• Pacho
    3.1k
    Postujem vasa misljenja, ali jebes gospodstinu kada imas posla s ovakvima. Sto si prema njima finiji, to je jaci teror od strane istih. S prljavima treba prljavo.
  • vjeko1701
    17k
    Oni tu ne pisu. Imate dovoljno drugih mjesta na internetu gdje se mozete razgovarati s njima na toj razini.

PS: Nije misljenje vec uputa
  • DrRatoljub
    44
    Mene neopisivo zivcira koliko je liga loša, a koliko se malo govori o tome konkretno. Jer jedno je reći nema love, nitko nema pojma itd. Ali kod nas je glavni problem da 70 posto lige igra neki tip bunkera i onda u napadu princip igre što nam Bog da. Onda se Varaždin hvali, a njima je krajnji domet da se golman dodaje sa igračima i ne ispucava, a to može jer skoro nitko ne može i ne zna igrat presing.
  • dmil
    804
    nezz jel dobra tema, al cini mi se kao neka pizdarija izmedu lokalnog tovara i nekog naseg dinamovca

https://streamable.com/jdcy79
  • Zagreb1992
    2.5k
    hahahah Ivušić
  • Crni86
    13.5k
    Zanimljivo da su tovari do sada uspjeli samo zmijavcima zabiti vise od 1 gola.

Jos uz to kad se uzme da se na pripremama kombinira sve i svasta, ponekad i momcadi koje vise nikad u zivotu nece zaograt skupa pa tu bude ispadanja i puno golova, ali i tamo samo 1 po utakmici.
  • Jay
    2.3k
    Hahaha znači kao što mi je osjećaj i rekao za ne uzimati HDTV i pumpati govnima brojke.
    Sad slušam vlasnika kafića kako se svađa sa službom za korisnike jer se ne može odjavit taj kanal, siva opcija za deaktivirati, a služba za korisnike kaže da moraš imati aktivan kanal mjesec dana prije odjave. Moraš platiti taj besplatan period.

Prenisko čak i za tovarske pojmove :lol:
  • FazeN
    416
    [img]http://FB-IMG-1754001782642.jpg

Čekala se tekma izgleda i prolaz. Kažu iz Hajduka jedan od najboljih hrvatskih napadača zadnjeg desetljeća..
    I da, zapisničar Dabac>Gogo
  • Ivdzo11
    8.1k
    Jedan od komentara:

"Fair play nagrada za Hajduka što su uveli Dialla i tako omogućili fer borbu 10 na 10 do kraja utakmice. Hvale vrijedan potez!"
    :lol:
  • Zg123
    2.1k
    Rebic samo na godinu dana potpisao
  • FazeN
    416
    1+1 opcija. Može i do 2027. se ispostavit.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Čudi me jedino da ne piše da je najbolji napadač, a ne jedan od.
  • mali M
    8.2k
    Čudi me jedino da ne piše da je najbolji napadač, a ne jedan odMali Zeus

Kraj živog Livaje? Pa neće si pucati u koljena :lol:
  • FazeN
    416
    Provjereno, Fruk želi ostati i ovu sezonu u Rijeci, glavni razlog SP iduće godine i Europu imaju dobru šansu izboriti.
    Aaaali pita se nešto i Miško :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.