• Dudu 9
    812

Mislim da nitko normalan neće napadati klub jer nisu zainteresirani za izdajnicu,
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Da je u svojoj prime verziji ne bi ga uzeo. Nije on samo otisao dolje, on je otisao dolje kad je klub bio na koljenima kao malo prase. Prasence je imalo srece da je Inker to sto je, ali Drekalo na srecu nije bio te srice. Neka ga gdje god, samo sto dalje od Dinama.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Nema šanse da ode u Hajduk, pa ni Rijeku. Ni jedni ni drugi ga nemogu priuštiti. Ja bi ga čak i htio, pogotovo ako je free. Mislim da bi bio jako dobar i Dinamu, jedino vjerujem da ga bar pola ljudi ovdje ne može smislit...
  • San Lorenzo
    20.2k

Malac ni ne sluti da će na 1icu puno prije nego što može zamislit. :snicker:
  • FazeN
    147
    Bulat je otpisan već duže, imao je ovu ponudu tjednima(kao i Špikadona), ali nije htio u Poljsku, čekao je što jos moze iskočit, zato je ovoliko trajalo, a svi smo znali da Bulat odlazi. (Nemam info jel imao još ponuda, samo da je čekao bolje od Poljske)
    Naravno njegov agent je zanimljiv specijalac koji je forsirao transfer tamo(a kad izađu detalji transfera znat će se zašto), kao njegov nama poznat prijatelj agent MŠ donose većinske odluke za igrače, gdje se većinom igrač ne posluša, nego njihova odluka. A ukoliko igrač odbije njihove ponude, onda odnos njihov postaje nikakav.
    Njih dva su predstavnici Miereza ali s aliexpressa, a i onaj treći njihov pajdo nije daleko od njih
  • striko
    2.3k
    Ono slavlje za vodstvo Hajduka protiv Rijeke nakon predstavljanja je dno dna. Samo su mu šnjure virile iz šupka Torcide.
  • scooniepenn
    5.2k

Nego, reci ti nama koliko ćemo se mi opernatiti i vratiti od uloženih 2,2 milje?
  • ElDorado
    5k
    Iz prve ruke znam da Bulat nije htio iz Dinama. Kao dobro mu je tu. On i Špika neka slična priča.
  • FazeN
    147
    Nije posao završen još, Lepore je vjerovatno dobio vijest od agenta da su blizu dogovora il nešto tako, ali nije završen posao još.
    Znam samo da je prije cca 10 dana bilo da kud god Bulat ode, Dinamo će imati postotak od iduće prodaje, da je to uvjet bio.
  • Ludovic IX
    9.3k
    sam ti drukaj gore za svoje dance i njima traži pojačanja.. nisi se pokazao sa prognozama do sad
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    ovo ti nije prvi put da me prozivas ovdjem . Lijepo te molim evo zadnji put da zaobidjes moje komentare , i zaboli te ona stvar ko je moj a ko nije. Sta si ti neki frajer ovdje ,neki lokalni Baja koji broji ko ima vise plavih zrnaca?
  • NKDZ86
    4.9k
    oj kujtime ko dirne na te, s danske padat će granate!
  • Ludovic IX
    9.3k
    Danac, komentirati ću koga hoću..nisam te ničim uvrijedio ali sam komentirao tvoje procjene u prošlosti koje su bile jako loše. Zato sam siguran da ce škot bit pun pogodak, recimo
  • deki87
    92
    Javlja mi Sofascore, da je s Mariom Brkljacom raskinut ugovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.