• FazeN
    679
    da li će Boban preći preko ovoga šta je bilo s Mikićem.hardek

Sve je u redu s te strane, uvjeravam te.
    Posudba je prva opcija i sve su strane složne da se treba odviti što prije, samo gdje?
  • hardek
    5.6k
    Posudba je prva opcija i sve su strane složne da se treba odviti što prije, samo gdje?FazeN

U većini HNL klubova nebi igrao redovno tako da to nema smisla, ili 2. HNL ako bi njegov kamp uopće pristao na to ili Slovenska 1. Barem tako nekako ja to vidim. Nama je najbitnije da igra, od 600 min u sezoni neće postati igrač
  • vjeko1701
    17.3k
    samo gdje?FazeN

Nema nijedan Slo klub a da treba desnog beka?
  • FazeN
    679
    trenutno se nešto događa oko Mikića da ne vjerujem da će idućih dana ikakve posudbe, prodaje i ostalo biti. Pišem u inbox ne mogu ovdje.
  • Paggini
    63.1k
    Vjeko ti nama napisi ovdje sta je on tebi u inbox poslao
  • vjeko1701
    17.3k
    Moram te razočarati al inbox mi je rijetko prazan xD
  • FazeN
    679
    Poslao sam Pagginiju jer mi šalje linkove uvijek dobri čovjek

Ugl u kratkim crtama Dinamo se ne želi riješit Mikica, posudba je prvi plan, igrač i Dinamo su za, traži se klub. HNL neće biti sigurno samo to mogu tvrditi.
  • rokikaciga
    4k
    Dinamo se ne želi riješit MikicaFazeN

Sva sreca da imamo nekog s mozgom tko odlucuje o sportskim pitanjima.
  • FazeN
    679
    Mislim moguće da je Haza u pravu i da zna nešto više jer je upućeniji od mene ja priznam. Ali meni je ovo rečeno iz prve ruke.

Dinamovi bekovi iduće godine već je u planu Valinčić/Mikić.
  • rokikaciga
    4k
    a mislim mozemo mi imat ponuda ali ako se Mikica rjesimo za 1m eura saljem protestnu notu direktno Bobanu.

Ne tvrdim da sam ja neki veli znalac, ali mali stvarno ima vrhunski potencijal kao bek i ocito to ljudi koji su placeni isto vide. Pa koliko puta su mi ljudi ovdje kontrirali da mali nije nista posebno itd a ja tvrdim da bi mali bio jako dobar u HNLu
  • FazeN
    679
    opet ću tvrditi jedini protiv onog što su ljudi donesti zaključke ovdje na anonimne objave.
    Mikić mali je kukao prije i imao mušice očekivao je igrat u Dinamu već i obilo mu se u glavu s Bobanom, to je istina.
    Ali mali je ispoštovao Dinamo na max da niste ni svjesni, kakve je ponude imao i novčano i garantirane igre.
    To Dinamo zna također, te ga se ne žele riješiti, mali ne želi riješiti se Dinama, jedino ko želi je Škegro ga prodati da uzme lovu.
    Ne nagađam, ne piskaram, TVRDIM!
  • Kumerle
    1k
    dobra opcija bi bila i prodaja s buy back klauzulom ako se ne može naći dobra posudba.
  • Pacho
    3.5k
    Nema smisla njega prodavati. A kamoli samo za milijun.
  • Paggini
    63.1k
    Za milijun mogu dobiti još boljeg našeg desnog beka, Špikića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.