• JMastermind
    905
    A mi koji dolazimo lokalnim cestama iz Slavonije, da žicamo murju da nas pusti tamo ili negdje u grad pa lagano pješaka? :lol:
  • rupke
    222

ja sam pisao za navijace koji ne dolaze u koloni nego u vlastitoj organizaciji
  • rioda
    9.5k
    Ima li netko koju ulaznicu viška? Idealno bi bilo dvije
  • Dudu9
    1.9k
    Imali ko ulaznicu javite na pm
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Nemojte samo po zelenim površinama parkirati u ulicama oko stadiona (Ilirska pogotovo), komunalni redari čekaju do pred početak tekme i onda kelje kazne po 150€
  • Cexon-86
    25
    Ako netko ima dobru lokaciju za parking moze u inbox, na parking stadiona pustaju samo za kavez ili sa propusnicom...
  • Dudu9
    1.9k
    Može i meni lokacija za parking u inbox
  • PlavacZRima
    391
    Ima ko jednu kartu za prodat,dosli u Osijek vec pa da ne zvisimo bzvz
  • crophantom
    1.3k
    Jel se zna kad idu karte za Vukovar u prodaju?
  • marcio amoroso
    44.1k

Online sutra, karatana u srijedu.
  • Liks90
    3.4k
    Ulaznice za utakmicu Dinamo - Vukovar 1991 ⚽️

8. kolovoza u 21 sat

Cijene ulaznica:
    ️ Zapad dolje - 15€ za članove, 20€ za sve ostale navijače
    ️ Zapad gore - 10€ za članove, 15€ za sve ostale navijače
    ️ Sjever dolje - 7€, isključivo za članove

➡️ ONLINE prodaja ulaznica započinje u ponedjeljak, 4. kolovoza, u 11 sati, a završava na dan utakmice, u petak, 8. kolovoza u 21 sat

➡️ Prodaja ulaznica na Ticket pointu odvijat će se u srijedu, 6. kolovoza, i četvrtak, 7. kolovoza, od 9 do 19 sati te na dan utakmice u petak, 8. kolovoza, od 9 do 21:45 sati

➡️ Članovi će moći iskoristiti pogodnost besplatne ulaznice za tribinu Zapad gore
  • prefontaine
    3.1k
    Opa, u startu otvoren zapad gore. Tako treba!
  • NVKOD
    6.3k
    @Liks90 kad treba računati broj prodanih ulaznica protiv Vukovara:

calculation-math.gif

Odlično što se odmah otvorio ZG jer imam osjećaj da će, unatoč godišnjim odmorima, biti velika navala na utakmicu. Pogotovo nakon jučerašnje pobjede.
  • Boki
    2
    Mozda glupo pitanje, ali imam clansku a frend nema, a iso bi na sjever dolje, jel mu ja mogu kupiti kartu ako kupujem i sebi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.