• Odani Zgd
    1.1k
    Stop Drekalu u Dinamu,nadam se da je zajebancija neka
  • don
    18.3k
    može Brekalo na Maksimir, pod uvjeton da ga izgađamo sa isčupanim stolicama. Posli toga mrš
  • Rex Ramae
    4.3k
    Na stranu ljudske, ali ne može on kod nas zbog igračkih kvaliteta, dečko je propao i sretno mu bilo daleko od Maksimira što se nogometa tiče.
  • prefontaine
    6.5k
    Pička je karakterna osobina, negativna. Mi tražimo karakterne igrače, pozitivne. Brekalo je pička. Znači Brekalo ne ispunjava Dinamove karakterne odlike.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Lisica i Stojković su bolji igrači od Jude. Mali šupak je orgijao na Poljudu prilikom predstavljanja, već su slavili naslov. Hvala i doviđenja
  • Oluja
    6k
    Nisam bas pratio zadnjih dana, kakva je situacija sa Zajcom?
  • Goncalo Santos
    3.3k
    @FazeN jel imas neki info za brekala, ubija neizvjesnost
  • Ritam Ulice
    2.4k
    Di je zapelo s ovim kaj krade bakar i zajcom?
  • Mr Anderson
    17.4k
    Kod Brekala je bivša uprava dosta zeznula, želio je k nama, tu priču sam čuo iz prve ruke. Svejedno ga to ne opravdava, kad je propalo s nama mogao je negdje drugdje, a ne kod njih isto ko i debeli Niko nekad. Činjenica je ipak da smo mu mi bili prva opcija dva puta, prvi put kad je Čačić bio SD/trener i drugi put prošle godine. Dva puta smo ga odjebali, sumnjam da bi ga sad Boban zvao. Makar, nikad ne znaš.
  • mrgud
    703
    Ne treba uzimati sve za zlo.Pitanje je samo da li on može igrački nas pojačati.Nije otišao u zvezdu.Otišao je u drugi hrvatski klub,jesu nam rivali ali nisu zakleti neprijatelji.Ne znam čemu tolika mržnja.To je ipak samo sport.Ako Zvone procjeni da nam treba Brekalo ima moju podršku da ga dovede
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Otisao je najvecem rivalu pomoci uzet titulu. Dajte najte, ako se ne sjecate orgija, guglajte. Mi na koljenima u zaostatku, a on kod magaradi svjestan svega. Time se prekrizio, neka ide dolje.
  • miro
    8.4k
    Daj nemojte me zajebavat, koji faking Brekalo. Umjesto koga će igrat - Vidovića i Stojkovića? Fino nek ga Bara uzme u Kustošiju pa ga proda Barci
  • Paggini
    74.8k
    Jesmo počeli sa "a kad se uzme sve u obzir, nije brekalo toliko loš" pričom?
  • vjeko1701
    22.3k
    Moju nema. Nije sad stvar neprijateljstva ili ne. Otisao je kod njih kada smo mi bili na koljenima. Da smo mi bili prvi a oni 5. pa ajde, jos nekako. Postoje drugi hr klubovi, postoje klubovi u susjednim zemljama koji su blize Zagrebu od Splita. Da je bilo bitno samo igrati za euro i biti blizu doma, tih 6 mj. place ne bi igralo ulogu. Isao je po lovu i inat pomoci da se srusi Dinamo.
  • NitkoBitan
    35.1k
    Brekao je jos jedno mlako i sporo krilo, slab u igri 1 na 1. To je ono sto nam fali!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.