• Infinity
    15.1k
    Samo da nebu novi Kramaric...bbbjura

    Nek bude. Nitko nece rijec reci. Kule se dokazao da nije igrac za Dinamo. Sretno mu, nek bude novi Ronaldo sto se mene tice, ja sekunde necu zaliti i nikog necu proklinjati sto su ga se odrekli. I dalje cu proklinjati sto ga se ikad dovelo. Tko place za Frankom? Top igrac, ali u Dinamu ultra los. Porediti put Kulenovica i Kramarica je u najmanju ruku smijesno. Sutra da raspisemo anketu, uvjerljivu pobjedu bi odnio 'odlazak'.
  • vjeko1701
    5.9k
    Ja se iskreno nadam da je idući Kramarić (mada nije baš točna usporedba jer je Kramarić dosta obećavao ali nije igrao iz nenogometnih razloga) jer time barem dobivamo još jednog vrhunskog nogometaša. Kako god ispao, očito je da se nije uklopio ni snašao u Dinamu. Ja razumijem zakaj je doveden, imao je solidan turnit za U-21 i vjerojatno je trebao biti programirani nasljednik Petkovića. Da mu je ušla ona stativa iz prvog il drugog nastupa, možda bi stvari bile drugačije. Najviše šanse je dobio u onom očajnom post-korona Dinamu kada je pokazao praktički ništa ali iskreno nije ni nitko drugi...U svakom slučaju sretno malom i nek se izbori i dokaže.
  • Mali dioničar
    13.9k
    Morata u Juveu.

    Nikad zadovoljni Juve, prvo im Kulenović nije bio dobar, a sada ni Petković.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Znaci zasad prodani/posuđeni Moro, Kulenović, Baturina, Kulenović, Pinto, Kadzior, Gvardiol (valjda) a žele prodat jos Gojaka, Livakovica, Dilavera, Petkovica, Marina. Pa jebote koja rasprodaja, izgleda da je Mamićima najviše smetalo to sto kod Bjelka nisu mogli prodavati pa je krenuo relapse pa sve sad moraju prodat da dođu k sebi jadni... Horor.
  • marcio amoroso
    31.8k
    Evo i Gojak ide :rofl:
    Pa doslovno ćemo ostati na 15 igrača.
  • Kwedi
    3.8k
    nemre Dinamo toliko prodat igrača koliko ih iz Lokomotive može dovuć, kaj se tresete
  • marcio amoroso
    31.8k

    Jedan bivši igrač nam je napisao da će Dinamo biti lokomotiva, sjetio se :rofl:
  • xavier
    11.1k
    Već vidim kako će trener Zoki za rezultatski neuspjeh okriviti sportskog direktora zbog neadekvatnog kadra, a zatim će ovaj (opet Zoki) reći da mi nismo Real da možemo kupiti koga želimo i da je količina novca veoma ograničena.

    Nakon toga ide emotivna Zdravkova presica u kojoj će plakati kako Dinamo hrani 100 obitelji i da im nitko ne pomaže te jedva spajaju kraj s krajem.
  • Kwedi
    3.8k
    Miro Soldo iz Dinama u Lokose.

    momak punoljetan, a nema di igrat.

    jedan iz kontigenta sto pedeset tisuća mladih uber talenata koji moraju doć u Dinamo makar nitko nije siguran jel valja.
  • Mali Zeus
    9k
    Kakvo zlo je u vama, ne mogu vjerovati. Pa tko će platiti čistačice!?
  • vjeko1701
    5.9k
    Nakon toga ide emotivna Zdravkova presica u kojoj će plakati kako Dinamo hrani 100 obitelji i da im nitko ne pomaže te jedva spajaju kraj s krajem.xavier

    Pa nije 300 obitelji il je i u tom segmentu bilo transfera?
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Ma ja ne kužim tko vise puši tu priču, svake godine potroše tocno koliko zarade, koliko god to bilo. Oni valjda da utrže preko 100 miliona eura od transfera svejedno ne bi bili ni kunu u plusu vec nekih 10 milja kuna u minusu...
  • flexXy
    1.8k

    Pa normalno da ne mozemo ove godine biti u plusu kada se renovirao stadion. Znas ti kolko dodu nove klupe i tepih?
  • Ludovic IX
    5.1k
    Odi na Sportnet pa ćeš pročitat kak Hajduk troši 120 miliona na troškove nevezane za igrače a mi samo malo više - 200( ovo je napisano kao Hajduk je još gori) .samo neznam kako čistačice i oružar koštaju više od prve ekipe..ajd da su uzeli kredit za Stadio i daju y35-40 miliona za kredit ali ovako
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.