• Dadox
    658
    prošle godine je igrao špicu,ali odluja je kluba tj. struke da će od sada igrati isključivo zadnjeg veznog.U Gorici na Turopoljskom kupu prije 15 dana to je izgledalo baš odlično.Odlične fizikalije,skok,predaja,dueli…
  • emilperska
    11.3k
    RPG ni minute danas s Rudesom, jucer ni na klupi..

Ozljeda ili transfer?
  • veselko tenžera
    5.1k
    Mislim da bi nam Omerović legao kao budali šamar. Kraj prošle sezone i ovo što igra u ova 2 kola je baš dobro. Strašno brz i tehničkih dobar, a zna i zabiti.

Da se ne ponavljam za Vidovića na krilu, vidjet cemo kako će ta pozicija na kraju ispasti kod nas.

Mali Živković jaaaako zanimljiv.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Mali Zivkovic je pozer, nema tu kruha. Omerovic se trudi, ali to.je Hoxha u najavi, bas nista elitnog nema u njemu.
  • Paggini
    63.5k
    Ma živković je lopata, samo sto profinjeno trci pa izgleda kao da zna. Omerović je dobar.
  • din
    920
    reza vs Rudeš?
  • Zagi
    11.1k
    Koliko je Omerović bolji (ako uopće je) od Hoxhe?
  • njurci10
    139
    ja ne znam šta mi drugačije gledamo,
    Ali Omerović, cak i ok prođe i umjesto da nabaci on ide u neke kombinacije koje sjebu akciju.
  • emilperska
    11.3k
    Galešić je upravo postao nas najskuplji stoper ikad.

3m + bonusi + 2,8 mil EUR od Jankovica kojih smo se odrekli!

Bravo vafl jos jednom! Presao si igricu, a i nas sve s Miškom..
  • Jurki
    18.7k
    i da bu "veselje" vece - nema ga ni na mapi trenutacno bez obzira kaj je proslo tek 2 kola.
    To tak ispadne kad sportsku politiku vode ljudi koji ne znaju.
    Nadam se da sam u krivu, ali tesko bumo mi tu investiciju pokrili.
  • Marley
    4.7k
    Ja se jos uvijek nadam da ce nesto dobro ispasti od Galesica, ali da, zasad prilicno razocaravajuca prica sve skupa.
  • Odani Zgd
    752
    Čovjek resetirao Lučića kung fu udarcem na Maksimiru,te očistio glavom čisti gol na Poljudu....bit će od njega nešto,treba mu definitivno dat šansu
  • cibona
    6k
    Zanimljivo kako je tada 90 posto forumaša izražavala ogromno zadovoljstvo ne samo tim transferom, već i cifrom za koju smo ga doveli. Rijetki su iskazivali sumnju oko očitog i previsokog iznosa.

Bilo bi zanimljivo pogledati komentare u to vrijeme. Sjećam se da su bili izgovori da je zimski prijelazni rok pa je nemoguće dovesti galešića za nižu cijenu :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.