• SAS1987
    18k
    B3
    ostalo: 142
    prodano: 830

B2
    Ostalo: 317
    Prodano: 400

B1
    Rasprodan
    Dinamo iznad svih

Nisu osijecani slucajno napravili sektore BBB :lol:
  • criticus
    4.4k
    Ispod 100 karata za sjever ostalo. Ko se god dvoumi nek se brzo smisli :smile:.
  • Salva
    2.8k
    Ispod 100 karata za sjever ostalo. Ko se god dvoumi nek se brzo smisli :smile:.criticus

Prije par godina ovo nismo mogli pročitat ni za Europske tekme za sjever Maksimira, kamoli za HNL gostovanje. :grimace:
  • Dubbbrava
    997
    Ovo je bolesno da smo danas cijelu tribinu rasprodali, čak ni šarani to nisu mogli očekivat a sudeci prema svemu imam osjecaj da ce mi ova sezona nadmasit legendarnu 2007.
    Svaki stadion ćemo napravit domaćinsku atmosferu koliko su se ljudi zaželjeli Dinama
  • Zoran
    290
    Jedino kaj bude poluciji zanimljivo s parkingom za gostujuce navijace? Nebudu svi stali u onaj prostor kod stadiona.
  • rupke
    219
    POSLJEDNJI POZIV
    preostalo 45 ulaznica za sjevernu tribinu
  • Peškaman
    7.4k
    Rasprodan sjever Opus Arene.
  • rupke
    219

prostor ispod stadiona je za 650 navijača koji su kupili ulaznice u Zagrebu.
    navijači koji su kupili ulaznice za ostale tribine, parkiraju gdje žele i dolaze slobodno na stadion.
    dobronamjerna preporuka bez obilježja kluba.
  • NKDZ86
    5k
    Svi na sjever! :cool:
  • grba
    321
    Sretan put svima koji idu i ne dajte se isprovocirati na osjecane u krugu stadiona, idu u grupicama i idu na pojedince, budite oprezni i idemo po 3 boda.
  • Paggini
    61.9k
    A jebote di su te famozne grupice osjecana koje love purgere jer zadnjih xy gostovanja sam hodao najnormalnije po osijeku i oko stadiona u majicama grupe lol, nitko mi se nije obratio

Prošle godine s burazom ušao u kafić njihov kod juga da uzmem burazovu kartu (nije bilo nepostovanje prema njima, nego se tako potrefilo jbg), ni pepeljaru nisu bacili...
  • ksapi
    5.3k
    Slazem se s kolegom iznad, stvarno pretjerujete, oni se nas boje ko kuge, pogotovo kad dolazimo u ovolikom broju
  • dmil
    804
    mog poznanika su skupina nabrijanih klinaca presreli na putu do stadiona i trazila od njega i njegove cure da im pokaze za koju tribinu ima kartu i kad su vidjeli da ima za sjever, uzeli su im karte i pocijepali ih

vjerojatno neće napasti skupinu boysa ili nabildanog Pagginija, ali su im glavna meta ljudi koji idu solo ili po najvise 2-3 jer toliki su jazavci
  • JakovK6
    257
    Prvi puta idem na opus, sa kartom za B1, pa pošto vidim da nema osiguran parking na nas...slobodno mi netko u inbox napiše par lokacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.