• Zagi
    11k
    Nije Miško dao 4-5m eura da bi cijelu sezonu riskirao ozljedu.
  • NKDZ86
    5k
    Miško će mu reć samo vozi kad dođe ponuda
  • FazeN
    459
    Uglavnom to je stav Fruka, sad kreću odlasci iz Rijeke za koji dan
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    jel istina da postoji interes iz Francuske Lige za Zlomislica?
  • Jurki
    18.7k
    Nije Miško dao 4-5m eura da bi cijelu sezonu riskirao ozljedu.Zagi

Mozda cak nije stvar u ozljedi.. tko zna, mozda je prosla sezona bila Frukov plafon i sad pad.. one season wonder.. pa da se napravi "cashout".
  • Zagi
    11k
    Ma po svim faktorima mu je sada cjenovni peak, to Miško ne propušta.
  • Droljo
    20k
    one season wonderJurki

Valjda two season...
  • Jurki
    18.7k
    u Gorici nemremo racunati pod peak jer je to Gorica - ekipa kojoj se vrtela igra oko njega.
    Vidli ga bumo ove sezone.. mozda sam ga i podcijenil.. ali mi u ove dve utakmice protiv Bugara nije bil wau.
  • Zagi
    11k
    Ma kvalitetan je Fruk, nebu on samo tako nestao. Ali bolje od prošle sezone neće niti će ugrabiti prvih 11 u repki.
  • Jurki
    18.7k
    Ne znam, malo mi "smrdi" na Andrijasevica, al dobro ima puno i u "kvaliteti" ostatka ekipe koja se poprilicno osipala.
    Imal je iza sebe Selahija i Petrovica koji su sve pocistili i zatvorili..
  • Droljo
    20k

Predprošlu sezonu 23/24 je isto igrao u rijeci. U prvenstvu 33 utakmice i 3 gola te 15 asistencija. Si već pozabil?
  • Damir1986
    243
    Rebić suspendiran za prva dva kola HNL-a zbog crvenog za Lecce.
  • FazeN
    459
    Što sam zadnje saznao propao im je plan prodaje kluba, hoće li ga prodati ili ne, ne znam ali sad u ovom trenutku nisu još uvijek.
    Fruk ima želju ostati to je provjereno i poručio je to Mišketu, sad što će Mišo s tim budemo vidjeli. Janković bi trebao paliti iz Rijeke

Također što se ovi dole tiče Garcia bi navodno trebao sjesti za stol danas/sutra s Gogom njihovim i vidjeti što dalje. Neće njima lako biti s Garciom, mislim da je to prvi trener s bolikurcom što Tovarija dole forsira i misli. Puki i Sigur mu sjede na klupi, a eto i Durdov, a Hajduk želi da igraju da mogu ih prodat tu leži jedina lova njima, dok Garciu boli uvo ne pašu mu u sistem i to je to odlučio je. Čovjek je doslovno jučer rekao javno na presici između redova da Hajduk svira k da nema šesticu u ekipi a oni dovode puno drugih igrača
    Također imaju i oni svog Dinu Perića, Žaper ne bi nigdi lipo mi je :lol:
    Ako izvučem što iz njihove priče javim
  • Paggini
    62k
    mislim da je to prvi trener s bolikurcom što Tovarija dole forsira i misli.FazeN

Pa doslovno su prosle godine imali tipa sa istim mindsetom, urušio im je Pukstasa, igrao Kalika nemilo, Zapera zakucao na kraj klupe, Sigura bacao di je stigao...
  • FazeN
    459
    Ma mislio sam na karakter Garice, Gatussa su doticale te stvari on je živce gubio svađao se s igračima i to. Ovog boli kita za sve, tako je lagan gura svoju priču
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.