• Kumerle
    904
    Melem za dušu
    Zvone: "Ti nisi siguran da ostaješ?! Možeš ići odmah naći novi klub. Od čega se ti imaš odmarat?! Tamo su ti vrata!"
    Petko.jpg

I još jedan meme Petka jelena - Dabac zapisničarScreenshot-2025-07-29-at-08-16-38.png
  • pešća
    481
    Kako svaka suša od igrača i novinara olako priča o stanju u/oko kluba i o demokraciji. Šuti i igraj, u većini slučajeva imaš u nogama a nemaš u glavi. Oni koji imaju nešto u glavi gledaju svoja posla. Pitaj Boga čiji je Petković bio glasnogovornik jučer.
  • Izet Hajrović
    6k
    ne mislim na to, mislim na ono da Petko daje pare Mamiću.

pa doslovno ti Bruno kaže jučer da su se usuglasili oko te "spremnosti", pružili ruku dogovora da se nađu na istom mjestu za 7 dana i onda Zvone sutradan javi Tarzanu da Petko više nije u momčadi.
  • Crni86
    13.3k
    ti si meni top. Petko govori samu istinu, a Zvone je lazov.

Svaka strana je ispricala svoju pricu, prica se preklapa osim sta netko zbog svog ega mora malo preuvelicat. I ja ne vjerujem da petko laze, vec da je njemu zbog ega ta prica realna. Sam sebi je morao nekako objasnit da ga je netko odjebao, taj netko ne moze bit normalan vec mora bit bipolaran i kolutat ocima jer tko bi svetu kravu odbacio?

I opet ti, petko je reko da je fabio reko…. Fabia je momcad tolko voljela da je lik dobio 5 kola prije kraja otkaz da ga zamijeni petkovic…. Lijepo je napisao da bi bilo dobro da se neki puta nekada i pojave - ocito aludirajuci na neke igrace…

Vjerujes liku koji zivi svakako samo ne sportski, koji nakon nasih poraza igra igrice do 4,5 ujutro. Lika koji odbija preuzet odgovornost. I to smo svi mi znali da je tako, samo eto bilo je sve okej na terenu pa vozi dalje. Taj isti lik se svojim ponasanjem stavljao iznad dinama - upravo ono sta je Zvone zahtjevao od njega da prekine, da se uozbilji i da stavi dinamo iznad sebe i svog klosarskog zivota. Liki koji sam za sebe govori da je dao vise dinamu nego zvone boban - na kraju to mogu samo rec navijaci, a ne ni zvone ni bruno, ali koliko jadan moras bit da ti usporedujes sebe s nekim. Frajer se toliko jucer ispromovirao da je to strasno: ja, ja, ja i ja. Prsti ego na sve strane, cudno da su stali svi u sobu od petkovog ega.

Cudno je bas i sta je bio posvadan sa batijem i sucicem… bas jako cudno… malo sad citaj sta su svi ti novinari pisali za koje si prije mj dana reko ds govore istinu. Izvuci malo sve, pa onda i onaj napad na petkovica u 2. mjesecu. Kako ide ta tuzba?

Petko je sjajan igrac, ima nogomet u malom prstu, ali je upravo jucer pokazao zasto nikad nije ostvario svoj potencijal. Pokazao je jucer zasto svako ljeto se sa nama navlacio i prijetio odlascima itd. Pokazao je vjerojatno i zasto ga dalic ne ferma previse. Bruno je prvo sam sebi na prvom mjestu, onda 10 mjesta prazno, pa onda vjerojatno i dolazi dinamo, ali jednostavno neds protiv sebe.

Ne znam koliko godina imas i koliko iskustva sa zivotom imas, ali ovo jucer su evidentne recenice ego tripera koji je povrijeden. Vristi sa svih strana to van. Ako ti to ne vidis jbga kaj da ti mi radimo. Ali onda nas nemoj prozivat da navijamo samo za bobana. Ti navijas za covjeka koji je 4 dana prije pocetka prvenstva izvrsio otvoreni napad na momcad koje je bio clan prije mjesec dana - a ti za tu momcad navijas majstore ili navijas protiv nje samo da dokazes da je Zvone los? I tu opet vidis ego. Boli njega k za stojketa, misica i ekipu. Da mu je stalo momcad bi ostavio po strani i sukob vodio izmedu sebe i bobana, tako to rade velicine. Upravo ovakve klaunove je isti taj petkovic napadao prije par godina, a sada je on sam postao taj klaun. Sramotno i zalosno, a imam njegovu sliku na profilu i obozavam ga kao igrac. Ali nitko nikad nije i nikad nece bit iznad dinama, niti pusacka soba, niti zdravko mamic, niti vlatka peras, niti zelo, niti zvone, niti netko sasvim treci.

Bruno kaže jučer da su se usuglasili oko te "spremnosti", pružili ruku dogovora da se nađu na istom mjestu za 7 dana i onda Zvone sutradan javi Tarzanu da Petko više nije u momčadi.Izet Hajrović

I opet biras istinu kak ti pase. Kad ti je pasalo kak su se novinari raspisali da se petko i zvine nisu dogovorili na sastanku tad si to tvrdio. Sad ipak novinari nisu napisali istinu, vec ju je petko izreko.

Mislim ds je vrijeme da ljudi koji su jos bili prisutni na tom sastanku se jave i kazu sta je bilo. Da se stane na kraj ovakvom sikaniranju dinama i to ce biti dovoljno. Ne treba pricat sta je petko sve radio zadnjih par sezona, kada se prikaze istina o tom sastanku ona ce sve ostalo rec i potvrdit koliki je lik egotriper kojeg boli k za sve osim za sebe.
  • CISCO
    427
    Kada će se jednog dana ponovno pisati "Rječnik hrvatskoga jezika" obavezno pod kripl, opisati našeg dojučerašnjeg kapetana.

Da čovjek u tjednu prije početka prvenstva toliko zamuti vodu iznoseći intimu kluba i svlačionice van, a da bi sebe prikazao kao patnika i jadnička, koja razina socijalne neinteligencije pa to je jednostavno prestrašno.

Nakon Trga je bio žuti karton, a ovo je crveni i zatvaranje vrata na dugo dugo vremena.

Ne bi se začudio na kraju priče da za jedno godinu-dvije ode dole čisto u inat.
  • Jaro
    10.6k
    Ne bi se začudio na kraju priče da za jedno godinu-dvije ode dole čisto u inat.CISCO

Ocito da mu pamet nece smetati...
  • Masto
    6
    kao pomoćnik rakitiću mislim da onu da neće nikad obuć hajdukov dres neće prekršit
  • Crni86
    13.3k
    Ne bi se začudio na kraju priče da za jedno godinu-dvije ode dole čisto u inat.CISCO

Pa da se tak presetava dole, igra kak mu se sprdne lik bi dobio po lampi odavno. Kak su fino samo neke isprozivali jer eto nisu odgledali tekmu vec su isli ss obitelji na mini trip.

Zna on to i sam… zato on i nije otiso dole, al za ego i pricu je bolje rec: ne bi ja to nikad zbog dinama.
  • Papastrumf
    17.9k
    Treba nekad citat i izmedu redaka. Ne znam tko je toliko lud u nogometnom svijetu da produzi sa igracem koji ne moze izdrzat pola sata na terenu.NitkoBitan

Treba citati izmedju redaka, ali treba i biti siguran kad se ovakve stvari pisu javno.
    I klub i Ademi su se u njegovom slucaju ponijeli i vise nego korektno, a to je i sam rekao.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Treba zaključat temu počeli ste lešinarit
  • NORTE
    17.9k
    Nisam pogledao intervju, vjerojatno ni neću, ali sigurno neću držati stranu velikom kockaru koji u zadnje dvije sezone jedva išta odigrao za dinamo.
  • Crni86
    13.3k
    lika koji se morao odmorit nakon sta je u 6 mjeseci odigrao 300 minuta….. Dobro je jos Zvone i reagirao, ja bi mu samo na tu izjavu reko da izade van i da se vise nikad ne pojavi ovdje.

Ili koji je nakon gubitka titule igrao igrice do ranih jutarnjih sati….
  • Mali dioničar
    17.8k
    Kao prvo, Boban je sad na funkciji na kojoj ne bi smio pričati da “Petko nema love” i slične stvari jer to niti je pristojno, a i ako je istinito nema potrebe o tome pričati. Jer će se to kad-tad izvući s ciljem zamućivanja činjenica.

A činjenica jest da je prošla sezona bila groteska i ne ponovilo se. Petković kasni na treninge i sam se liječi, Ademi ulazi u igru pa izlazi i ostavlja momčad s 10 igrača, protiv Hajduka dva isključenja i ubacivanja lopte u teren i to sve uz smjenu 3 trenera. Bravo dečki!

Kao drugo, Petković cijelo vrijeme ima taj epitet nekog faking mislioca pa je tako morao “misliti” i na proslavi na Trgu i mora misliti i sad.

Legitimna stvar bila bi da je u podcastu iznio svoje vidjenje situacije Dinamo-Bruno Petković-Zvonimir Boban nakon što je Boban iznio svoju odnosno Dinamovu verziju.

Sve preko toga i komentiranje Pjace, Ademija i Dabca je pokazatelj koliko je dobro da se rastalo od igrača koji misle da su veći od kluba i da je intervju sa ciljem destabilizacije kluba nakon što je Petković par dana proveo u pripizdini od koje mu se vjerojatno povraća i gdje će, zamisli, morati trenirati da bi igrao.

U svakom slučaju, dobro je da počinje prvenstvo jer sve priče su dozvoljene, a jedino mjerilo je teren.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Samo se sjetite kad smo vratili Gavru prije par godina nakon Petkove izjave..
  • San Lorenzo
    20.3k
    A što radite vi koji bezpogovorno držite Bobanovu stranu? Vama je Boban veći od DinamaIzet Hajrović

Za mene ni Boban, ni Zajec, ni Marić, ni Bjelica, ni Petković nisu veći od Dinama...ako je netko u posljednjih par mjeseci pokazao da mu je Dinamo iznad svega, onda je to Boban koji mi prema van izgleda kao veliki radnik i perfekcionist i koji to zahtjeva od radne zajednice, pogotovo od igrača...

Ako Petković nakon što ga nigdje nije bilo prošle sezone, (a dobar komad pretprošle je također izostao) ako ga je kako on kaže toliko jako pogodio gubitak titule...ako nakon svega toga nemožeš reći da ostaješ nego kao i svaki prijelazni rok nešto muljaš, kalkuliraš i tražiš tjedan dana, odmore...onda očito nisi ne na 100%, nego na 50%, a eventualni ostanak bi bio mrcvarenje i trovanje svlačionice.

Nema nedodirljivih!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.