• mali M
    8.3k
    Bilo kakavu klupsku aplikaciju ću početi bez razmišljanja plaćati kad se dogode dvije stvari. Prva je da postoji jedna app, a ne dvije od koje ti ova besplatna više nudi od ove koja se plaća.. Druga stvar je da se krenu nuditi kvalitetni sadržaji na istoj... Trenutno ja puno više i kvalitetnije stvari saznam na Zoni i na običnom YouTube i od ispodprosječnih podcastera
  • Papastrumf
    18k
    HDTV košta dodatna 2€, od čega jedan ide Hajduku, jedan MAXTV-u. Da skupiš 100 tisuća pretplata (a teško ćeš doći do te brojke) na takvom projektu to je 50 tisuća eura mjesečno.Niko1986

Da skupiš 100.000 pretplatnika, to je 100.000€, samo problem je što oni nisu skupili niti 5.000 pretplatnika :grin:
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Meni je opcenito ta ideja nakaradna i opasna. Uz narativ retardiranog Vele jr. oni su pokradeni u utakmicama gdje su zapravo ukrali, stvara se psihoza i mentalitet zrtve.
    Neko je ovdje dobro i detaljno opisao kako je to ajducki zamisljeno. Jedini im je problem sto ih puno ljudi u Dalmaciji opcenito ne pusi vise, bar ne u mjeri u kojoj bi htjeli.
    Samo posljednji bas zatucani debil vjeruje da je za 20 godine suse kriv svako osim Hajduka i NH.
  • don
    15k
    samo problem je što oni nisu skupili niti 5.000 pretplatnika :grin:Papastrumf

jesu, i to dosta više od 5k. Ali da je isplativo, nije.
  • Papastrumf
    18k

U prva 2 mjeseca su imali 2500. Tako da sumnjam da je puno vise od 5.000. Neka je i 10.000, ali cisto sumnjam.
  • Robi T
    304
    mislim da je s tom brojkom više zadovoljniji HT nego Hajduk
  • NitkoBitan
    30k
    Jos jedan u nizu odlicnih poteza delulu ljudi dolje, osim ak im nije u interesu da sto manje ljudi vidi njihova europska sramocenja.
  • don
    15k
    a prva dva miseca su siječan i veljača kada nisu bile ni dostupne utakmice još.

pa mislin da su samo sad, u 7. misecu kada je prijenos utakmica bio dostupan samo na hdtv prišli tu brojku u velikom broju.
  • Paggini
    62.7k
    Prijedlog za marketing - postavljanje pitanja treneru od strane članova prije utakmica putem aplikacije, pa neka odgovori na 5, 6 odabranih najzanimljivijih i najtopikalnijih pitanja jer od ovih novinarskih pitanja stvarno ne saznam apsolutno nista, ni ne gledaju mi se te press konferencije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.