• Mr Anderson
    13.2k
    I sam sam spomenuo da sam više puta u Dioni/Loniji/Studencu u Kačićevoj, znači centar Grada, vidio klinca gimnazijalca u majci sa Livajom (ona tamna sa njegovom glavurdom). Nitko ga nije krivo niti pogledao, a kamoli išao u nekakav obračun (čak ni verbalni).Filip85

Evo, ja osobno sam u Zagrebu jedan jedini put vidio čovjeka u Hajdukovom dresu i reagirao sam. Na tekmi kvartovskog kluba, pričam o 4. ligi je došao gostujući navijač u Hajdukovom dresu i ja sam mu mirno rekao da ili skine dres ili obuče trenirku preko njega da se ne vidi. Čovjek je poslušao, obukao trenirku. Da ne pričam kako nam na tekme dolazi dosta kvartovskih Boysa i da su ga oni prvi skužili bio bi lom.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    Dajte i meni snimku pls. Ja osobno mislim da roditelj klinca nije centriran. Trebaš misliti o svom djetetu i ne izazivati sranja gdje nije potrebno.
  • petkove škarice
    102
    Ako moze i meni netko poslat, zahvaljujem
  • Božo
    24
    A gdje kruze te snimke? ili bar tekst?, sjecam se kad je onaj klinac u Zagrebu bio skinut jer je nosio livajin dres, nema medija koji to nije objavio. Ustav se digao, rat zapoceo, knjige se ispisale te je ispalo da smo mi Zagrepcani najgori ljudi na svijetu. A sad nisam osim ovdje na zoni niti jednu objavu vidio da se pise o ovom malom kaj je nosio nasa obiljezja.
  • don
    14.7k
    može se i tu poslat, nema na njoj ne znan šta posebno.

https://streamable.com/jdcy79
  • Jay
    2.3k
    Prošlog ljeta u Španskom iz auta vidim klinca na bajku s roditeljima, prljava familija majica. Razmišljam hoću se okrenut i upozorit roditelje na normalan način naravno, nakon par min mozganja prođem opet kraj njih i vidim skupinu vjerojatno srednjoškolaca kako razgovaraju s njima. Na mladima svijet ostaje :fire:

edit: hahah kako shvatiti ozbiljno i usrat se nekoga tko te naziva pićkom koja se kurći
  • crophantom
    1.2k
    Ova 2 nobelovca točno izgledaju ko da ce jedan za 2 godine vodit NH, a drugi bit predsjednik gradske skupštine Splita.

I ko od vas stalno tuce ovog po ZG jer je Dalmatinac, niste normalni...
  • Crni86
    13.4k
    A cuj ova dva bogeca…. On dobiva po zagrebu batine :lol: A ovaj drugi je isto jak kad zeli krenut na zensku osobu…

Jedno je nekoga upozorit i zamolit da se maknu. Ovo su dva balvana koja jedva cekaju ovakvu situaciju. Ovaj bogec se oce ic tuc sa covjekom koji mu moze cacac bit i to jos pred njegovom cijelom familijom.

Kolika god to bila provokacija, kak su svi decki gore rekli, ima mnogo uljudnijih nacina da se to kaze. Pogotovo kad se radi o roditeljima s malom djecom. Lako na takve nasrtat. Ajde nasrni na dva tri krkana tak kad si frajer.
  • hardek
    5.4k
    Oće to tako kada preskočiš dozu, bit će loša roba doli ovih dana ae
  • Jos-Optimus
    6.7k
    Mislim, kosa mi se digne čim se netko krene tako histerično derati i cupkati u kao nekom borilačlom stilu, a u suštini bi zalegao od jedne dobre šljage
  • NKDZ86
    5k
    Glavno da je ovaj heroj priznao da u Zagrebu dobiva batine :lol:
  • Pacho
    3.1k
    Izdominirao ih klinac :rofl:

Ovaj skakuce u nekom kvaziboksackom stavu, a klinac mu kurcevito pride :lol:
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Ovaj stari je malom prvo dozvolio da hoda s našom majicom dolje i onda gledao kak mu sina skidaju ova dvojica đankija? Nevjerojatno.
  • Crni86
    13.4k
    ako sam dobro razumio, nisu ga skinuli, ali su ih sterali iz kafica? Neka me netko ispravi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.