• deda
    38.8k
    Broj pretplata na Dinamo+ aplikaciju koliko čujem sasvim solidan.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    normalno kad mi, koji nismo bili u mogućnosti ići na utakmicu, nismo imali drugoga izbora. Izdvojio sam kao student tih 19 eura, sada računam na kvalitetan sadržaj i samo čekam da zatvore za javnost sljedeću pripremnu utakmicu nakon što su za tu jednu utakmicu uveli godišnju pretplatu i maknuli mjesečnu pretplatu od 2 eura i još to promoviraju kao "Nevjerojatna pogodnost, maknuli smo mjesečnu pretplatu da se ne mučite svaki mjesec s plaćanjem, jednostavnije je platiti jednom!", kao da se nije automatski produživalo svaki mjesec. Strašne li pogodnosti, da je ostalo kao prije, kupio bih mjesečnu pretplatu za sve skupa 3 mjeseca što bi me izašlo 6 eura, a toliko je otprilike i bilo sadržaja prošle godine za još veću godišnju pretplatu. Sada očekujem neki kvalitetan sadržaj, za početak cjelovite snimke utakmica, očekujem podcaste gdje bi samo pretplatnici mogli postavljati pitanja i slično.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    dobar primjer su tenisači. Redovno pratim mnoge profesionalne tenisače, što naše, što strane. Ali istina da bi se sa takvim stvarima i redovnim objavama igrača dinama,što sa treninga, što sa utakmica, klub još više približio navijačima i postigao željeni efetkt promocije i jačanja sebe među navijačima.
  • deda
    38.8k
    Sadržaj će biti bolji sigurno.
  • dumitrumitu
    1.6k
    Za početak su mogli objaviti snimku utakmice protiv kryvbasa. Ovako moramo gledati na njihovom youtubu.
  • rakurs
    1.6k
    Apsolutno se slažem da bi snimka morala biti na Dinamo Plusu, ali ne moraš je gledati na YT Krivbasa. Imaš je i na Dinamovom.
  • Crni86
    12.9k
    na dinamovom yt se nalazi samo sazetak. Ukrajinci su objavili bas sninku cijele utakmice
  • rakurs
    1.6k

Istina, totalno sam zablokirao i mislio da se govori o sažecima. Da, onda kritika itekako ima smisla.
  • hardek
    5.3k
    Stvarno bi minimum minimuma trebao biti da se za plaćeni content na D+ može pogledati snimka. Inače kolega Izet ima malo divlje take-ove u zadnje vrijeme ali sve što je rekao vezano za Dinamo+ je u pravu.
  • Pacho
    2.6k
    Uzet cu D+ kad bude na nesto licila aplikacija i kad bude sadrzaja. Jebes taj iznos, ali ne zelim podrzavati nes kaj ne ispunjava ni neke minimume. Radije bi donirao 20 eura klubu nego placao za nes ovako lose.
  • BBB Mataa998
    2.6k

znas i sam da nebi donirao klubu 20€
  • Kumerle
    780
    Kako sam i obećao, javljam odgovor.
    Nakon 2 podsjetnika i na kraju uključivanja Uprave uspio sam dobiti očekivani odgovor, a što će biti nakon izbora najavljenih krajem godine tek ćemo vidjeti.
    Osobno ne vidim te reference za preuzimanje bitnog segmenta našeg Kluba, ali vjerujem ljudima koje smo izabrali pa ćemo vidjeti.
    Skrenuta im je pozornost i to je maksimum koji možemo mi kao članovi napraviti.

Screenshot-20250722-113931-Gmail.jpg
  • Fantom
    331
    Update na portretima na webu. Siluete su kod onih koji nisu bili na snimanju :cry:
  • Crusades
    17.1k
    Vidimo i kod stručnog stožera dio nove trening kolekcije :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.