• ElDorado
    5.2k
    o tim stvarima trebao odlucivati klub
  • Crni86
    13.9k
    Ja mislim da mi svi skupa moramo shvatiti da 99,9% igraca nogomet dozivljava drugacije od nas navijaca.

Puno ljudi tu govori kako ne bi prihvatilo ponudu, a nisu se nasli u slicnoj situaciji kao oni. Kaj mislite oni ak ne zarade u toj karijeri da imaju do kraja zivota, cime ce se bavit? Cime ce prehranjivat zenu i djecu koji su se opet zrtvovali jer vrlo vjerojatno nisu mogli razviti svoje poslovne karijere seleci se iz mjesta u mjesto. I ovo se vise odnosi na igrace koji nisu bas ostvarili neke vrhunske karijere (znaci tu ne mislim na orsu, petka, pjacu i ostale), evo tipa mudri, pa i karacic koji je na kraju dole otiso itd.

Briga me za jednog petka koji je igrajuci u dinamu zaradio 10 milijuna eura ili orsica ili Pjacu koji je isto zaradio ozbiljan novac u karijeri. Njima bi zamjerio jer oni egzistenciju imaju rjesenu, jednom Mudraziji i sl. koji su se vucarali kroz karijeru po olimpijama, belupima, rijekama i sl. to ne zamjeram jer u jednu ruku razumijem da se moraju pobrinut za sebe i svoju familiju. Nece njima dinamo rijesit egzistenciju jer eto odbili su hajduk….

Na kraju je deda dobro reko - ne radite od njih bogove pa necemo ni vragove. Nisu nogometasi savrsena bica, vec su samo ljudi i naravno da vole prvo sebe i svoju familiju pa onda dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet