• ElDorado
    5.1k
    Lik se stvarno karakterno nikako ne uklapa. Narcisoidni bahatko. Razjebao bi svlacionicu.
  • Sbkbbb
    431
    Neka ga Livaja udomi, nabijem i jednog i drugog.
  • San Lorenzo
    20.5k
    Boban bi si zabio autogol škaricama da dovede tog smradca.
  • Odani Zgd
    719
    Stop Drekalu u Dinamu,nadam se da je zajebancija neka
  • don
    14.8k
    može Brekalo na Maksimir, pod uvjeton da ga izgađamo sa isčupanim stolicama. Posli toga mrš
  • Rex Ramae
    3.6k
    Na stranu ljudske, ali ne može on kod nas zbog igračkih kvaliteta, dečko je propao i sretno mu bilo daleko od Maksimira što se nogometa tiče.
  • prefontaine
    3.1k
    Pička je karakterna osobina, negativna. Mi tražimo karakterne igrače, pozitivne. Brekalo je pička. Znači Brekalo ne ispunjava Dinamove karakterne odlike.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    Lisica i Stojković su bolji igrači od Jude. Mali šupak je orgijao na Poljudu prilikom predstavljanja, već su slavili naslov. Hvala i doviđenja
  • Oluja
    5.4k
    Nisam bas pratio zadnjih dana, kakva je situacija sa Zajcom?
  • Goncalo Santos
    287
    @FazeN jel imas neki info za brekala, ubija neizvjesnost
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Di je zapelo s ovim kaj krade bakar i zajcom?
  • Mr Anderson
    13.2k
    Kod Brekala je bivša uprava dosta zeznula, želio je k nama, tu priču sam čuo iz prve ruke. Svejedno ga to ne opravdava, kad je propalo s nama mogao je negdje drugdje, a ne kod njih isto ko i debeli Niko nekad. Činjenica je ipak da smo mu mi bili prva opcija dva puta, prvi put kad je Čačić bio SD/trener i drugi put prošle godine. Dva puta smo ga odjebali, sumnjam da bi ga sad Boban zvao. Makar, nikad ne znaš.
  • mrgud
    490
    Ne treba uzimati sve za zlo.Pitanje je samo da li on može igrački nas pojačati.Nije otišao u zvezdu.Otišao je u drugi hrvatski klub,jesu nam rivali ali nisu zakleti neprijatelji.Ne znam čemu tolika mržnja.To je ipak samo sport.Ako Zvone procjeni da nam treba Brekalo ima moju podršku da ga dovede
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Otisao je najvecem rivalu pomoci uzet titulu. Dajte najte, ako se ne sjecate orgija, guglajte. Mi na koljenima u zaostatku, a on kod magaradi svjestan svega. Time se prekrizio, neka ide dolje.
  • miro
    7.1k
    Daj nemojte me zajebavat, koji faking Brekalo. Umjesto koga će igrat - Vidovića i Stojkovića? Fino nek ga Bara uzme u Kustošiju pa ga proda Barci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.