dobio po nogama, jer da se riješio lopte na vrijeme ne bi).
    Ne bi previše o njemu, ali sam dojma da ga niti jednom nismo pogledali uživo, to je bilo malo ishitreno dovođenje igrača, uostalom i sam Villar je rekao da se sve odradilo u par dana. Znam da će neki reći donosiš zaključke nakon par tekmi, ali od igrača kojeg si platio 3 mil eura očekuješ da ga ne pojedu Vrbančić i Pilj.
  • emilperska
    11.3k
    Ja bi cak dodao da nisam siguran da li je do Villara kao takvog odnosno da li je potkapacitiran za ovo sto mi očekujeno ili mi se nekako namece da je kvartet Ljubicic, Misic, Villar i Vidovic je preslican, prepasivan i pretrom skupa. Nisu kompatibilni jednostavno. Mora iz tog kvarteta po meni 1 ili 2 van. Najlogicnije Vidovic i Villar ili samo 1.
  • Niko1986
    2.7k
    Villar je i na pripremama najbolje djelovao u utakmicama kada nisu zajedno igrali on i Mišić.
  • FazeN
    850
    Vezni red Mišić/Villar/Ljubo ne može igrat zajedno i tjt. Nit kreativnosti niti brzine.
    Nepopularno mišljenje vjv: Ali Mišić klupa, Stojke unutra i Villar bi izgledao odlično i vezni red takoder
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.