• OsamŠest
    6.4k

Iskreno, meni je isto igra nogom u novije doba postala pod obavezno. Onda vidim Nevistića i znam da bi nam nekoliko obrana više (koje bi vrhunski vratar bez dobre igre nogom (Livaković) sigurno izvadio) donijelo titulu prošle godine.

Tak da ono, uvijek prije top vratar nego top igra nogom. Ako je oboje, onda je bingo.
  • Droljo
    23.6k
    Vjerujem da će Čavlina vrlo brzo preuzeti jedinicuElDorado

Jedino vjerujem u ovog slovenca novog jer ga nisam gledao :lol:
    Neva još ima šanse postati golman, filipović je golman ali hnl razina čavlina i zagorac žali bože...
    Onda vidim Nevistića i znam da bi nam nekoliko obrana više (koje bi vrhunski vratar bez dobre igre nogom (Livaković) sigurno izvadio) donijelo titulu prošle godine.OsamŠest

A zagorac nije branio kad smo gubili bodove? I čavlina? Jedan bod nam je falio na kraju i imali bi ga da je neva branio sve utakmice.
  • OsamŠest
    6.4k
    A zagorac nije branio kad smo gubili bodove? I čavlina? Jedan bod nam je falio na kraju i imali bi ga da je neva branio sve utakmice.Droljo

Sam si "počastio" i Zagija i Čavlinu, iako ne mogu tvrditi da su žali Bože. Čavlina je imao tek 3 utakmice i primio dva gola.

Nevistić, kao jedinica Dinama, bez obzira na stanje cijele momčadi, ipak mora spustiti brojku od 27 primljenih pogodaka u 24 utakmice.
  • Droljo
    23.6k

Slažem se za nevu iako je ekipa igrala katostrofalnu obranu. Čavlinu sam gledao u lokomotivi i to je jako slabo bilo. Puno je obranio kad su mu pucali stalno od svud a po golovima koje je primio sam zaključio da nije golman za dinamo.
  • Niko1986
    4.9k
    Paggini jesi se vratio iz gyma da objavimo Bakrara?
  • SanctaSanctorum
    101
    Čeka se da triceps odradi do kraja.
  • tigric
    1k
    Dobrodošao Mounsefe.
  • Jurki
    21k
    Nisam bil za transfer Bakrara.. ali vjerujem da su u klubu dobro procijenili i da ce biti odlican backup.
    Dobrodosla alzirska zviri.
  • tp1997
    2.3k
    Bakrar mi je možda najveći minus prijelaznog roka do sada, ali opet bolje s nekakvim trećim napadačem nego nikakvim pa da opet ne daj Bože ostanemo samo na Kuletu ako Belju snađe kakva ozljeda.

Tako da, sretno mu i neka me demantira!
  • DinoLeonix
    2k
    Sto be tek bilo da Dabac nije samo zapisničar?
    Dobro došao Bakrar. Želim ti da nas sve razuvjeriš i pokažeš da si dostojan Dinamovog dresa
  • don
    17.4k
    dopizdilo je i njemu

IMG-2983.jpg
  • Omake
    14.1k
    15 nijansi osmijeha Daria Dabca.
  • Paggini
    74.5k

Slažem se, meni osobno Bakrar i Lisica su, što se tiče dolazaka, jedina dvojica za koje ne bih davao ruku u vatru, niti sam nešto prezadovoljan što su došli. Sa Soldom, nakon priprema, sam li-la, vidim stvaran potencijal, obrambenu odgovornost i smirenost, ali opet - to je Soldo hahah.

Za sve ostale sam siguran da će biti izvanredni.
  • Sbkbbb
    457
    Bar nas vise nece povezivati sa Bakrarom svaki prijelazni rok :sweat:
  • JMastermind
    1.3k
    Gledajte to s pozitivne strane.

Ovi cigane 500k na 36 rata na Diners za nekog tko bi im trebao biti prvi stoper.

Mi dajemo milijun za trećeg napadača.

Ha da.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.