• rokikaciga
    3.5k
    Sjebali smo ga sa vracanjem s posudbe Jakirovu sezonu. Meni je on dobar igrac, ali treba mu dat minuta...nadam se da ide na posudbu negdje i da se vrati sljedecu godinu i zauzme mjesto u Dinamu sto i moze po znanju.

Ove godine jednostavno previse stopera + Torrente se vraca na proljece
  • Droljo
    19.6k

Imamo dovoljno sporih stopera a on je izrazito spor. A nekak mislim da nemremo dva gurat. Između njega i jakira ja bih jakira gurao.
  • rokikaciga
    3.5k
    Između njega i jakira ja bih jakira gurao.Droljo

Slazem se 100%. I opcenito mislim da ce Jakir biti stoper na razini reprezentacije ako se nastavi razvijati kako treba.

Dobar s loptom, smiren, nema panike, inteligentan.
  • FazeN
    267
    A tako mi je rečeno da nema mjesta za njega uopće jer se nije dokazao ništa, a tu su sad i bolji štoperi za budućnost Sergi, Leon, Niko itditd.
    Što se Bulata tiče znam provjereno da ne želi u Poljsku al njegov zastupnik ima frendove tamo pa vjv onda i dobar deal za sebe, tako da Bulata vuče prema tamo, zato ova saga dugo traje s njim jer je Marko čekao bolju ponudu, ali navodno i Marko bi trebao tamo dobru paru okretat
    Perić neće da raskine ugovor, Špikić će ostat duže od Senfa u Zagrebu, dok Hoxha je trebao biti rotacijski igrač od početka priprema ali sad kad je mali Varela buknuo, nez koliko mu se isplati
    Cordoba bi trebao biti otpisan, a RPG ide sigurno najkasnije iduće sezone, plan je Valinčić/Mikić desno ako se Škegro unormali

To je ono od prošlog tjedna što je situacija bila što sam saznat mogao. Sad jel ima tko što slobodno nek me ispravi
  • NKDZ86
    5k
    ne znam kakva je po kvaliteti poljska liga, ali imaju odličnu infrastrukturu, stadioni su puni, tak da dobra opcija mi izgleda za nekog poput špike i bulata
  • Efes Pilsen
    12k
    Ne kuzim Bulatovu odbojnost prema Poljskoj, pa ne ide u Gazu. Dobra lova, dobri stadioni, dobra liga.
  • scooniepenn
    5.3k
    Sve mi je jasno osim ovog za Mikića. On bi trebao biti alternacija nagodinu ili ove sezone? Ove sezone bez praktički minute seniorskog nogometa Mikić nema što tražiti u rotaciji Dinama. Imamo mi i više nego dovoljno mladih igrača i u prvih 11 i u rotaciji. Neka se Mikić dokaže i izdominira u juniorskoj konkurenciji pa ćemo vidjeti što će biti iduće ljeto.
  • FazeN
    267
    jebiga on preferira Belgiju i HNL, netko je napisao jučer da bi želio ostati u Dinamu da mu je lijepo, istina je i to jaha.

ne želim bit taj lik, došao sam tek i da spominjem neke ljude koji su vam davali provjerene informacije poput Haze, ali poslano mi je da je napisao da je Mikic odbio posudbe u 2 kluba ove god u HNLu(Čak se spominje i treci), al to nije stvarno istina, nije odbio on ništa(osim Hajduka)
  • scooniepenn
    5.3k

Imaju top infrastrukturu i puno gledatelja, ali je nogomet grozan za gledanje. Njima je prednost u odnosu na nas što imaju puno konkuretnih klubova i klubovi dobivaju dosta više od TV prava i generalnog sponzorstva. Dinamo bi tamo sigurno uzeo naslov, a Hajduk, Rijeka i Osijek (izuzev onog lani) bi se borili za europska mjesta. U svakom slučaju Bulatu ne bi trebalo biti ispod časti tamo igrati, jer nije da je lani odigrao brutalno u Belgiji pa da je ovo korak nazad za njega.
  • scooniepenn
    5.3k

Kužim to za posudbe, ali nisam shvatio naš stav oko Mikića i pozicije desnog beka ove sezone. Nadam se da Boban i Kovačević ne misle da je on spreman već sada uskočiti kao alternacija Valinčiću, jer to definitivno nije. Što je onda na kraju sa RPG-om i njegovim ugovorom?
  • FazeN
    267
    Ja ću pisati samo ono što znam, a sve drugo ću se izjasnit da ne znam, ako je tako. O RPG znam tamo od prije mjesec dana da se njemu li la, ostaje/ne ostaje, ide/ne ide, i tako da njegov status se je promijenio malo, više nije nezamjenjiv kao prošle godine, ali nije baš onako kao što mediji pišu. Stoga imam pravo znajući to donijeti zaključak da bi on trebao biti prodan najkasnije iduću sezonu da se lova uzme, a mali Mikić da raste uz Valinčića.
    Ponavljam možda tko zna što više slobodno nek me ispravi
  • E46
    1.7k
    tko bi po tebi mogao startat u Osijeku?
  • scooniepenn
    5.3k

Hvala ti, sve jasno. Šteta da se za Mikića ne dogovori neka posudba, posebno što nema još Dinama II pa da da igra barem 2. ligu. Vidjet ćemo, ali on ako želi na ljeto biti u ozbiljnoj rotaciji definitivno onda mora u ovih godinu dana pokazati da je prerastao juniorsku razinu.
  • FazeN
    267
    jel ovo Rožman na zoni :rofl:
  • rokikaciga
    3.5k
    ↪rokikaciga
    A tako mi je rečeno da nema mjesta za njega uopće jer se nije dokazao ništa, a tu su sad i bolji štoperi za budućnost Sergi, Leon, Niko itditd.
    FazeN

Da..steta. Dosta mi je drag Moreno i mislim da bi se izborio za lijepu minutazu i da bi stvarno dobro odradio. Ovako ce ispast kao onaj de Haas sta je bio u Loksi.

Sergi, Jakir, Gale, McKenna su ispred njega, tu je jos i KTC a i Torrente se vraca nakon zime

Nema smisla ga "daviti" na klupi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.