• Thor
    417
    Pitanje? Bila je i posebna tema sa nasim tetovazama na zoni....jel tko imao problema dolje ljeti zbog toga?
    Ja moram priznati da nisam... godinama, iako je bilo cudnih pogleda i medjusobnog trkanja laktovina po sistemu gle ovog, ali ostalo je na tome. Za sad. Mislim bas se i ne flesam okolo, nosim majcu, nego na plazi jedino.
  • Filip85
    403
    Jel bi voljeli u ZG vidjeti klinca sa torcida majicom?marcio amoroso

Apsolutno ne, ali stvar je u tome što će se ovdje na 10 nošenja majica sa hajdukovim obilježjima dogoditi jedan, max. dva incidenta, a dolje je situacija obrnuta. Na 10 nošenja naših obilježja će netko na*ebati 8 ili 9 puta. Pa netko je napisao da su se dolje bunili kada se u jednom bircu zatražilo da sviraju Prljavci...

I sam sam spomenuo da sam više puta u Dioni/Loniji/Studencu u Kačićevoj, znači centar Grada, vidio klinca gimnazijalca u majci sa Livajom (ona tamna sa njegovom glavurdom). Nitko ga nije krivo niti pogledao, a kamoli išao u nekakav obračun (čak ni verbalni).
  • drugastrana
    159
    daj neko taj video sa klincem u inbox, nisam po drustvenim pa pol tog kaj vidite propustim.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    U svakom slučaju treba izbjegavati nositi obilježja po Dalmaciji jer je to bezvezno bahaćenje. Situacija je takva da će u 95% slučajeva biti sranja ako te vide sa obilježjima. U ostalih 5% slučajeva si jednostavno imao sreće. Naravno da nikom nije drago vidjeti hajdukova obilježja u Zagrebu, ali činjenica je da je to puno učestalije od ovog. Bilo je situacija skidanja i u Zagrebu, ali jednostavno je u Dalmaciji puno veća mržnja prema Dinamu nego što je ljubav prema hajduku. U suprotnom smjeru to ipak nije slučaj.
  • don
    14.8k
    to je samo iz razloga jer je Zagreb veći grad i sa više različitih ljudi. Ali brojčano gledano, skoro isti broj ljudi će te skinit i u Zagrebu i u Splitu. Samo je razlika jer ćeš na te ljude u Splitu dosta lakše naić nego u Zgu
  • Rakovica1986
    1k
    Ne treba biti kreten pa izravno provocirati i šepuriti se, ali ja znam obući malom kratke hlačice kad predvečer idemo do parkića.
    Nikad nisam imao nikakvih problema, ali vjerujte mi na riječ da se nije rodio taj koji će moje dijete skidat iz odjeće pa makar ja nakon toga ležao u bolnici ili buksi.
  • Sbkbbb
    417
    ima jedno misto u Dalmaciji gdje je normalno da se nose nasa obiljezja :wink:
  • Noel
    14.2k
    Po videu se da osjetit primitivizam seljačija glupost i debilizam sa obje strane.
  • Thor
    417
    a ima i purgera koji su u tom mjestu preuzeli i nosili maskirna odjela i obiljezja Sv. Mihovila :heart: :strong:
  • Paggini
    61.9k
    Sudeći po snimci, mali je već sad pokazao potencijal za tribinu :grin:rioda

Hahahaha ni ne znaju tovari da su stvorili buduceg demona, kako se mali uskurčio ovom jadniku koji je krenuo na njega
  • tp1997
    1.8k
    Naslov na SD: Evo Garcijinog sastava za večerašnje veliko slavlje na Poljudu; novo ime izazvat će pažnju navijača ‘bijelih‘

Ništa nisu od vanzemaljaca naučili...
  • Droljo
    19.9k
    Dajte snimku ovod
  • Mr Anderson
    13.2k
    Bila je i posebna tema sa nasim tetovazama na zoni....jel tko imao problema dolje ljeti zbog toga?Thor

Pisalo se već o tome...ja osobno nikad nigdje nisam imao problema, nisam baš ni primjetio da me netko proučava
  • doubletrouble
    1.5k
    Ovako je samo provociranje koje ni ja ne bi volio vidjeti sa njihove strane u ZG.marcio amoroso

Oni to rade u velikoj mjeri. U Areni je dan poslije onog prvog derbija prije Munchena stari šetao s klincem (max 7 god) koji je na sebi imao dres Livaje
    Dan prije Thompsona je u cityu east bilo par klinaca i starijih u njihovim majicama
  • Droljo
    19.9k
    Pa jel to tić na snimci počeo cupkat sa nekim kvazi gardom kao ajmo ajmo :lol:
    Pa probio bi mu glavu prvim šusom sunce ti jebem. Kakav retard. Uff što me ovo iživciralo sad. :rage:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.