• Jurki
    18.7k
    Naravno da je pozitivna i vijest koja se mora pohvaliti dolazak novog sponzora.
    Ali, kad malo razmislis.. da od svih sponzorstava ukupno bi bilo tesko natepsti love za jednog Belju.. dovoljno govori o tome u kakvom nam je jadnom stanju ekonomija.
    Nisam ni ja za kinđurenje dresa sa hrpom sponzora al kaj je tu je.
  • Stara garda
    73
    taj Adrian Ježina je trenutno predsjednik uprave Telemacha koji sponzorira Hajduk već sezonu dvije ako se ne varam

Ali ono što je ipak bitno, to je dolazak novih sponzora od kojih će onda i kapnut neka, vjerujem ozbiljnija lova
  • Gringo
    384
    tako je, to je ta konekcija.
    Nadam se da je dobra lova s obzirom da je odmah iznad grba na hlačicama.
  • scooniepenn
    5.3k

Zaboravio sam na to sponzorstvo tovara, ali to je krenulo dok Bnet nije bio akviziran od strane A1. Dugi niz godina smo radili za A1, sada za Telemach, tako da mogu reći da je posebno pod Mladenom Pejkovićem tadašni Vip bio jako aktivan kao sponzor u sportu. Adriana Ježinu sam upoznao i dobar je lik, bivši vrhunski vaterpolist, sada uspješan menadžer, tako da on maksimalno razumije potencijal sporta i zašto je za ozbiljne kompanije to strateški dobra odluka. Za Jirija znam da je bio izuzetno čudan lik, koji je u Hrvatskoj bio dugi niz godina, a u životu nije prozborio pet riječi na hrvatskom. Pod njegovim vodstvom A1 nije postojao u sportu pa mi je drago da su ta vremena iza nas.
  • miro
    7.1k
    Vip je Cibonu sponzorirao dosta kad su tek došli, ako se dobro sjećam
  • Gringo
    384
    da da sponzorstvo je iz doba dok je Ježina bio regionalni diša Bneta za dalmaciju. @Miro tako je, bio je generalni sponzor Snow Queen Trophy utrke ma Sljemenu
  • scooniepenn
    5.3k

To je vrijeme spomenutog Mladena Pejkovića. Košarka, skijanje i odbojka na pijesku su Vipnetu tada bili fokusi u sportu.
  • rioda
    9.4k
    Vip je Cibonu sponzorirao dosta kad su tek došli, ako se dobro sjećammiro

Klub se i zvao Cibona Vip neko vrijeme, ako se ne varam
  • Bumtres
    95
    Marketing, shop, PR skipa radite odličan posao.
    Fino se to sve zakotrljalo, objave su redovite i dovitljive, nove stvari u shop dolaze u nekom dvotjednom ritmu... lijepo to zgleda, kako i dolikuje našem klubu.
    Kuži se da su se konci pohvatali.
    Samo tako dalje!
  • Nolifer
    12k
    Klub se i zvao Cibona Vip neko vrijeme, ako se ne varamrioda

Veliš Vip sponzor

IMG-8006.jpg

:lol:
  • Robi T
    303
    nema to nikakve veze s podjelom na sjever i jug.
    Nisu htjeli prije ulaziti u Dinamo,kao sponzori, dok je unutra bila stara garnitura.
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Btw ovaj novi dizajn, tipografija i ostalo na socialu je BOMBA! Pohvale ekipi!
  • Crni86
    13.5k
    Nisam pogledo video do kraja, ali jezim se vec nakon 10-te sekunde. Video za treci dres je jedna velika BOMBA!

Oprostite na rijecniku ali j…o mocno. Svaka cast ekipi i poveznica aviona i tog nacrta grada. Vrhunska poveznica. Miske snimio sliku za dres :cool:
  • Omake
    10.8k
    Fantastična reklama. Svaka čast svima koji su bili dio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.