• vlatkomarkovic
    1.8k
    Svaka čast Stojkoviću kako je reagira kad je ulazio obje, ali mora se imat na umu da je on ušao sa još par svježih igrača nakon što je Dinamo umarao protivnika sat vremena.criticus

Iskreno mislim da nije do toga, nego je do toga da ova 3 koja startaju nisu međusobno kompatibilni…. Stojke unosi energiju u vezu i jako dobro se snalazi između linija… Uostalom ne bi se dovodio Zajc da Kova misli da su ova 3 kompatibilni. Jebiga to je ono sto sam govorio neće moći svi biti top i starteri u svim najbitnijim tekmama. Sada po meni čak je Villar ispred Ljube, ali očito Kova misli da nije… Bumo videli….
  • antecacic
    86
    Jučer vrhunski na tribinama i na terenu!
    ESG zelene čaše isto vrhunske zasad, podržavam! Trendovi se moraju pratiti, pogotovo na polju ekologije!

Kritika treneru jedino jer mislim da je vidio i na pripremama da ovih startnom 11 nisu najkompatibilniji. Ovo s Vidovićem i Villarom nije dobro nikako.
    Ne želim vjerovati niti da je sam došao na tu ideju biti da mu je predsjednik Boban nametnuti tu ideju. Kao da mora dobiti dopuštenje da makne ta 2 s terena, tako nekako se to čini.

Ovo jučer je jedna od najboljih koreografija na HNLu ikada. A pratim te koreografije već 35 godina.
  • criticus
    4.5k

Sve 5, to je tvoje mišljenje i moguće da je tako. Ali još neznamo. Svak može imat mišljenje, ali ono što mene živcira su komentari na tribini gdje kategorički se tvrdi ovo što sam pisao nakon 100 minuta nogometa sa 15 novih igrača u ekipi. Pa došlo mi je da krenem pleske dilit oko sebe. Tovari su za takve mila majka.
  • Sajla
    11.9k
    "U pravu ste, vidite vi sve, hvala vam na pomoći."
  • Crni86
    13.9k
    Prva dva kola, dva skroz razlicita protivnika (osijek derbi i broba s vukovarom koji je fenjeras) i osigurali dvije pobjede s dva clean sheeta.

Osijek dobili onako kako se derbiji dobivaju, mirnocom i cekas svoju priliku koja se u utakmici mora ukazat te za nju moras biti 100% spreman.

Vukovar izdominirali, istina imo je i vukovar svoje sanse ali danas svi igraju nogomet. Morat cemo i mi primit gol, morat cemo i mi izgubit koji bod. Ljudi moji pogledajte statistiku na kraju utakmice. 28 nasih udaraca, 72% posjed lopte, 16 udaraca iz kuta, 534 dodavanja (tri puta vise od protivnika). Ja se iskreno ne sjecam kada smo zadnji put ovako nekoga statisticki nadjacali a da je bio clan 1 lige.

Iduce kolo novi test, gostovanje na nezgodnoj rujevici di se zadnje dve sezone dosta mucimo. Decki imaju paklen ritam i brzo cemo dobiti nove odgovore kako bi trebala izgledat nasa sezona. Ja sam brutalno optimistican jer mi napokon odisemo samopouzdanjem i gardom. Protivnik gada grede, lopta se sece po 16 metara ja sam miran. Prosle sezone kad bi nam netko preso centar sam vec imao grc u zelucu. Bit ce to sve dobro, rapsodija na terenu i na tribinama neka sto duze potraje ovu sezonu.
  • marcio amoroso
    44.5k
    Fun fact: ako dobijemo sve preostale domaće utakmice, dva puta Vukovar u gostima i jednom Lokomotivu nadmašiti ćemo bodove iz prošle sezone. Ostale možemo sve izgubiti :grin:
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Ja se iskreno ne sjecam kada smo zadnji put ovako nekoga statisticki nadjacali a da je bio clan 1 lige.Crni86

Gorica 2:2 Dinamo prosle sezone mi pada na pamet:
    Posijed: 30-70
    Sutevi: 3-34
    Korneri: 1-13
    Dodavanja: 242-536

Ja stvarno ne znam kak smo to uspjeli ne dobit. A mislim da je u zadnje dvije sezone bilo jos slicnih utakmica. Ali smo imali bas i puno nesrece.
  • DrRatoljub
    62

Katastrofalna obrana i loša realizacija.
    Kao i protiv Slavena na Maksimiru npr.
  • Haza
    10.4k
    Moj osvrt nakon prva dva kola, ali i pripremnih utakmica.
    Vezna linija Villar-Mišić-Ljubičić nije kompatibilna. Niti jednu utakmicu zajedno nisu zaslužili niti prolaznu ocjenu. Uz činjenicu da Vidović nije krilo, ovo za sada vidim kao jedini problem.
    Fizički smo dobro pripremljeni, brži smo nego prošle sezone, intenzitet igre je jači, obrana nemjerljivo sigurnija, a bekovi pravi moderni/europski.
    Međutim, Villar, Vidović, debelo ispod prosjeka. Trener će tu morati raditi promjene i to već odmah na Rujevici.
    Kule, Stojke dobro koriste minute, svaki put kad Kule zabije gol se sjetim hejtera na forumu koji ga mjesecima vrijeđaju.
    Uglavnom ne treba padati u euforiju, dobro je, ali mora biti bolje i to već od Rijeke koju moramo pobjediti. Oni igraju danas i u četvrtak su u Irskoj, ne samo što su loši nego će biti u umorni, to moramo iskoristiti.
    Publika genijalna, odabir muzike na zagrijavanju i koreografija BBB top.
  • ShanKu
    1.7k
    Žao mi što ne znaš koliko je sreče,
    Dinamo kad ti venama poteče :fire:
  • veselko tenžera
    5.1k
    ovo zvuči kao neslana šala. Kad pomisliš da si siguran da znaš koliko je prošla sezona bila užas pojavi se neki ovakav podatak.
  • Peškaman
    7.5k
    Bome,sinoć kad je zagrmila "Moja domovina" s početkom pucnja iz tenka su me trnci uhvatili iako sam gledao preko televizije.
    Ako netko ima snimak čitave utakmice,ako može nek' pošalje u PM.
  • Gemišt86
    87
    Ne znam jel dobra tema, ima mozda neka slika juzne tribine i nove konstrukcije koja je postavljena? Znam da sam nekad dosta kasno ju primjetio na tekmi, ali onda me ponesla atmosfera, i nisam malo vise obratio paznju na nju kak to sad zgleda i oce li se sad to napokon priznat da vise ne dajemo cijelu juznu tribinu gostujucim navijacima? I jel po mogucnosti to dovoljno visoko/sigurno da bi se mozda drugi dio juzne tribine otvarao za nase navijace za derbije, tipa uz uvjet da si obavezni član ili nešto slično?
  • marcio amoroso
    44.5k
    Donose se zaključci nakon dva kola.

Valinčić je najbolji desni bek unazad 10 godina i već sad vrijedi 10 milijuna. Vidović nema pojma. Villar je najgori na terenu. Veza nije kompatibilna. Kule je zbog dva tap ina zvijer, a Stojke je žrtva zlobnih trenera i Bobana.

Polako ljudi sunce mu kalajisano.

Oscilacija će biti, problema će biti, poraza će biti. Biti će naravno i pobjeda i vrhunskih izdanja, ali ajmo pokušati zamisliti Bayern koji iz prošle sezone ima samo Neuera i Kimmicha, City koji ima samo Edersona i Rodrija ili Rijeku koja ima Zlomislića i Petroviča, a ostalo sve nove.

U uigranoj momčadi individualne kvalitete dolaze do izražaja. Nama treba još vremena.

Ajmo biti podrška i ne osuđivati nakon dvije krivo odigrane lopte ili nakon dva izgubljena duela.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.