• rioda
    9.3k

Pa ne rade ljudi iz kluba aplikaciju
  • don
    14.6k
    pa normalno da ne rade, ne radi je sigurno Bošnir, ali ljudi iz kluba angažiraju ljude, osmisle ideju i koncept. Isto ka šta su za Dinamo plus.
  • jedan u nizu
    14.2k
    odličan prijedlog, ali ajmo iskreno. Je li misliš da smo mi u stanju napravit takvu aplikaciju? Mučimo se sa osnovama, a ne sa tim.
    Ionako nema ljudi, kako kažu. A kamo li za to.
    don

Pa aplikacija se outsource-a, platis nekome da to napravi, a realno, koliko para - toliko muzike.
    Moze se, samo je pitanje zelje i prioriteta.
    Takva aplikacija sigurno kosta jako puno, i zahtjeva puno odrzavanja i financijsku obavezu na dugo vremena. Siguran sam da je jos mozda prerano za tako nesto, uz sva dogadanja, selidbu na kranjcu i svasta nesto, ali volio bih kada bi to zazivjelo recimo tamo sa preseljenjem na Kranjcu.

Kupovina ulaznica ce biti lutrija za ne godisnjake, bit ce trazene i vjerujem da se moze staviti prodaja unaprijed kako i rade veliki europski klubovi.
    Raste zelja za dodatnim sadrzajem, a kako ce broj gledatelja biti ogranicen na 11k, vise ljudi ce htjeti nesto drugo zauzvrat.
    Prihodi od prodaje takoder rastu, a najavljen je i dodatan napredak po tom pitanju,.

Iskreno mislim da daleko vise ljudi kupovalo iz shopa kada bi imali app za shop, i da bi pupo vise ljudi placalo eksluzivni sadrzaj kada bi ti taj sadrzaj bio na dohvat prsta, ali zasticen paywallom.
    Kada bi to imali zajedno, jos uz kupovinu ulaznica, mislim da bi to bio genijalan potez.

Mozes svakom turistu, koji zeli na utakmicu, dati zadatak da se registrira ili skine app, jer ce tako moci kupiti ulaznicu npr. Onda dok bude na appu, ces ga 'izbombardirati' merchom iz shopa, pa ce si mozda odmah naruciti dres ili majicu s kojom ce otici na utakmicu.
    I tu ne mislim na turiste Kineze, Nepalce ili Amerikance, nego i na 'turiste' iz cijele Hrvatske.

Ako imas dvije aplikacije, jednu besplatnu i jednu eksluzivnu, ako nisi pretjerano zaigran za ovu drugu, neces ju ni instalirati. Nece ti pasti na pamet platiti to jer realno niti ne vidis sto propustas.

Kada imas to u jednoj aplikaciji, pa makar i ne htio na pocetku placati eksluzivni sadrzaj, koristenjem te aplikacije ces dobiti zelju za tim, kad svako toliko na nesto sto ti je jako fora - naides na zabranjen pristup. A onda ces jednog dana reci, ma jebes ta 2e mjesecno, idem pogledati juniore, ili vidjeti ovaj novi serijal intervjua.

Sto se tice shopa, rijetko dobijem zelju za kupnjom necega, ovako iz vedra neba, cak i za dinamo.
    Dok skrolam po zoni, svako malo mi iskoci banner webshopa i odmah dobijem zelju kupiti nesto.
    Jbg, cisti marketing, ili cista psihologija kako bi Krpa rekao.

Nismo neki klub sa ogranicenim potencijalom. Imamo nevjerovatan potencijal, i to treba iskoristiti.
  • badjibadara
    6.6k
    Je da sam bio u cugi u subotu, ali siguran sam da smo ih otresli viši nego kaj piše u aplikaciji

i9TlG7f.jpeg
  • Ludovic IX
    9.3k
    Bio sam ispred Maksimira kad je potpisao žuti i to mi je razumljivo bilo tad i sad bi bio da je toliki hype oko dolaska velikog žutog ko sto bi ocekivao da tako bude da dolazi kova za sezonu -dve ili olmo za 5-6 godina ali radit hype oko igrača koji to ničim jos nije zaslužio osim svotom koja se izdvojila za njega, mi nije normalno. On to treba zaslužit prvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.