• petkove škarice
    102
    Kad god se ti il bilo tko drugi pitate jel neki dres/stranica fejk, prodite tom stranicom malo. Uglavnom ti je prvi pokazatelj da su svi dresovi iste cijene bio to nike, adidas, castore ili bio to Dinamo, barca, meksiko, liverpool. Jos mozes lako skuzit po tome kaj prodaju retro dresove po cijenama ispod 20€, a takvi originali kostaju po nekoliko stotina eura jer su rijetkost.

Zalosno je da sam kak se lagano zaradi na glupim ljudim jer svi ti dresovi su naruceni iz kine za manje od 15€ a prodaju se za 50 ovdje i ljudi to puse. A dns za 5 minuta na internetu mozes sam pronac sve te kineske stranice.
  • Crni86
    13.4k
    Ljjepa grafika za Nevin rodendan, golmanski dres je stvarno jako lijep.

U desnom doljnjem kutu i najava dLanda
  • Paggini
    61.7k
    golmanski dres je stvarno jako lijep.Crni86

Dres ti je lijep, jel? :smirk:

Te priče prodavaj nekom drugom, "jao kako je lijep dres, kako je visok dres, kako dres ima savrseno oblikovanu čeljust"...
  • Crni86
    13.4k
    haha pa nisu nam nadimci tako slicni da nas tako lako zamjenis moj pađini :lol:
  • Paggini
    61.7k

Nije stavio #nohomo pa ima svako pravo da ga se prozove

Ali fkt je prekrasan dres, i taj i žuti.

Oba dresa imaju prekrasnu bradu...
  • Crni86
    13.4k
    Nije stavio #nohomo pa ima svako pravo da ga se prozovePaggini

Moje isprike kolega, iduci put cu pripazit na ovu kardinalnu pogresku :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.