• Paggini
    61.8k
    ali ja to ne opravdavam, upozorio bi starce, al uzet klincu majicu mi je baš jadnoNKDZ86

Ma iskreno, čak mislim da je moglo i gore završit. Da se našlo nekih agresivnijih imbecila pa izudarali starog, malog nasilno skidali.

Ovako su klinci naučili svoje lekcije koje nisu ni trebali učiti da im starci nisu debosi
  • Droljo
    19.8k
    Šteta da se skinulo maloga u zg. Da se nije desilo moglo im se javno poručiti da za svakog skinutog na moru tri padaju u Zagrebu. Ipak tu ima više materijala pa nek si misle...
  • NitkoBitan
    29.8k
    Razlika je u tome sto je stari od tog malog u Zagrebu glumio baju u danima derbija, tj. dan prije ili na sam dan utakmice. I to na jbnim Ravnicama, kvart do Maksimira.

Na moru na obali ljudi secu u dresovima raznih klubova, a prvenstvena sezona nije ni pocela.
  • rioda
    9.4k
    Kruži snimka gdje su tovari skinuli nekog klinca od cca. 7,8g. Imao dinamovu majicu ili sl u bircu sa starcima.NKDZ86

Sudeći po snimci, mali je već sad pokazao potencijal za tribinu :grin:
  • Paggini
    61.8k
    Hahaha daj sibnite snimku u inbox
  • Madness
    27
    hahaha, može i meni u inbox snimka
  • Hrc-Vg
    901
    Daj pliz i meni
  • by-tor
    388
    Dugo im je trebalo
    Screenshot-2025-07-31-102924.png
  • Niko1986
    2.5k
    Ajmo ljudi gdje je video, Zono ujedini se!
  • Slush
    972
    Moze isto snimka u inbox.
  • Keyser Soze
    15.1k
    Vidio sam jučer taj video, radi se o klasičnom tovarskom krkanu koji tjera ljude s terase jer je klinac nosio majicu od bad blue boysa.
  • marcio amoroso
    43.9k
    Nemojte biti smiješni. Jel bi voljeli u ZG vidjeti klinca sa torcida majicom?
    Ne provociraj i neće ti se nigdje ništa desiti. Kad narasteš i postaneš faca lijepo direktno u Split sa Boysima i staneš na crtu.

Ovako je samo provociranje koje ni ja ne bi volio vidjeti sa njihove strane u ZG.
  • ElDorado
    5.1k
    Stvarno mi je nevjerojatno da smo mi 2025. došli do toga da dijete ne može nositi majcu nekog kluba bilo gdje u Hrvatskoj.
  • Hrc-Vg
    901
    Nema kaj klinac hodati s našim majicama po Dalmaciji, a ni oni po Zagrebu. To je pokazivanje nepoštovanja i čista provokacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.